Genel DC Sinema Evreni Genel Tartışma Başlığı

The flash izleyen var mı?
Ben izledim. Valla film kötü zaten onu biliyorsunuz :D Ama asıl sorun filmin ne yapmaya çalıştığı. Çünkü ben bu filmden çıkınca ne anlatmaya çalıştığını, sonucun ne olduğunu hiçbir şekilde anlamadım. Sadece çekilmek için çekilmiş bir film gibi. Ve de CGI konusunda da CW Flash'ı bile daha iyi yani öyle söyleyeyim :D Filmde hoşuma giden tek şey Keaton sahneleri o kadar.

Valla film, 3. trailerının uzatılmış hali gibi. Hiç izleyip vakit kaybetmeyin bence. Ha çok izlemek istiyorsanız eğer, 3. trailer'ı izleyin bir de son 15dksını izleseniz yeter bence :D

Yeni süpermen david corenswet olmuş
SQZyI.jpg

Çok kötü bir tercih, salaklar Henry Cavill Superman'ine benzeyen birini bulmaya çalışmışlar, Superman'in kendisine benzeyen birinden ziyade.

Ayrıca çok ufak tefek bir adam, kostüm altına hayvan gibi pad abanılmış bir başka denyo daha olacak işte. Ha belki çok iyi iş çıkarır da bizi utandırır onu bilemem ama bence ilk intiba olarak rezalet bir tercih.

Kaldı ki bence adamın sıfatı daha villain sıfatı.

[img='https://assets.popbuzz.com/2019/38/david-corenswet-at-the-politician-nyc-premiere-1569578573-view-0.jpg',none,482][/img][img='https://i.redd.it/0ix9uq0lpoza1.jpg',none,393][/img]

Omzu daha dar kafası da omzlarıan göre daha büyük birini bulamamışlar mı acaba.

İnşallah beni utandırırlar.

Boyu uzun ama kalıbı yok, daha vücut ağırlıklı gidip dengelese bile dar omuz sıkıntı. Onu mecburen dolu göstermeleri gerekecek.

@Nabu

Bana kadar kötü gelmedi gözüme :D biraz daha yapılı biri olsaymış daha iyi olurmuş tabi. Peki superboy olarak seçselerdi sizce nasıl olurdu?

Çok kötü bir tercih, salaklar Henry Cavill Superman'ine benzeyen birini bulmaya çalışmışlar, Superman'in kendisine benzeyen birinden ziyade.
Hahaha.Dünya'nın en doğru yorumu.

Genç, deneyimsiz ve kanı kaynayan bi Superman izleyeceksek çok sırıtmayabilir belki.Zaten oynayan aktörün tipinden ziyade, Superman icin senaryo'yu hazırlayanların kafasindakiler daha önemli.İnsallah Henry Cavill Superman'i gibi bir Superman görmeyiz tekrar.

Oyuncu seçimini biraz yadırgadım bende ilk gördüğümde ama daha hiçbir şey görmedik sonuçta umarım bu sefer iyi yansıtılır karakter.

Başlık ilgisiz kalmış. :) Ben çoktan James Gunn'ın Twitter'da yolladığı yeni Superman kostümü içindeki Corenswet resmini birileri postalamıştır sandım, ama baktığımda kimsenin postalamadığını gördüm, o zaman ben postalayayım. Corenswet tabi film için baya bir kas yaptı, ama bu yeni kostüm bana pekte en iyi Superman kostümü gibi gelmedi... İşte Resim:

iuqy2pe.jpg

The flash izleyen var mı?
Internete sinema çekimi düşmüş.Onu izledim.

Sinema çekimi kalitesi oldukça düşük olduğu için aksiyondan pek keyif alamadim.Fakat sinemada olsam keyifli olurdu diye düşünüyorum.Hikayesi,mizahı,dramı falan fena degildi.Filmin rahatsız olduğum kısımları da var, hoşuma giden kısımları da

Değişik bi Supergirl tasviri.
Normalde kurtardıkları kişinin Superman olması gerekiyodu.Filmde bu görevi Supergirl'e vermişler.Pek yadırgamadım.

Filmde en yadırgadıgım kısımsa şu oldu.Flaspoint hikayesinde çok önemli bir yeri olan
Thomas Wayne'i nasıl koymazlar.Yani Michael keaton Batman'i iyi hoş da sırf bunun icin de hikayenin en önemli kısımlarından birini hiç etmezsin.Şurda 100 kişiye sorsak Flashpoint hikayesinin en etkileyici kısmı neresidir diye, belki de bu 100 kişinin 70'i Bruce Wayne'in, babasının mektubu'nu okuduğu sahne diyecektir.Gerçekten üzücu bir karar olmuş.

Özetle film beklentimin üstünde.Fakat bana göre Dc'nin en iyi hikayelerinden biri olan Flashpoint Paradox'un hakkını verebildiklerini de düşünmüyorum.

Eskiden olsa Cw karakterlerini, özellikle de Flash'ı görmek isterdim.Fakat uzun süredir saldım Cw evrenini.O yüzden şu an için çok da bir şey ifade etmiyor bana Grant Gustin Flash'ınin falan hic gözükmemesi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teaser Trailer bile iki buçuk dakika neredeyse :D DC gene filmi fragmanlarla anlatacak galiba.

Henry'e "sinirli süpermen" deniliyordu sürekli ciddi ve sert bakıyor diye, bu da "şaşkın süpermen" galiba :D Sürekli şaşkın... Abi adam hiç ben de Superman etkisi uyandırmıyor. Ayrıca bu süpermen için "İç ısıtırıcı süpermen imajının dönüşü" deniyordu. Fragman gayet grotesk başladı. Yere kanlar içinde çakılan bir süpermen'in derin ve hırıltılı nefes almaları eşliğinde gergin bir müzikle devam ediyor ..

Filmde Kripto var sanırım, bu iyi bir değişiklik olmuş. Guy Gardner biraz weirdo'dur ama buradaki bildiği doğu avrupa polk dans üçlüsü üyesi gibi :D :p

Mr. Terrific'in kostüm ve maske çok dandik olmuş. Yani Mr.Terrific gibi bir karakterin varlığı harika bir şey ancak Terrific'in maskesi boya gibi incecik bir şey normalde. Burada bildiğin mobilet lastiğini suratına gerdirmiş gibi duruyor :D Gerçi genel olarak kostümler çok CW dizilerinden fırlama gibi.

Superman'in stadyumda dövüştüğü karakterin kafası kel ve kostümü mor olduğu için acaba "Mongul" mu ? Ancak filmin esas kötüsü Lex gibi ama emin değilim.

Ben beğendim trailerı, zaten izlemek için iple çektiğim filmlerden biri Superman.

Mongul kim ki? Çakma darkseid gibi duruyor
Mongul, ilk defa Superman: Whatever Happened to the Man of Tomorrow cildine dahil tek sayılık bir hikayede ortaya çıkan bir kötü karakter, aşağı yukarı Amerikalıların tabiri ile fakir adamın Darkseid'ı denebilir, Mongul için, hem karakter tasarımı olarak, hem de Mongul'unda Darkseid gibi kendi Warworld denen gezegeninin diktatörü olması nedeni ile.

Orada galaksinin her köşesinden topladığı köle gladyatörleri arenalarda kendi zevki için dövüştürüyor. Superman: Exile macerasında Superman'de Mongul'a esir düşüyor bu Warworld arenalarında gladyatör olarak hayatta kalmak için savaşıyor. Yakın zamanda Philip Kennedy Johnson isimli bir çizgi roman yazarının Superman maceraları da tekrar Mongul ve Warworld'e odaklandı ve Superman bir kere daha Warworld arenalarında gladyatör olarak savaştı.

Geri