Manga redrawlardan çok çekti. Şu an düzgün ilerliyor, eski OPM esintileri var umarım bozmaz.Animenin geldiği nokta cidden içler acısı. Mangası hakkında da pek iyi şeyler duymuyorum. Bir zamanların en popüler ve saygı değer işlerinden birini bu halde görmek üzücü.
Ya animede mangada bence rezil durumda artık bitirseler şunu.Animenin devamı 2027'de geliyormuş.
Bu arada, aradan 7 yıl geçti ben bunu yeni keşfettim. Çita Kız'a düştük iyi mi xDBu hikayeyi çok sevdim. Yalnız OPM'den spoiler yiyebilirsiniz.
Niyeyse zaten okuyordur dedim hi aklıma gelmedi tavsiye etmekBu arada, aradan 7 yıl geçti ben bunu yeni keşfettim. Çita Kız'a düştük iyi mi xD
Valla zibilyon tane redraw ve retcon geldi. Bölümler de seyrek ve kısa çıkıyor şu an. Ama en azından aksiyonu ve çizimleri güzel. Tatmin eder muhtemelen.Aksiyonu sağlam bir battle shonen okuyasım var şu aralar tatmin eder mi bu seri?
Aksiyonu ve çizimleri edebilir ama geriye kalan hemen her şey de çok kötü olmasına hazır isen.Aksiyonu sağlam bir battle shonen okuyasım var şu aralar tatmin eder mi bu seri?
Valla hayal kırıklığına uğratmak istemem ama webcomic'i buralara kadar okumuştum. Suiryu vs Garou webcomic'te inanılmaz kısa bir şeydi çünkü Garou kaçaktı, Bang onu bulmamıştı (mangadaki gibi) ve kendisi de yaşam şeklini değiştirmeye çalışıyordu. Vesselam, dövüş yok gibi bir şey ama Murata Garou'yu seviyor ve Suiryu da Murata'nın seriye eklediği orijinal karakter o yüzden uzatabilir biraz. Ben de eğlenirim.Suiryu vs Garou ne zaman olacak yaŞu bölümleri göz ucuyla okuyup geçiyorum da çok saçma sapan ve anlamsız şeyler oluyor. Garou ve Canavarlar Birliği arcı sonrası iyice battı bu seri benim gözümde. Şu dövüş gerçekleşene kadar bakmaya devam edicem ama
Ondan sonra salarım gibi..
Hiç sorma, o Murata için bile aşırıydı. Yaz, sil, tekrar yaz, tekrar sil, webcomic'te olanı çiz. Yani sadece 1 yılı harcadı adam.Şu ninja köyü olaylarına hiç girmiyorum bile![]()