Khun'u sevdim, tatlı bir karakter. Fakat favorilerime girer mi bilemiyorum 

Ben 3.sezonun başlarındaydım en son. Tekrar bir sarasım var aslında ama başımızı kaldıramıyoruz bir türlü.Arkadaşlar okumayan varsa okumaya davet ediyorum. Biraz kalabalıklaşalım.
Yuri dışı yemişliği pek yok aslında hatta tecrübesini ve sıralamadaki yerini konuşturuyor yer yer.Evan Edrok'a yazık be.
Adama gelen ayar veriyo giden ayar veriyo.
Alumik ve Hwaryun (kendisi hariç görduğümüz 2 kaliteli rehber) hep ayar attı.Yuri dışı yemişliği pek yok aslında hatta tecrübesini ve sıralamadaki yerini konuşturuyor yer yer.
Not:üçüncü sezon başındayım.
Yani seride Khun'un Rachel'a ne ayarları var. Onlar yanında esamesi bile okunmaz atışma sayılır. Dediğim gibi Evan'ın tecrübesini konuşturduğu yerler de var.Alumik ve Hwaryun (kendisi hariç görduğümüz 2 kaliteli rehber) hep ayar attı.Yuri dışı yemişliği pek yok aslında hatta tecrübesini ve sıralamadaki yerini konuşturuyor yer yer.
Not:üçüncü sezon başındayım.
Şu cümleyi her vsde söyler olduk.Bunu kazanma be Bam, bunu da kazanma.
OLması gereken buydu zaten.Güncel spo
Çok da hızlı ilerleme. Hikayeyi anca yarıladık. Her zaman 7 günde bir de gelmiyor zaten(OP gibi). Sindire sindire oku.Daha yeni okumaya başladım, şu an ch 43'deyim. Bir kere başlayınca bırakasın gelmiyor ama zamanım kısıtlı olduğu için yavaş ilerliyorum.
Finale çok var mı? 10 yıllık seri bu sonuçta, Op gibiyse hiç girmeyeyim.Çok da hızlı ilerleme. Hikayeyi anca yarıladık. Her zaman 7 günde bir de gelmiyor zaten(OP gibi). Sindire sindire oku.Daha yeni okumaya başladım, şu an ch 43'deyim. Bir kere başlayınca bırakasın gelmiyor ama zamanım kısıtlı olduğu için yavaş ilerliyorum.
Ben de henüz 341'deyim. Yalnız çok güzel seri. Başlarsan pişman olmazsın şimdiden diyeyim.Finale çok var mı? 10 yıllık seri bu sonuçta, Op gibiyse hiç girmeyeyim.
5 Yıl vardır ama fazlasını bilemem. 700 800lü bölümlere ulaşır rahatça. Ama sen oku pişman olmazsın. Daha asıl reisleri göreceğiz. Onlar gelince şenlenir seri.Finale çok var mı? 10 yıllık seri bu sonuçta, Op gibiyse hiç girmeyeyim.
Edit; Hocam 500 bölüm var , nasıl gelmiyor!
Hikaye daha yarısında ise dediğin gibi hiç güncele gelmemek en iyisi.Çok da hızlı ilerleme. Hikayeyi anca yarıladık. Her zaman 7 günde bir de gelmiyor zaten(OP gibi). Sindire sindire oku.Daha yeni okumaya başladım, şu an ch 43'deyim. Bir kere başlayınca bırakasın gelmiyor ama zamanım kısıtlı olduğu için yavaş ilerliyorum.