Valla bana da garip geldi. Ama Garou'nun ne kadar güçlendiğini göstermek için yapmış herhalde.Bu sefer buradan okudum da o kronometre ne ya? Böyle adamlar için saliselerin önemi yok ki. Murata lütfen yaptığın saçmalığı düzelt.

Valla bana da garip geldi. Ama Garou'nun ne kadar güçlendiğini göstermek için yapmış herhalde.Bu sefer buradan okudum da o kronometre ne ya? Böyle adamlar için saliselerin önemi yok ki. Murata lütfen yaptığın saçmalığı düzelt.
İşte dediğim o. Salise çok uzun bir zaman bunlar için. Tabii o sürede ne yaptığına bağlı ama Garou da pek bir şey yapmamış.Valla bana da garip geldi. Ama Garou'nun ne kadar güçlendiğini göstermek için yapmış herhalde.
Ya işin içine zaman girince yazarlar bir şekilde karıştırabiliyor hız olayını nedense. Yalnız bunu FF vs Garou'da telafi edebilir. Çünkü: Daha önce FF'in çok iyi bir hız feati vardı. Onun altına sokmaz diye hem düşünüyor hem de umuyorum.LelMurata genel de anlamsızca bufflardı şimdi de anlamsızca nerflemiş
![]()
![]()
Aa, harbiden öyleİşte dediğim o. Salise çok uzun bir zaman bunlar için. Tabii o sürede ne yaptığına bağlı ama Garou da pek bir şey yapmamış.
O yaptıklarının hepsini tek salisede yapsaydı bile etkileyici olmazdı.Aa, harbiden öyle Şimdi düşününce aklıma geldi, salise cidden çok uzun.
Evet bakalım göreceğiz. Yalnız bir süre daha pasif olacak Saitama ama yine de en azından görebiliyoruz. Buna da şükür.Bu arada seride Saitama vardı değil mi? Saitama'yı 10 asır sonra tekrar görebildik Önümüzdeki 2-3 bölüm çok güzel olacak gibi geliyor.
Evet. Battle Shounen serilerinde alışılmadık şey değil. Garou seri başında bile Süpersonik-Hipersonik civarıydı. Adam zibilyon kere evrimleşti ama hızı saliselerle ölçülüyor.Salise mevzusunu ben anlamadım , bunlar o kadar hızlı mıydı?
Dediğim çıktı.Yalnız bunu FF vs Garou'da telafi edebilir. Çünkü: Daha önce FF'in çok iyi bir hız feati vardı. Onun altına sokmaz diye hem düşünüyor hem de umuyorum.
Yok ya dahasına gerek yok. Bir de orada ışık hüzmelerinin daha da yoğunlaştığını söylüyordu. Sınırsız bir biçimde ivmelendiklerini de söylüyor. Feat muhtemelen hatta neredeyse kesin olarak FTL.Murata bu sefer geçen seferki hatayı yapmamış Mikrosaniye yeterince hızlı bence.
Edit: Yine de daha hızlı olabilirmiş.
Hikayeyi hatırlamıyorum artık da Blast’ın yamuk sıfatı neydi ben anlamadım, çok çirkindi .
Aslına bakarsan Garou hiçbir zaman saf "kötü" olmadı. Oradaki çocuğu kurtarmak için Metal Bat'le birlikte çalışıyorGarou da iyi tarafa mı geçti?