ToG bitmiştir gençler, dağılabiliriz.
Nasıl? İnternette dolandım biraz ama hiçbir şey yok gibi görünüyor.ToG bitmiştir gençler, dağılabiliriz.
Yok resmi bir şey değil. Kendi kanaatim.Nasıl? İnternette dolandım biraz ama hiçbir şey yok gibi görünüyor.
Bilek problemi düzelmez diye mi?Yok resmi bir şey değil. Kendi kanaatim.
Turnuva bitmeden döneceği varsa da dönmez:dBilek problemi düzelmez diye mi?Yok resmi bir şey değil. Kendi kanaatim.
Bilek problemi yüzünden ve de ayrıca en çok satan Webtoon olmayalı bayağı oluyor. Eskiden sadece Solo Leveling geçmişti şimdi bayağı gerilere düştü. Pandemi döneminde SIU cebinden ödedi yayınlanma bedelini falan. Proje bana sahipsiz geliyor biraz. Bu sebeplerle ToG'un sonunu görebileceğimizi sanmıyorum.Bilek problemi düzelmez diye mi?
Seriyi de benim gördüğüm kadarıyla çok özenli yazıyor SIU. Çizimi, karakterleri, hikayesi, güçleri, dengeleri olsun hepsinde elinden geleni yapıyor gibi görünüyor bana hep. Bitirebilir inşallah.Bilek problemi yüzünden ve de ayrıca en çok satan Webtoon olmayalı bayağı oluyor. Eskiden sadece Solo Leveling geçmişti şimdi bayağı gerilere düştü. Pandemi döneminde SIU cebinden ödedi yayınlanma bedelini falan. Proje bana sahipsiz geliyor biraz. Bu sebeplerle ToG'un sonunu görebileceğimizi sanmıyorum.
Bir diğer problem de yazım olarak SIU kendi işini çok çok zorlaştıran birisi şu son ark ve de gelmekte olan sonraki ark bildiğin serinin tüm akıcılığına, gizemine vesaire ot tıkadı.
Başla başla. Aralar bir yana çok güzel bir seri.Başlamayı istediğim ama bu ara verme durumlarından ötürü çekindiğim bir seri oldu hep. Ama dayanamayıp başlayacağım herhalde şöyle uzun soluklu bir şeyler okumayalı baya oluyor.
Henüz İngilizce çevirisi yok ama yeni bölüm gelmiş.
Umarım doğrudur.
Adam adam.Henüz İngilizce çevirisi yok ama yeni bölüm gelmiş.https://comic.naver.com/webtoon/detail?titleId=183559&no=553&weekday=mon
Umarım doğrudur.