Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Tower of God Tartışma & Sohbet Başlığı

Arkadaşlar okumayan varsa okumaya davet ediyorum. Biraz kalabalıklaşalım.

Ben de yeniden okumaya başladım güncele sayı biriksin diye. Sayı biriktiremeden yetişecem galiba.
Bi başladım mı bırakası gelmiyor insanın

Evan Edrok'a yazık be.
Adama gelen ayar veriyo giden ayar veriyo.

Yuri dışı yemişliği pek yok aslında hatta tecrübesini ve sıralamadaki yerini konuşturuyor yer yer.

Not:üçüncü sezon başındayım.
Alumik ve Hwaryun (kendisi hariç görduğümüz 2 kaliteli rehber) hep ayar attı.
Yani seride Khun'un Rachel'a ne ayarları var. Onlar yanında esamesi bile okunmaz atışma sayılır. Dediğim gibi Evan'ın tecrübesini konuşturduğu yerler de var.

Güncel spo
Bu laf sadece Kallavan'a değil bir çok okuyucuya geldi :).
11.jpg

OLması gereken buydu zaten.

Adam kadim savaşları hatırlayacak kadar yaşlı. Elder denebilecek birisi, Jinsung ya da Kel'hellam gibi. Üstüne üstlük adam yarı koon yarı lo po bia( ya da lo pidou tam hatırlayamadım) .. O yüzden zaten hayvanat çıkmasını ben bekliyordum.

Daha yeni okumaya başladım, şu an ch 43'deyim. Bir kere başlayınca bırakasın gelmiyor ama zamanım kısıtlı olduğu için yavaş ilerliyorum.

Daha yeni okumaya başladım, şu an ch 43'deyim. Bir kere başlayınca bırakasın gelmiyor ama zamanım kısıtlı olduğu için yavaş ilerliyorum.
Çok da hızlı ilerleme. Hikayeyi anca yarıladık. Her zaman 7 günde bir de gelmiyor zaten(OP gibi). Sindire sindire oku.
Finale çok var mı? 10 yıllık seri bu sonuçta, Op gibiyse hiç girmeyeyim.
Edit; Hocam 500 bölüm var , nasıl gelmiyor!

Finale çok var mı? 10 yıllık seri bu sonuçta, Op gibiyse hiç girmeyeyim.
Edit; Hocam 500 bölüm var , nasıl gelmiyor!
5 Yıl vardır ama fazlasını bilemem. 700 800lü bölümlere ulaşır rahatça. Ama sen oku pişman olmazsın. Daha asıl reisleri göreceğiz. Onlar gelince şenlenir seri.

Nasipse gelecez. Ama çok uzun geliyor, ben nasıl wan piss izlemişim şaşıyorum, o zamanlar nasıl bir battle shonen açlığındaysam artık. :D Şu ilk arkı geçince akar umarım.

Moderatör tarafında düzenlendi: