The flash izleyen var mı?
Ben henüz izlemedim. İzlemek için de çok çaba sarfetmem sanırım.Denk gelirse izlerimThe flash izleyen var mı?
Ben izledim. Valla film kötü zaten onu biliyorsunuzThe flash izleyen var mı?
Çok kötü bir tercih, salaklar Henry Cavill Superman'ine benzeyen birini bulmaya çalışmışlar, Superman'in kendisine benzeyen birinden ziyade.Yeni süpermen david corenswet olmuş
Hahaha.Dünya'nın en doğru yorumu.Çok kötü bir tercih, salaklar Henry Cavill Superman'ine benzeyen birini bulmaya çalışmışlar, Superman'in kendisine benzeyen birinden ziyade.Yeni süpermen david corenswet olmuş
Gene olmazdı bence.Peki superboy olarak seçselerdi sizce nasıl olurdu?
Internete sinema çekimi düşmüş.Onu izledim.The flash izleyen var mı?
En iyi olmayı geçtim direkt Superman kostümü bile değil.Superman kostümü gibi gelmedi.
Valla Endgame sonrası MCU ve DCEU'nun da sürekli olarak bocalamasından dolayı benim süper kahraman filmlerine olan şevkim pek kalmadı o yüzden takip etmiyorum.Başlık ilgisiz kalmış.![]()
Mongul, ilk defa Superman: Whatever Happened to the Man of Tomorrow cildine dahil tek sayılık bir hikayede ortaya çıkan bir kötü karakter, aşağı yukarı Amerikalıların tabiri ile fakir adamın Darkseid'ı denebilir, Mongul için, hem karakter tasarımı olarak, hem de Mongul'unda Darkseid gibi kendi Warworld denen gezegeninin diktatörü olması nedeni ile.Mongul kim ki? Çakma darkseid gibi duruyor