Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel DC Sinema Evreni Genel Tartışma Başlığı

Kahraman Baykuş sakinleri, vaziyet alın, bombalar düştü.

20200824_033640.jpg20200824_033659.jpg20200824_033804.jpg
Robert pattinson/The Batman
20200824_033957.jpg20200824_034012.jpg
Kristen Wiig/Cheetah

20200824_033849.jpg20200824_033828.jpg

Dwayne Johnson/Black Adam
Biliyorsunuz ki Black Adam filmi için çalışmalar yapılıyor, öğrendiğime göre filmde Dr. Fate , Hawkman, Atom Smasher ve Cyclone karakterlerini de görecekmişiz.
20200824_042712.jpg

Ve Flash filminde de 2 tane Batman görme ihtimalimiz var. Hadi hayırlısı bakalım.

Allah Allah ben en son Dwayne Johnson kabul etmedi diye hatırlıyorum.

Dostum, kabul etmiş galiba çünkü Black Adam filminden Johnson'un konsept tasarımları yayınlandı. Benim bir önceki mesajımda paylaştığım 2 resimde o konsept tasarımlarından.

Dr. Fate , Hawkman, Atom Smasher ve Cyclone
BBlack Adam JSA ile dövüşecek demek ki. Doctor Fate harcanak, şimdiden filmi lanetliyorum. Cyclone içinse güzel bir şey çünkü pek popüler olmayan bir kahraman.

Batman'in kostümünü ve savruk, edgy hallerini pek tutmadım ancak elbette bu sadece bir fragman.
WW fragmanında da Cheetah'nın cgi ı epey kötüydü. Kristen Wig gibi bir süper komedyenin bu rolde olması da tuhaf olacak ancak iyi oynamış gibi duruyor. Gal Gadot cidden çok sırıtıyor bu rol de ya ... Hala yakıştıramıyorum.

Suicide Squad'dan zaten bir beklentim yok. Bırakayım da beni şaşırtsın.

Hayalerim, böyle piyuvvv... diye çöpe doğru gider. :(

Şaka bir yana ben de kendi düşüncelerimi ve eleştirilerimi söylemek isterim.
Black Adam filminden başlıyalım. Black Adam filmi galiba 2. Bölümden oluşacak, biri geçmişte diğeride günümüzde olacak. Açıkcası film nasıl olur bilmiyorum ama Dr. Fate vs Black Adam dövüşü yaşanırsa eğer umarım Dr. Fate alır. Bir de Black Adam vs Superman görme ihtimalimiz varmış. Doğrusu filmi izlemeden kötü düşünmek istemiyorum. Umarım film, çizgi romanlara uygun ve beklentileri karşılayan bir film olur.

Batman filmine gelelim. Ben Batman'in fragmanını izlediğimde fragmana hayran kalmıştım ve dedim ki, Pattinson bu işi başarıcak. Benim için tabi bir kaç sıkıntı vardı ama bu fragmandan sonra unuttum :D
Mesela Jim Gordon'un siyahi olması ve Batman'ın kaskı benim canımı sıkıyordu ama fragman ile düzeldi. Orada Batman'in "BEN İNTİKAMIM" demesi... yihhaaa. :relaxkermit:
Bu bana bir şey hatırlattı, heh buldum işte bu.

Ahanda bir tane daha:

Bu arada Batman filmi Batman'in dedektifliği üzerinde duracak ve the Riddler, Penguen ve Cat Woman olacak. Süpriz, Joker yok.

WW'ye gelelim. Ben WW'nin 1. filmini beğenmemiştim, dövüş sahnelerinin bana yetersiz gelmişti ama bu 2. Film beni aksiyona doyuracak gibi. Çitayı oldukça güçlü göstermişler, hep eziklenen Çitayı sonunda güçlü bir şekilde WW ile dövüşürken göreceğiz, tahmin ettiğim gibi olursa film harika olur. Ben Çita'nın resimlerini site de paylaşmıştım, evet resim çok net değildi o yüzden güzelde değildi ama bunu filmde düzeltirler muhtemelen.

Çitayı oynayan kadının komedyen olduğunu bilmiyordum. İlginç. Aslında, Çitayı anneme gösterdiğimde annem bana şunu söyledi: Keşke Çitayı, Charlize Theron oynasaydı, dedi.
Vallayi annem işini biliyor ve hakikaten Charlize Theron oynasaydı daha güzel olabilirdi. Ama komedyen abla da iyi oynamış.
Ben WW 1984'ten ümitliyim. Zaten söylendiğine göre WW'nin 1. Filminde WW'yi tam güçte görmemişiz, bu WW 1984'te tam güçte bir WW görecegiz, hadi hayırlısı. ( Bu durumda Ares'i tam gücünde değilken tek atmış oluyor WW. Ama Ares'i nasıl güzel harcadılar, nasıl güzel, öyle böyle değil :( )

Suicide Squad'a gelelim. Suicide Squad filminden beklentim büyük. Bir çok karakter filmde olacak, heyecanlandırıcı. Tanınmayan bir çok karakterleri bu filmde görmüş olacağız. Aksiyonu büyük ve eğlenceli bir film bence bizi bekliyor. Yanlız çok büyük bir problem var, Suicide Squad filminin yönetmeni pedofiliymiş. Suicide Squad 2 filmini yöneten adam daha önce Marvel'ın Galaksinin Koruyucularını filmini çeken adammış. Marvel, daha sonra adamın pedofili paylaşımlarına dayanamamış ve adamı kovmuş. Vala şu WB, Marvelden kovulan tüm sapık yönetmenleri toplamayı çok seviyor. Ne diyeyim. Olan filme olmasında, yönetmene ne olursa olsun.

Şimdi Asıl mevzuya gelelim, Snyder cut. Ben fragmanı çok beğendim, yanlız iki problemi vardı. Birincisi Darksaid. Açıkcası Darksaid'i görmek beni çok mutlu etti ama evet görüntü kötüydü. Umarım filmde böyle görmeyiz ve görüntüyü düzeltirler. İkincisi ise Flash'ın koşma şekli, hakikaten bi tuhaf koşuyor ama ben çok takılmıyorum. Bu detaylar dışında fragmanı gayet beğendim. Ben filmden gayet ümitliyim. Herkesi çok şaşırtacak ve bekleyenleri tatmin edecek güzel bir film bizi bekliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Snyder Lobisi iyi çalışıyor. Şİmdiden pek çok ünlü sosyal medya film eleştirmenine film izletilmiş ve her yerde pozitif PR kasıyorlar :D :D Abi DCEU ile ilgili yanlış olan ne varsa temelini atan adam şimdi kurtarıcı mesih oldu.

Sosyal medyada şu tag dolaşıyor #RestoreTheSnyderVerse ... Yani artık bu bir DC projesi bile denilemez. Adamın sahipleri, lobisi bu işlerin ağa babaları imiş belli oldu.

Ayrıca Justice League 2 ve 3 içinde anlaşıldığı konuşuluyor. Ayrıca WW2'nin çok kötü olmasından sonra 3. WW filmini Snyder yönetecek deniliyor. Bildiğin tek adam rejimi oldu. Ayrıca komplo teorisi olabilir ancak DCEU'yu batmaktan kurtaran WW filminin 2. filmine çok ama çok az bir bütçe ayıran WB bence filmin bilerek batmasını istemiş böylece kadın yönetmenden kurtulup Snyder'ı başa getireceklermiş ben bunu çıkardım.

Çünkü WW çapında bir filme 200 küsür Milyon Dolar bütçe çok komik Ha diyeceksiniz ki ilk film 150 milyon dolar idi. Ancak 4 yıl önceki 150 milyon doların bugün yaklaşık 170 milyon dolar yapıyor. Ve origin filmleri her zaman biraz bütçe dostu olur. Yani origin filminden sadece 30 milyon fazla olması komik. Çok daha az bütçe gerektiren Tenet bile 200 milyon dolar idi.

2014'deki X-Men: The Days Future Past
2009'daki 2012 filmi
2018'deki Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
2004'deki Spider-Man 2 filmi
2005 yılındaki King Kong
2011 yılındaki Green Lantern filmlerinin de bütçelerinin 200 milyon dolar olduğunu düşünürsek bu bütçe çok azdı.

Ha evet Aquaman, Shazam daha az bütçeler ile daha iyi iş çıkarttılar ancak onlar zaten düşük beklenti filmleri ve dediğim gibi orijin filmleri idiler. Sen ilk filme 2017 yılında 150 Milyon Dolar ver 2020 de 2.sine 200 milyon dolar ulan 2016'da Suıicide Squad'a 175M dolar vermişsin (o bütçeye o CGI tövbeler olsun) . 2016'nın 175M dolar ıgünümüzün 192M doları gibi bişi.

Yani MCU, Iron Man'in 2013'deki 3. filmine 200M dolar bütçe ayırmış yav. Sonra DCEU neden olmuyor. Olmaz tabi Gidip 300 küsür M doları Justice League'e bayılıp sonra da son 20 yılın en kötü CGI filmlerinden biri olursan olmaz. Sanki Snyder ile bu değişecek.

Bir de Snyder Cut deyip biiiiiiir sürü yeni sahneler çekilmiş :D :D Ve Snyder Cut'un bütçesi 70M dolar falan. Neden WB bu kadar PR yapıyor anlayın. Adamlar WW84 ile kaybettiklerini kat ve kat geri alacaklar.

WB'den tiksindim ya keşke Disney satın alsa da kurtulsak.

Snyder'in Tüm DCEU Kariyerinden daha iyi 20 dklık fan yapımı bir film ...

unknown.png

:D :D

Genel sohbete attığım mesajı buraya taşıyabilir misiniz? Galiba burası daha uygun.
Maalesef mesaj taşıyamıyoruz o yüzden o mesajı silerim zaten ilgili konuya mesajın tamamını içeren alıntı barındıran bir mesaj atmıştım. Aynı işi görür :D Ya da sen çok istersen aynı mesajı tekrar buraya at :D

Paylaşıldı mı bilmiyorum;

[img='https://pbs.twimg.com/media/ExXNx3KXMAkSx06?format=jpg&name=large',none,517][/img]

[url='http://community.kahramanbaykus.com/index.php?user/18-flyjin/']@Flyjin[/url]

Cena'da varmış filmde. Başrollerdenmiş.

Screenshot_20210325_081051.jpg

Hawkman de zenci oldu hadi hayırlısı.

Yalnız Kent Nelson için Pierce Brosnan epey iyi gibi :D

Ya arkadaş, senin zamanında ülkende ki siyahilere yaptığın şerefsizliklerin ceremesini neden ben çekiyorum? Ya Hawkman neden siyahi? Black Panther de beyaz olsun o zaman, yemin ediyorum bu Amerika bazen can sıkıyor. Yani ne gerek var arkadaş ya, karakter beyaz, bırak beyaz adam oynasın. Yennefer'i Hintli oynasın, ohh kadın Thor da çekelim, oh oh Superman neden zenci olmasın ki? Son zamanlarda okuduğum ama foruma uymayacağı için buraya atandığım bir yorum vardı Sosyal Eşitleme politikası ile ilgili, o geldi aklıma.

Yanlış anlaşılmasın, olayın her yerde gereksizce gözümüze sokulması beni rahatsız ediyor, bırakın siyahi karakterleri siyahi insanlar, beyaz karakterleri beyaz insanlar oynasın.

Çok gereksiz olmuş ya beyaz çikolata gibi adamı. :D Ama muhabbetin ikidebir sejewe bilmemne oralara çekilmesini de sevmiyorum. Tamam adamların yaptığı dangozluk ama konu bu insanların mücadelesiyle ilgisi olmamalı.

Her yerde görünce kusasim geliyor kardeşim elimde değil. Umarım film güzel olur ama, Black Adam çok sevdiğim bir karakter çünkü. The Rock da takdir ettiğim bir isim.

Her yerde görünce kusasim geliyor kardeşim elimde değil. Umarım film güzel olur ama, Black Adam çok sevdiğim bir karakter çünkü. The Rock da takdir ettiğim bir isim.
Yok sizin özelinizde demedim.

The Rock benim de yakından tanıdığım bir isim güreşçi kimliğiyle, yukarıda Cena da onun yolundan ilerliyor.

Umarım güzel olur tabii ki.

Rock kral ya :) Cena çok sevdiğim bir isim değil b maalesef, umarım daha iyi yerlere gelir.