@Garou
@Nabu ve diğer arkadaşlar, sizlerin de yorumlarını beklerim.
Az önce yabancı bir arkadaşın yorumunu gördüm de epey ilgimi çekti, şöyle bir çevirip atayım dedim, katılıyor musun bu yoruma merak ettim doğrusu.
Umarım kötü çeviri olmamıştır, makineye yaptırmak istemedim
@Nabu ve diğer arkadaşlar, sizlerin de yorumlarını beklerim.
Az önce yabancı bir arkadaşın yorumunu gördüm de epey ilgimi çekti, şöyle bir çevirip atayım dedim, katılıyor musun bu yoruma merak ettim doğrusu.
Agalar, gerçekten umrumda değil, Endorsi'yi geri istiyorum. Baam bu hızla kuleyi yiyip bitiren bir canavar olursa onu suçlamayacağım. O kadar çok manhwa okudum ki, hemen hepsinde anneler sırf oğulları için her şeyden kaçınıyor ve huzurlu yaşamaya çalışıyodu ama Arlene ters köşe yapıyor, oğlunu Kule'ye göndermeyi planlamış, affedersiniz ama kendi seçimini yaptı ve V'nin intihar etmesi onun seçimiydi, Zahard'a ve 10 lidere karşı yeni bir ekip kurmak onların seçimiydi. Luslec ve Arlene'in Baam için neden hiçbir endişe göstermediği veya şimdiye kadar onunla neden tanışmaya çalışmadığı belli oldu, sadece V'nin bedenini tamamen ele geçirmesini bekliyorlar. Garam Zahard Endorsi'ye "Baam'ı bir insan olarak nasıl gördüğünü seçmek zorunda kalacaksın" dedi, bence SIU bunu başından beri planlıyordu, şimdi de dediği gibi Endorsi seçim yapacak. Hwaryun'a gelince, başından beri soğuktu, Yuri Zahard'dan nefret ediyordu ve onun ölmesini istiyordu çünkü onun yoluna çıkıyordu ve Hwaryun ayrıca Prince ve Arkraptor'un cehennem treninde öldüğü gerçeğini sakladı, Hwaryun'un Khun ve Rak'ı bile umursamadığı zamanlar vardı, tek amacı Baam'ı hedeflerine ulaştırmaktı ama şimdi Baam için dostça hisleri var ve "Umarım beni asla affetmezsin" dedi. Üzgünüm ama bu noktada kimse hiçbir şey elde edemeyecek, Kule Baam'ı başka bir canavar yapacak. Içlerinden geçecek mennnnnn.
Umarım kötü çeviri olmamıştır, makineye yaptırmak istemedim