Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Naruto Serisi Genel Tartışma Başlığı

Kara falan yanında çok sönük kalıyor
Kara ne? Ossuruk. Toplasan bir tane ikonik karakterleri yok. Zaten bu sebeple hala eski nesil karakterlerin ekmeğini yemeye çalışıyorlar. New Era yaklaşık 8 senedir hayatımızda... ve bir tane ikonik karakter, bir tane ikonik sahne, ne bileyim bir tane hoş bir anı. Hiçbir şey yok. Söyleyeceklerim bu kadar. Kişimoto işin başına geçtikten sonra daha da boka sardı her şey zaten, öbür yazar arkadaş daha iyi götürüyordu.

Kara falan yanında çok sönük kalıyor
Kara ne? Ossuruk. Toplasan bir tane ikonik karakterleri yok. Zaten bu sebeple hala eski nesil karakterlerin ekmeğini yemeye çalışıyorlar. New Era yaklaşık 8 senedir hayatımızda... ve bir tane ikonik karakter, bir tane ikonik sahne, ne bileyim bir tane hoş bir anı. Hiçbir şey yok. Söyleyeceklerim bu kadar. Kişimoto işin başına geçtikten sonra daha da boka sardı her şey zaten, öbür yazar arkadaş daha iyi götürüyordu.
Kendi devam serisi ile kıyaslayayım dedim ama arada çok büyük kalite farkı var. Tüm Akatsuki üyeleri de hakkıyla işlenmedi belki ama hepsi kendince ikonikti. Kara baştan aşağı rezalet. Kashin Koji bir fena değildi o da Jiraiya benzerliğinden ötürü. Seriyi takip edenlerin çoğu eski nesil için ediyordur zaten. Ben tekrar güncele geldim Kişimoto sonrası maalesef düzelme yok hatta gerileme var. Savaş arkını beğenir oldum Boruto yüzünden.

Ben tekrar güncele geldim Kişimoto sonrası maalesef düzelme yok hatta gerileme var. Savaş arkını beğenir oldum Boruto yüzünden.
Kişimoto sabote ediyor gibi gelmeye başladı bana bir noktadan sonra. Ya da bu adamın tüm yaratıcılığı, işine olan tüm saygısı bitmiş. Ciddiyim, eski yazar arkadaş daha iyi götürüyordu.

Kişimoto devraldıktan sonra Kyuubi öldü, ama ölüm sahnesi sanki seride hiç önemi olmayan alelade bi karakterin ölümü gibiydi. Narutoyla düzgün vedalaşmadılar bile. Orada koptum ben seriden.

Part 1'de Zaku'nun ölümü falan bile çok daha iyiydi.

Seriyi takip edenlerin çoğu eski nesil için ediyordur zaten
Konusu açılınca falan okuyorum ben eski nesil hatırına da değil. Zaten evrene pek ilgim kalmadı. Yine de hala güzel anılarım var eski seriyle ilgili.

Kişimoto sabote ediyor gibi gelmeye başladı bana bir noktadan sonra. Ya da bu adamın tüm yaratıcılığı, işine olan tüm saygısı bitmiş. Ciddiyim, eski yazar arkadaş daha iyi götürüyordu.

Kişimoto devraldıktan sonra Kyuubi öldü, ama ölüm sahnesi sanki seride hiç önemi olmayan alelade bi karakterin ölümü gibiydi. Narutoyla düzgün vedalaşmadılar bile. Orada koptum ben seriden.

Part 1'de Zaku'nun ölümü falan bile çok daha iyiydi.
Kişimito pek sallamıyor gibi. Naruto ile zaten anlatmak istediğini anlattı o eski tutkusu yoktur. O bile toparlayamadığına göre.

Kyuubi ölümü mangada özensizdi ya bir şey hissedemedim. Anime o konuda iyi iş çıkarmış vedayı biraz daha uzun tutmuş birde bölüm sonuna eski Naruto ve Kyuubi anlarını koymuşlar biraz duygulanmıştım.

Part 1 en iyi kısım tüm serideki yıllar geçtikçe gözümde değeri arttı.

Konusu açılınca falan okuyorum ben eski nesil hatırına da değil. Zaten evrene pek ilgim kalmadı. Yine de hala güzel anılarım var eski seriyle ilgili.
Bende vakit geçirmek için okuyorum eski ilgim yok. Naruto ile ilgili güzel anılarımız duruyor en azından.

Kişimito pek sallamıyor gibi. Naruto ile zaten anlatmak istediğini anlattı o eski tutkusu yoktur. O bile toparlayamadığına göre.
Zaten kendisi açıklama yapmıştı, "evrenle işim bitti, yayıncı kuruluş seriyi devam ettirmek istiyor" diye.
Kyuubi ölümü mangada özensizdi ya bir şey hissedemedim
Mangayı kast ediyorum ben de zaten. Animeyi çok sallamıyorum. 13 yaş altı grubu için yayınlanıyor zaten.
Part 1 en iyi kısım tüm serideki yıllar geçtikçe gözümde değeri arttı.
Part 1 bayağı en özel şonen dönemlerinden biri baya benim için. Özellikle Zabuza ark'ı çok severim. Seride en sevdiğim ark aynı zamanda.

Naruto anket oylaması sonuçlanmış kazanan Minato. Itachi'nin kazanmamasına sevindim ama ben Sakumo okumak istiyordum biraz hayal kırıklığına uğradım o yüzden.
OSp5Ym9.jpeg

Itachi, Kakashi, Naruto, Sasuke, Sakura, Madara, Hashirama, Hinata, Gaara, Shikamaru, Obito gibi hakkındaki bilinebilecek her şeyi bildiğimiz ve gördüğümüz tiplere oy vermek çok saçma ya. Popülarite anketi olsa neyse ancak manga çizilecekse biraz daha gizemli biri olabilir.

Itachi, Kakashi, Naruto, Sasuke, Sakura, Madara, Hashirama, Hinata, Gaara, Shikamaru, Obito gibi hakkındaki bilinebilecek her şeyi bildiğimiz ve gördüğümüz tiplere oy vermek çok saçma ya. Popülarite anketi olsa neyse ancak manga çizilecekse biraz daha gizemli biri olabilir.
Madara ve Hashirama bu listede ki diğerleri gibi değil bence. Hayatlarının bilmediğimiz dönemleri var Hashirama'nın ölümü, Madara'nın Obito ile karşılaşana kadar ki yaşamı falan.

Çok hoş bir bölümdü ama Minato'dan çok Kushina'ya odaklanmış gibiydi. Yine de harika olmuş. :D

Minato'dan çok Kushina'ya odaklanılmış gibiydi. Elbette adamın karısına tabi ki de odaklanılacak ama Minato-Jiraiya ilişkisine dair daha çok şey görmeyi beklerdim.

Ayrıca, kronolojik başka hatalar yapmış Kishimoto, kronoloji de hep çok kötü olmuştur zaten.

Ayrıca Han ile Roshi neden full dönümmüş bijuuların ağzındaydılar ? Bu Bijuulara stand muamelesi yapmak Naruto'ya özel bir şeydi, o çok saçma olmuştu, bir de bunlar perfect jinc bile değil.

Ama bazı paneller gerçekten çok tatlıydı, özlemişiz.

Oldukça tatlı ve hoş olmuş.Hafif romantik bir havası da vardi ki benim çok hoşuma gitti.Keşke en azından yılda 4-5 kez böyle hikayeler yazsa Kishimoto.

Minato'dan çok Kushina'ya odaklanılmış gibiydi.
Çok net böyleydi.Hikaye'nin Minato icin yazıldıginı bilmeyerek okusam ve okuduktan sonra bana sorsalar ki "sence kim için yazılmıs bu, ana karakteri kim?".Kesinlikle Kushina derdim.

Ayrıca, kronolojik başka hatalar yapmış Kishimoto
Ne gibi?