Gelin gelin, bazi şeyleri gereksiz uzatsa da seri gayet kaliteli. Bu arada okuyan var mı bilmiyorum ama The Breaker da geri dönüyor sevinçten duvar yumrukluyorum.

Webtoon'dan git. Sonra animesine bir göz at derim. Animesi webtoonuna göre kötü kalıyor epey. Ancak seyir zevki olarak kötü değil çünkü müzikleri, animasyonu vs güzel. webtoon'un da ilk sezon çizimleri kötü.Animesi nasıl bakılmaya değer mi yoksa direkt webtoondan mı başlanılmalı?
Anime de non-canon çok fazla şey var. Evrene çok yanlış bir giriş olurAnimesi nasıl bakılmaya değer mi yoksa direkt webtoondan mı başlanılmalı?
Anime fazla kısa ilk sezonu bile içine almak için. Webtoonu oku sen. Animeyi de 1. sezonu bitirince canın isterse izlersin.Animesi nasıl bakılmaya değer mi yoksa direkt webtoondan mı başlanılmalı?
Lahel'e Sakura vol2 demek yanlış bence, Sakura'dan çok daha baskın, hikayeye yön veren, yön alan adeta ekonomiye can veren birisi. 2.sezon sonuna kadar o şekillendirdi hikayeyi.Çok güzel bir hikayesi var gibi.Şu an saklı kattayım
Şu ana kadar iyi gidiyor.Çünkü klişe bir hikayesi yok. Sıradan bi baş karakter yok,Güç dengesi gayet yerinde Yan karakterler epey sevilebilir (Biri hariç)Ve her arkda önceki arklardan daha farklı olaylar oluyor.
Serinin en sevdiğimi kısmı ise şu ana kadar gördüğüm en sağlam kadın karakterlere sahip olmasıdır.Bir kişi hariç hepsini gönülden seviyorum.
Özelikle Yuri .Aman Yarabbi afet gibi kadın.Hayallerimde ki kadın.
Serinin tek hatası Rachel.S*kura no 2 bildiğin.
Luslec, inaktif değil. İnaktiflik olaylara müdahil olup olmama alakalı bir şey değil. Bir nevi emekli olmuş Imort ve Seto. Hatta White'ın durumu yüzünden 11 Slayer koltuğundan sadece 3'ü dolu şu an. Luslec, Yama ve Karaka.Bi de Imort ile Yama'nın yakın olduğu biliniyor, en azından bir dostluk ilişkisi olduğu tahmin ediliyor. Böyle bir durumda neden harekete geçmedi ki? İnaktif Avcılar harekete geçmezse FUG'un işi çok zor. Luslec'i de inaktif sayıyorum çünkü adam hiçbir önemli olaya müdahil olmuyor.
İğnelemek için inaktif dedim zaten yoksa adama active yazıyor kör değilim.Luslec, inaktif değil. İnaktiflik olaylara müdahil olup olmama alakalı bir şey değil. Bir nevi emekli olmuş Imort ve Seto. Hatta White'ın durumu yüzünden 11 Slayer koltuğundan sadece 3'ü dolu şu an. Luslec, Yama ve Karaka.Bi de Imort ile Yama'nın yakın olduğu biliniyor, en azından bir dostluk ilişkisi olduğu tahmin ediliyor. Böyle bir durumda neden harekete geçmedi ki? İnaktif Avcılar harekete geçmezse FUG'un işi çok zor. Luslec'i de inaktif sayıyorum çünkü adam hiçbir önemli olaya müdahil olmuyor.
Ama Luslec bu ark bir şekilde kendinden bahsettirmezse çok tuhaf kaçacak o konuda katılıyorum.
Körsün demedik aga sakin. Ben iğnelemeni anlamadım, pardon.İğnelemek için inaktif dedim zaten yoksa adama active yazıyor kör değilim.
Hangi kısımları sıkıcı buldun ki? Ben hiç sıkıldığım kısım hatırlamıyorum.Nest'in bazı bölümleri sıkıcı olsa da, şu aa gayet güzel ilerliyor.
Yasaratcha'nın elemanları dayak yerken flashback alıp durdu ya, oralar biraz sıkıcıydı. Tek gözükmelik karakterdi çoğu o kadar detaya gerek yoktu bence. 2-3 sayı daha ileride olabilirdi seri.Hangi kısımları sıkıcı buldun ki?
Ben çok severim serilerde o tarz bölümleri. Misal Buz ve Ateşin Şarkısı serisinde de her kitap başında ilk POV seride önemli bir yer tutmayan bir karakteri ele alırdı(Pate, Chett, Cressen favorilerim)ve ben hayran hayran okurdum. Bunda da ona benzer ve çok keyif alıyorum. Yan karakter severim ben.Yasaratcha'nın elemanları dayak yerken flashback alıp durdu ya, oralar biraz sıkıcıydı. Tek gözükmelik karakterdi çoğu o kadar detaya gerek yoktu bence. 2-3 sayı daha ileride olabilirdi seri.Hangi kısımları sıkıcı buldun ki?
Ben de yan karakter severim ama ne kadar yan olduğuna bağlı.Yan karakter severim ben.