Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel DC Sinema Evreni Genel Tartışma Başlığı

DC'nin yeni Batman filmi trailerı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yani yarısı eski Teaser'da ki sahnelerden ibaretti. Ama bundan şikayetçi değilim. Tam olması gerektiği gibi bence. Ne fazla spoiler verilmiş, ne de anlaşılmayacak bir Trailer yapmışlar. Eski Teaser zaten efsane olunca Trailer'da ister istemez efsane olmuş xd. Umarım herkesin korktuğu gibi çıkmaz film. Yani umarım filmin efsaneliği sadece fragmana özel değildir. Bundan önceden çok hayal kırıklığı yaşadım o yüzden artık beklentimi fazla yukarıda tutmamaya çalışıyorum. Ama böyle bir fragman görünce de zor oluyor :D . Çıkınca göreceğiz artık.

271883386_5340359309326077_5768032393943493229_n.jpg

Ceket giydirip maviye boyamışlar :D

Nabu' Alıntı:
Flash filmiyle birlikte Zack'in tüm filmlerini evrenden kaldırıyorlar, bir daha asla Henry'i Superman olarak göremeyeceğiz sanırım. Superman ve Batman yerine artık evrenin ana kadrosunda Supergirl ve Batgirl olacakmış ya da belki de siyahi bir Superman getirirler. Henry gibi Superman olmak için doğmuş bir adamı resmen evrenden attılar. Allah b**alarını versin.

Snyder gibi birine evren emanet alırsan böyle olur işte. İyi oldu. Haklısın ayrıca cezalarını versin (gerçi verdi de )

O yüzden hep söylerim Dc'yi bırakıp Marvel'e geçin diye Bu saatten sonra Dceu'dan bir bok olmaz
Bir beklenti mi vardı ki!
Ya açıkcası benim Black adam filminden beklentim vardı.Ama Şu yaşanan son gelişmeler iyice beklentimi düşürdü.The flash filmi ile evrene reset atmaları ile hiç bir şekilde dceu icin umut kalmamıştır benim için.

O yüzden hep söylerim Dc'yi bırakıp Marvel'e geçin diye Bu saatten sonra Dceu'dan bir bok olmaz
Doludan kaçayım derken denize düşüp yılana mı sarılalım ? :D :D
:D Marvel en azından hayranlarını tatmin ediyorlar.Dc bunu bile başaramıyor.

Dc ve Marvel hakkında çok ilgim ve bilgim yok, küçüklüğümden kalma spaydi var o kadar. Bir de Arkham oyunlarını oynamıştım. Onun dışında bir beklentim yok. Genel olarak bir beklentim yok, o yüzden dedim. Superhero çok ilgimi çekmiyor, tabii izleyebilirim, O başka.
Anlaşılan DC film işini yine batırmış.

Flash filmiyle birlikte Zack'in tüm filmlerini evrenden kaldırıyorlar,
E bu bildigimiz iyi haber :D .Synderverse rezalet ötesi bir şeydi zaten , Zack Synder'in kahramanları ele alış biçimi içine etmişti evrenin.3 iq Batman falan izlemeyiz böylece belki.

Henry gibi Superman olmak için doğmuş bir adamı
Buna hiç ama hiç katılmıyorum.Henry Cavill'in Superman'i pek çok yönden kusurlu.Gerçi bu da büyük ihtimal Zack Synder'in bok yemesidir.

:D Marvel en azından hayranlarını tatmin ediyorlar.Dc bunu bile başaramıyor.
Bu biraz izleyici kitlesiyle alakalı.Yani bu tarz genellemeler yapmayı pek doğru bulmam ama Marvel fanları genelde pek birşey okumayıp,izlemeyen tipler.Kendini Marvel fanı olarak nitelendiren bircok kişinin çizgi romanlarla pek alakası yok, izlediği filmlerin yarısı Marvel filmleri oluyor.

Dc kitlesi ise daha çok çizgi romanlardan geliyor.Batman ayrı olarak efsane 3lemesiyle de bilinebilir.Haliyle Dc tüketicisini tatmin etmek, Marvel tüketicisini tatmin etmek kadar kolay değil.Yoksa Marvel'ın da Dc'nin de filmleri birbirine yakın kalitedeler.

Shrimp' Alıntı:
E bu bildigimiz iyi haber
biggrin.png
.Synderverse rezalet ötesi bir şeydi zaten , Zack Synder'in kahramanları ele alış biçimi içine etmişti evrenin.3 iq Batman falan izlemeyiz böylece belki
Hayır, kötü bir haber. Zackinkisinden bile daha kötü yeni bir evren kuracaklar kesin. Superman ile batman'i yok etmeleri çok saçma, tamam oyuncuları at ama yeni oyuncular getir bari, karakterleri niye yok edersinki? Neden Batman ve Superman gibi karakterler varken bunların dişi versiyonlarını getirip, baş rol yapıp, asıl karakterleri yok edersin ki? Her şeyi batırıyorlar, Matrix'i bile yok ettiler.

Marvel en azından hayranlarını tatmin ediyorlar.Dc bunu bile başaramıyor.
Marvel kitlesi daha avamsa bu bizim suçumuz değil işte :D ... Ama haklısın tabi, ben zaten her zaman MCU'u daha çok takdir ettim.
Superman ile batman'i yok etmeleri çok saçma
Zack o kadar kötü işledi ki bunları :D Adamlar yeniden Batman ve Superman çekmeyi yemedi :D

Zackinkisinden bile daha kötü yeni bir evren kuracaklar kesin.
Ya belli bir kötü seviyenin altına düşünce açıkçası ha diğeri olmuş ha Snyder benim için.

ABD'de Binlerce Kişi Güne 'Joker, Gotham City'de Görüldü' Uyarısıyla Başladı

Peki bu ne demek? 2022 yılında kimse böyle bir şaka yapmaz. Bu muhtemelen The Batman için bir reklam stratejisi veya Joker 2 için milleti tease ediyorlar. Eğer Batman filmi içinse benim açımdan çok kötü olur. Filmin ana kötüsünün Riddler olmayacağını hep düşündüm zaten, ama Joker olabileceğini de hiç düşünmemiştim. Zaten Joker'dan sıkılan benim gibiler için çok kötü olur. Ya da Flashpointle ilgili bir durumdur, Jack Nicholson'un geri döneceğine dair bir işaret olabilir. Neyse, göreceğiz zaten. Sadece ilginç olduğunu düşündüğüm için paylaşayım dedim :D

DC şu evren işini bir türlü beceremedi. Bence solo filmler odaklı giderseler onlar için daha hayırlı olur. MCU'dan farklı bir tarz tutturmuş olurlar hem.