Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel One Punch-Man Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

Lel :D Murata genel de anlamsızca bufflardı şimdi de anlamsızca nerflemiş :D :D

Lel :D Murata genel de anlamsızca bufflardı şimdi de anlamsızca nerflemiş :D :D
Ya işin içine zaman girince yazarlar bir şekilde karıştırabiliyor hız olayını nedense. Yalnız bunu FF vs Garou'da telafi edebilir. Çünkü: Daha önce FF'in çok iyi bir hız feati vardı. Onun altına sokmaz diye hem düşünüyor hem de umuyorum. :D

İşte dediğim o. Salise çok uzun bir zaman bunlar için. Tabii o sürede ne yaptığına bağlı ama Garou da pek bir şey yapmamış.
Aa, harbiden öyle :D Şimdi düşününce aklıma geldi, salise cidden çok uzun.

Bu arada seride Saitama vardı değil mi? :D Saitama'yı 10 asır sonra tekrar görebildik :D Önümüzdeki 2-3 bölüm çok güzel olacak gibi geliyor.

Aa, harbiden öyle Şimdi düşününce aklıma geldi, salise cidden çok uzun.
O yaptıklarının hepsini tek salisede yapsaydı bile etkileyici olmazdı. :D O derece uzun.

Bu arada seride Saitama vardı değil mi? Saitama'yı 10 asır sonra tekrar görebildik Önümüzdeki 2-3 bölüm çok güzel olacak gibi geliyor.
Evet bakalım göreceğiz. Yalnız bir süre daha pasif olacak Saitama ama yine de en azından görebiliyoruz. Buna da şükür. :D

Salise mevzusunu ben anlamadım , bunlar o kadar hızlı mıydı?
Zaten şu arcın başından beri yarım yamalak takip ediyorum, bir ara baştan okumak lazım.
Biri açıklayabilirse aydınlanabilirim.

Salise mevzusunu ben anlamadım , bunlar o kadar hızlı mıydı?
Evet. Battle Shounen serilerinde alışılmadık şey değil. Garou seri başında bile Süpersonik-Hipersonik civarıydı. Adam zibilyon kere evrimleşti ama hızı saliselerle ölçülüyor. :D Garou'nun bu noktada FF ile kapışacağını düşünürsek nanosaniye olarak göstermesi gerekirdi en az. Olay o yani.

Yalnız bunu FF vs Garou'da telafi edebilir. Çünkü: Daha önce FF'in çok iyi bir hız feati vardı. Onun altına sokmaz diye hem düşünüyor hem de umuyorum.
Dediğim çıktı. :D Ölçümü biraz meşakkatli ama güzel bir hız feati geldi. Yalnız Garou'ya ne yaptı bu herif? "Y'know Y'know" falan demeye başlamış Garou. :D Bir de herif isim koyup sonra değiştiriyor falan. Önceki karakteriyle çelişiyor.
ENW Dünya'daki tüm suyla birleşip döndü görünüşe göre. Ama magmada ne olduğundan emin değilim. Orochi geri mi dönüyor? Bir rahat verin de ölsün artık.

Murata bu sefer geçen seferki hatayı yapmamış Mikrosaniye yeterince hızlı bence.

Edit: Yine de daha hızlı olabilirmiş.
Yok ya dahasına gerek yok. Bir de orada ışık hüzmelerinin daha da yoğunlaştığını söylüyordu. Sınırsız bir biçimde ivmelendiklerini de söylüyor. Feat muhtemelen hatta neredeyse kesin olarak FTL.

Hikayeyi hatırlamıyorum artık da Blast’ın yamuk sıfatı neydi ben anlamadım, çok çirkindi .

Ben daha Garou yeni çıktığında okumayı bırakmıştım. Son bölümde metalle beraber yaratık mıdır nedir ona karsı beraber dövüşüyor(her sayfaya bakmadım). Garou da iyi tarafa mı geçti?

Bu SC'i de uzatmazlar inşallah. Sonraki bölümde tekini yiyip otursun EOW gibi. Yalnız MB'nin bu dövüşte işi ne? :D Garou'nun dediği gibi insan formundan dayak yemiş adam ne yapacak? :D Gerçi bir şey de yapamıyor zaten. Hadi şu iş hallolsun, Garou tamamen evrimleşsin de Saitama vs Garou'yu görelim artık.