Genel One Punch-Man Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Onepunch-Man'e dair manga, webcomic ya da anime içerikleri hakkında genel sohbet, tartışma ve paylaşımın yapılacağı platformdur.

e66253b77379c92527e254c294e244c71362610434_full.gif

:!: Spoiler içeren mesjalar için lütfen spoiler kutucuğunu kullanınız :!:

Bleach ve Naruto bittikten sonra beni tekrar manga okumaya anime izlemeye iten seri.Çizimlerini cidden hoşuma gidiyor.Yetenekleri olan insanlardan hoşlanıyorum ve Saitama efso yav.O hafif aptala yatan tarzı seriyi çok başka bir seviyeye çıkarıyor.Çok geniş bir manga dağarcığım yok.O yüzden konu ne kadar özgün bilmiyorum ama bana ilginç geliyor.

Seri bayağı güzel gidiyor. Bir gün okuyup bi kaç gün bırakmış olsam da epeyce ilerledim. Yakında güncele yetişeceğimi bilmek beni üzüyor.

Açıkçası karakterin fiziksel gücünün potansiyel olarak sınırsız olması bayağı hoşuma gitmişti ve market indirimlerini kaçırmamaya çalışması falan gerçekten çok fazla gülerek izlemiştim bu seriyi :D

Açıkçası karakterin fiziksel gücünün potansiyel olarak sınırsız olması bayağı hoşuma gitmişti ve market indirimlerini kaçırmamaya çalışması falan gerçekten çok fazla gülerek izlemiştim bu seriyi :D
Mangası çoook daha iyi bence animeden. Çizimleri epey iyi. Okumanı tavsiye ederim şahsen izlemek yerine.

Çizimlerden bir örnek;

02-1.jpg

Manga yeniden hareketlenmeye başladı sanki. Umarım bir süre yavaşlamaz.
Garou vs Kara Parıltı dövüşünü görmek istiyorum ama mangaka niye bu kadar az çiziyor? 20 sayfayı zor görüyor.
[sub][/sub][sup][/sup]

Merhabalar , bu buraya mı yazılır bilmiyorum ama OPM'nin 2. sezon final bölümünden sonra hangi mangasını okumalıyım ? Nerde kaldığımı bulamadım.

Yav bu son bölüm ne kısaydı. Ben de mutlu olduydum hemen bitti yav. :D

Merhabalar, bildiğiniz gibi OPM mangakası çok az çiziyor bundan dolayı bende webcomic okumaya karar verdim fakat nerde kaldığımı yine bulamadım eğer bilen birisi varsa söyleyebilir mi? Mangada en son çıkan sayıyı yani 143'ü okudum.
Teknik olarak hiçbir yerdesin. :D Manga ve Webcomic çok farklı. Yani hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Bunları söylediğime göre Darkshine vs Garou dövüşünden okumaya başlayabilirsin. O da 68. bölüm oluyor.

Manganın (Murata'nın çizdiği) son çıkan bölümü çok fenaydı, sonraki bölümü merakla bekliyorum.

Geri