Hepsi zenci olsun konu kilit 

Şu kısma çok katılıyorum. Bir filmin sinemada izlediğim versiyonunun üzerimde nasıl bir etki bıraktığı benim için daha önemli oluyor genelde. Üstüne gelen milyon tane versiyonu pek önemseyemiyorum. Bu Zack Snyder's Justice League filminde biraz daha farklı bir olay olduğundan onu kabullenmiştim ama herhangi bir süre kısıtlaması olmayan bu dört saatlik versiyonda bırakın daha iyi olsun yani. Sinema versiyonundan daha elle tutulur oldu diye şahesermiş gibi davranan bir kitle var. Gereksiz prim veriliyor bence Zack Snyder'a.Benim anlayışıma göre bir yönetmen iyi ise o adamın sinemaya verdiği iş onun zaten "ultimate" işidir. Eğer o yönetmen becerikli ise. WB'nin Snyder ya da başka yönetmenleri makasladığı gibi başka dev firmalar tonlarca yönetmeni ve içerik üreticisini makaslamıyor mu ? Makaslıyor elbette ancak ben kimsenin çıkıp da "Yaav benim bir de Dehşetül ala Cut versiyonum var sen bir de onu görsen" dediğini duymadım. Ancak bu Bobin abi ve benzerleri sayesinde sinema dünyası buna evrilecek böyle tonlarca remake gelecek ve bu gıcık bişi..
Haterlari da fanları da cok keskin.Gereksiz prim veriliyor bence Zack Snyder'a.
WB bir şeylere ayıkabiliyor olsaydı sence DCEU bu halde olur muydu ? 2 farklı Joker 2 farklı Batman olur muydu ?WB bir türlü ayıkmıyor mu?
Üzgünüm ancak alakası yok bununla.Zack Snyder kendi tarzını yansıtamıyor ki.Tüm sorun işi Zack Snyder'a verene.Aslında asıl iş çizgi roman ve yayını yapan şirkette.Süperman bir zamanlar umut demekti.Şimdiki romanlara bakarmısınız milyon tane gereksiz versiyon.Ki Zack Snyder Watchmen gibi 300 Gladyatör gibi efsaneler yaratmış birisi.WB Dark Knight gibi karanlık ve ciddi bir evren yap derlerse Snyder'a adamın yapabileceği umut sembolü olan adama birinin boynunu kırmasını sağlamak olur.
Efsane Film mi ?ben o kadar efsane filmi varken bir filmin o eski başarıyı yok edebileceğini
Kardeş dünya tarihinde çok nadiren olan bir şey oldu bir yönetmenin 3 saatlik hiç kesilmemiş filminin üzerine 1 yıl hazırlık zamanı verilip ek sahneler ve cgi düzeltmeleri ile 4 saate çıkarıldı ve filmin başında yönetmen konuşup bu benim filmim dedi ve biz 4 saat bu adamın filmini izledik.Zaten önüne gelen adamın her filmini kesiyor.
Ben "güzel" denilebilecek filmleri arasında bir tek Watchmen izledim.Ama onun dışında o kadar kaliteli iş yaptığını düşünmüyorum.DC'nin uyduğu algoritma zaten kötü.Bana kalırsa DC'nin şu anda yapabileceği en iyi şey yeni bir evren yaratmak.Öncelikle adam akıllı solo filmler çekmeliler,ondan sonra JL tarzı tüm süper kahramanların toplandığı filmler çekmeliler diye düşünüyorum.Adamlar BvS gibi harika bir konuyu yok ettiler.efsane film
Bu yarı yarıya doğru.DC'nin ilgi çeken çoğu hikayesi bu 3 karakterin etrafında dönüyor,bu doğru.Fakat DC'nin işleyebilecek tonla farklı hikayesi de mevcut.Dc Comics hikayeleri belli başlı karakterler etrafında dönüyor oda Batman,Superman,Wonder Woman
Katılıyorum,fakat bunlar riskli işler olduğundan dolayı DC istemiyor olabilir,olabilir değil öyle hatta..Oysa ki onlardan başka karakterlerde var.