Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Tower of God Tartışma & Sohbet Başlığı

5 ay oldu loo. Oda gibi 2 hafta bir çizsin de bu kadar ara vermesi bidahakine. ToGsuzluk sendromuna yakalanacam.

SIÜ sana olan özlemim günden güne artıyor kardesim. Dönmeyecek misin artık? Kurudum kaldm bölümsüzlükten. :( Yapılır mı bu Princess Ark'ın öncesinde. :(

Bilek problemi düzelmez diye mi?
Bilek problemi yüzünden ve de ayrıca en çok satan Webtoon olmayalı bayağı oluyor. Eskiden sadece Solo Leveling geçmişti şimdi bayağı gerilere düştü. Pandemi döneminde SIU cebinden ödedi yayınlanma bedelini falan. Proje bana sahipsiz geliyor biraz. Bu sebeplerle ToG'un sonunu görebileceğimizi sanmıyorum.

Bir diğer problem de yazım olarak SIU kendi işini çok çok zorlaştıran birisi şu son ark ve de gelmekte olan sonraki ark bildiğin serinin tüm akıcılığına, gizemine vesaire ot tıkadı.

Başlamayı istediğim ama bu ara verme durumlarından ötürü çekindiğim bir seri oldu hep. Ama dayanamayıp başlayacağım herhalde şöyle uzun soluklu bir şeyler okumayalı baya oluyor.

Bilek problemi yüzünden ve de ayrıca en çok satan Webtoon olmayalı bayağı oluyor. Eskiden sadece Solo Leveling geçmişti şimdi bayağı gerilere düştü. Pandemi döneminde SIU cebinden ödedi yayınlanma bedelini falan. Proje bana sahipsiz geliyor biraz. Bu sebeplerle ToG'un sonunu görebileceğimizi sanmıyorum.

Bir diğer problem de yazım olarak SIU kendi işini çok çok zorlaştıran birisi şu son ark ve de gelmekte olan sonraki ark bildiğin serinin tüm akıcılığına, gizemine vesaire ot tıkadı.
Seriyi de benim gördüğüm kadarıyla çok özenli yazıyor SIU. Çizimi, karakterleri, hikayesi, güçleri, dengeleri olsun hepsinde elinden geleni yapıyor gibi görünüyor bana hep. Bitirebilir inşallah. :D

Başlamayı istediğim ama bu ara verme durumlarından ötürü çekindiğim bir seri oldu hep. Ama dayanamayıp başlayacağım herhalde şöyle uzun soluklu bir şeyler okumayalı baya oluyor.
Başla başla. Aralar bir yana çok güzel bir seri.

552'de Gustang Po Bidauların görevi tarihi doğru yazmak ve aktarmak olduğunu söyledi ama 554'te yazdıklarının aslında yalan tarih olduğunu ima etti.

Ailesi bunu öğrenirse tabii ki Gustang'a kimse bir şey yapamaz ama bı güvensizlik bir huzursuzluk çıkar. Gustang'in de halkla ilişkilerde en öne çıkan aile liderlerinden olduğunu biliyoruz. Gerçek ortaya çıkınca halkıyla nasıl baş edecek merak ettim.

Yuri çok hoşuma gidiyor yav acayip seviyorum bu kızı. Prensese ayar oldum. Yeni sarı çiyan ise hiç hoşuma gitmedi, şu elinde kitapla gezen. Ne kadar güçlü merak ettim ama.

Son ark acaip sıkıcı ve de gereksiz uzun tutulmuştu hatta bence Cage'den beridir seri düşüşte idi. Ben de 30 küsür bölüme tekabül edecek şekilde bıraktım. Ve b ToG standartları için epey uzun zaman demek. Şimdi tekrar başladım ve resmen olaylar olaylar, SIU gene yakalamayı başardı beni.