Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel DC Sinema Evreni Genel Tartışma Başlığı

@Uncle Paulie

14 yaşındaki veledin gelebileceği bir argüman bu :D Yıllardır bıktı bu geyik :D Bir de diziye bunun için 1 dk yer ayırmışlar :D Cringe ve edgy.

Batman ve etrafındaki mitos sayesinde DC bu denli popüler ve Peacemaker diye kimsenin bir tarafına sallamadığı bir karakterin bile dizisi olabiliyor.

Karakter o kadar ilgimi çekmiyor ki John Cena abim için bile izleyemiyorum :D Ayrıca kostümü de bir garipmiş :D
@Uncle Paulie

14 yaşındaki veledin gelebileceği bir argüman bu :D Yıllardır bıktı bu geyik :D Bir de diziye bunun için 1 dk yer ayırmışlar :D Cringe ve edgy.

Batman ve etrafındaki mitos sayesinde DC bu denli popüler ve Peacemaker diye kimsenin bir tarafına sallamadığı bir karakterin bile dizisi olabiliyor.
Tüm dünyayı sarsan Avengers serisini bile izlemeyen ben, bu seriyi Al Pacino'yu oynatsalar yine izlemem sanırım.

Ben ilk defa karşılaştım. Diziyi izlemedim ve izlemem büyük ihtimal ama güzel yorumlar almış gördüğüm kadarıyla. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Peacemaker'ı izleyen birkaç tanıdığım beğendiğini söylemişti. İkinci sezon onayını da almış, bir merak etmiyor değilim.

unknown.png

Joker gelmesini beklemiyordum, sevinmesine sevindim de ''gerek var mıydı'' diyor insan.
Bu Batman üçlemesi olacaktı hani, buna da mı üçleme yapacaklar, çarşı pazar karıştı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dwayne reis icin black adama gideceğim ne kadar kötü bir film olursa olsun.Jokeri ise internete düsünce izlerim.Çok merak etmiyorum açıkçası

Jokeri sağacakları çok ama çok belliydi zaten. Şaşırmadım.

Bence film iptal edilip baştan çekilmeli ancak bu şekilde çok para kaybına ve zaman kaybına yol açar. Bu adamı kimsenin izlemek isteyeceğini sanmıyorum ben.
Bence sinemalara vermemeliler. HBO da falan yayınlasınlar en azından dağıtım masrafından kurtarırlar çünkü film batacak.

Man of Steel 2 geliyormuş galiba. En son yeni evren kuracaklardı ama şimdi bakalım ne yapacaklar :D