Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel One Punch-Man Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

[img='https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/099/078/e38.gif',none,492][/img]
[url='https://cubari.moe/read/imgur/RD2ujbs/1/1/']Ne olduğunu biliyorsunuz..[/url]
pissed-saitama.gif

Ne zamandır bölüm çıkmıyordu. Öncelikle redraw olmaması ve kapağın Tatsumaki ya da Fubuki olmaması güzel. :D Onun dışında
Bang'ın geçmişini görmek güzeldi ama hiç öyle biri olarak düşünmemiştim.

@Garou

Bana da acayip saçma geldi. Abi insan bir ön hazırlık yapar, ne bileyim en azından "geçmişte çok kötü hatalar yaptım" tarzından bir replik söyletir. Adam direkt kafasına göre Bang'ın geçmişini edgy birisi yaptı. Ya da şu eski dövüş sanatı. Şunlara ön hazırlık yapsaydı, kabul edilebilirdi. Ama şu haliyle çok baştan savma geliyor.

@Homelander
Ha doğru bir de şu Patlama Yumruğu mu ne vardı değil mi? :D Ya valla Murata kafasına göre yazıp çiziyor. Garou en son sadece öğrencileri dövüp terk etmişti dojoyu. Hiç öyle gitmeden hemen önce bir teknik öğrendiğinden bahsedilmedi. Garou hiçbir yerde "Yarım yamalak öğrendim dur bir test edeyim." falan demedi. :D Murata'nın son anda uydurduğu bir şey. Hayır bir de tekniğin ne işe yaradığı da belli değil. :D Bari ona küçük bir dipnot düşseymiş. Bang'ın da eskiden güç peşinde olduğunu biliyorduk ama hiçbir yerde kötü olduğuna dair herhangi bir ima yoktu. Hatta saçının rengi de beyazdı. Daha önce geçmiş hallerini çizmişti Murata.
5jij9x0thy821.jpg

Gayet de kardeş kardeş yan yana duruyorlar. :D

Biri şu Murata'nın yazım şeklini düzeltsin. Adam keyfine göre hiç olmayan şeyleri seriye ekliyor, gereksiz uzatıyor ya da yeniden çiziyor. En son yine King Engine ile bitti bölüm. Öncekinde de öyle bitmişti. Eğlendiğim bir bölüm şahsen orası. Umarım bunun da bokunu çıkarmaz.

@Garou

40 senedir bölüm bekliyoruz, sonunda geldi. Ama böyle geleceğine hiç 8gelmeseymiş daha iyi olurmuş sanki :D

40 senedir bölüm bekliyoruz, sonunda geldi. Ama böyle geleceğine hiç 8gelmeseymiş daha iyi olurmuş sanki :D
Ya zaten hiçbir şey bilmiyorsan webcomic'i kullan ama yok. :D Umarım Garou vs Saitama dövüşü webcomic'ten uyarlama olur. Murata kafasına göre saçmalamaz. En azından güzel bir dövüşümüz olur. :D

Valla redraw'dan iyidir. :D Biraz aksiyonu vardı. Güzeldi. Ve sevdiğim bölümler bunlar webcomic'te. Bakalım devamında ne olacak.

Burası webcomic'te de eğlendiğim bir bölüm. :D Güzel olmuş. Bakalım
Platin Sperm ne kadar güçlü. Jojo'dan bir Stand'a benziyor. :D
Yalnız
0150-026.png
0150-027.png
0150-028.png
15 metreye ne gerek var? :gokucracks:

Biri Murata'ya Tatsumaki'yi versin. Ben kapakta görmekten sıkıldım, herif çizmekten sıkılmadı.
0151-031.png
God Swamp Thing? :D Şaka maka çok güzel çizim. Ama hikaye ilerleyebilse keşke. Webcomic'te tek bölümde olan şeyler mangada birkaç bölüm sürüyor.

Edit: Vay be, bir bölüm daha geliyormuş.
Good news bois, Murata announced a new chapter (mostly 30+ pages again) drops December 3rd.See you there
Haftaya 30+ sayfalık bir bölüm daha. Bir yerlere varmasını umuyorum.