Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel One Punch-Man Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

Ya okuduğum pek çok çeviri sitesinde 140 ile 144 arası yok o neden ?

Son bölüm dehşet verici idi. Webtoon dan farklılaştı biraz ama aynı yere gidiyor gibi.

Ya okuduğum pek çok çeviri sitesinde 140 ile 144 arası yok o neden ?
Ya o yazardan kaynaklıydı galiba. M4L'ta şöyle yazmışlar:
READ: THERE IS NO F***ING MISSING CHAPTER. Different versions have different number systems. Ask the author why he doesn't know how to count.
Ben sansürledim biraz. :D

Yalnız Murata seriyi takip etmesi ve okunmasını çok zorlaştırdı şu numara sistemi ile.

Türkçe çevirisi de çıktı. Gümüş Diş yeteneklerini konuşturmuş. Okuması zevkliydi, içimin yağları eridi.

Chapter 146 Spoiler
Sonunda Garou'yu görebildik! Sonraki bölümde epik bir fight olacağından eminim.

Valla sürekli re-drawlar gelmesi. VOlume halleri için ekstra paneller sokuşturmaları ve de sayıların belirsiz düzenlerde, istikrarsız sayfa sayılarında gelmesi ile zaten sıkıcılaşan evreni takip etmesi benim için giderek zorlaştı.

Valla sürekli re-drawlar gelmesi. VOlume halleri için ekstra paneller sokuşturmaları ve de sayıların belirsiz düzenlerde, istikrarsız sayfa sayılarında gelmesi ile zaten sıkıcılaşan evreni takip etmesi benim için giderek zorlaştı.
Hocam haksız değilsiniz,artık sıkıcılaşmaya başladı.Bu arc yakında bitecek.Webcomic'de de bu yerden sonra sıkılmaya başlayıp kapattım.
Webcomic Spoiler
Garou vs Saitama dövüşünü görmeden mangayı bırakmayacağım :D

Evet WC'de olan bir sahne geliyor gibi görünüyor. :D Sevmiştim ben o sahneyi.

Bayağıdır bölüm gelmiyor. Murata fazla çiziyor demek ki :D Heyecanla bekliyorum.

Seri yalan oldu. Murata kendisini çok gereksiz, saçma şeylerle yordu zaten. Bizi de yordu. Zaten kısıtlı bir evren, mangayı bu denli sevmemin tek sebebi Murata'nın harika çizimleri ve koreografileri ama onlarda eskisi gibi değil. Bir de Murata çok kafasına göre takılır oldu ve bence bu biraz bozdu olayı.

Bir de Murata çok kafasına göre takılır oldu ve bence bu biraz bozdu olayı.
Ben de eskisi kadar zevk almıyorum ||
Murata'nın harika çizimleri ve koreografileri ama onlarda eskisi gibi değil.
Ben çizimleri hala beğeniyorum :D
Murata kendisini çok gereksiz, saçma şeylerle yordu zaten. Bizi de yordu.
Yeni bölüm yerine eski bölümleri tekrar çiziyor. Saçma gerçekten de.

Eveeet, yeni bölüm beklerken bir re-draw geldi :D
Buradan okuyabilirsiniz.

Abi bu ne ya :D
yrPeuJB.png

Yani böyle bir re-draw'a gerek var mıydı? Orochi'nin ölüm sahnesi zaten çok güzeldi. Keşke yeni bölüm gelseydi.

:rukiaruserious: Buna hiç gerek yoktu. Yani tahminimce Orochi'yi yerin dibine gömünce gördüğümüz tapınağı tanıtmak istemiş Murata ama keşke başka bir şekilde yapsaymış. Diğer re-drawlara göre daha iyi. En azından hiçbir anlamı olmayan fodder canavar dövüşlerini çizmedi ama Saitama'yla olan dövüşünde Orochi'nin bir ağırlığı vardı gözümde.
0115.5-013.png
Orochi'nin geçmişi epey muallak idi ama 20-30 yaşlarında bir erkek gibiydi.
Ebeveyn ne ya? :D
Ooof of. Keşke daha da saçmalamadan düz ilerleseymiş. Neyse, daha fazla gereksiz re-drawlar görmemeyi umuyorum. :D

Bir şeyi işleyeceksen zamanında işle aksi takdir de .Re-draw yapma da cilt sonu notları olur diğer mangakaların onlar gibi not düş. Ya da bu tarz unuttuğun şeyler için ayrı bir mini seri yap. Ama şunu yapma yeter.