Ya o yazardan kaynaklıydı galiba. M4L'ta şöyle yazmışlar:Ya okuduğum pek çok çeviri sitesinde 140 ile 144 arası yok o neden ?
https://manga-tr.com/manga-onepunch-man.htmlYa okuduğum pek çok çeviri sitesinde 140 ile 144 arası yok o neden ?
Hocam haksız değilsiniz,artık sıkıcılaşmaya başladı.Bu arc yakında bitecek.Webcomic'de de bu yerden sonra sıkılmaya başlayıp kapattım.Valla sürekli re-drawlar gelmesi. VOlume halleri için ekstra paneller sokuşturmaları ve de sayıların belirsiz düzenlerde, istikrarsız sayfa sayılarında gelmesi ile zaten sıkıcılaşan evreni takip etmesi benim için giderek zorlaştı.
Ben de eskisi kadar zevk almıyorum ||Bir de Murata çok kafasına göre takılır oldu ve bence bu biraz bozdu olayı.
Ben çizimleri hala beğeniyorumMurata'nın harika çizimleri ve koreografileri ama onlarda eskisi gibi değil.
Yeni bölüm yerine eski bölümleri tekrar çiziyor. Saçma gerçekten de.Murata kendisini çok gereksiz, saçma şeylerle yordu zaten. Bizi de yordu.
Yarın 3 hafta olacak.Bayağıdır bölüm gelmiyor. Murata fazla çiziyor demek kiHeyecanla bekliyorum.