Hayalerim, böyle piyuvvv... diye çöpe doğru gider.
Şaka bir yana ben de kendi düşüncelerimi ve eleştirilerimi söylemek isterim.
Black Adam filminden başlıyalım. Black Adam filmi galiba 2. Bölümden oluşacak, biri geçmişte diğeride günümüzde olacak. Açıkcası film nasıl olur bilmiyorum ama Dr. Fate vs Black Adam dövüşü yaşanırsa eğer umarım Dr. Fate alır. Bir de Black Adam vs Superman görme ihtimalimiz varmış. Doğrusu filmi izlemeden kötü düşünmek istemiyorum. Umarım film, çizgi romanlara uygun ve beklentileri karşılayan bir film olur.
Batman filmine gelelim. Ben Batman'in fragmanını izlediğimde fragmana hayran kalmıştım ve dedim ki, Pattinson bu işi başarıcak. Benim için tabi bir kaç sıkıntı vardı ama bu fragmandan sonra unuttum
Mesela Jim Gordon'un siyahi olması ve Batman'ın kaskı benim canımı sıkıyordu ama fragman ile düzeldi. Orada Batman'in "BEN İNTİKAMIM" demesi... yihhaaa. :relaxkermit:
Bu bana bir şey hatırlattı, heh buldum işte bu.
Ahanda bir tane daha:
Bu arada Batman filmi Batman'in dedektifliği üzerinde duracak ve the Riddler, Penguen ve Cat Woman olacak. Süpriz, Joker yok.
WW'ye gelelim. Ben WW'nin 1. filmini beğenmemiştim, dövüş sahnelerinin bana yetersiz gelmişti ama bu 2. Film beni aksiyona doyuracak gibi. Çitayı oldukça güçlü göstermişler, hep eziklenen Çitayı sonunda güçlü bir şekilde WW ile dövüşürken göreceğiz, tahmin ettiğim gibi olursa film harika olur. Ben Çita'nın resimlerini site de paylaşmıştım, evet resim çok net değildi o yüzden güzelde değildi ama bunu filmde düzeltirler muhtemelen.
Çitayı oynayan kadının komedyen olduğunu bilmiyordum. İlginç. Aslında, Çitayı anneme gösterdiğimde annem bana şunu söyledi: Keşke Çitayı, Charlize Theron oynasaydı, dedi.
Vallayi annem işini biliyor ve hakikaten Charlize Theron oynasaydı daha güzel olabilirdi. Ama komedyen abla da iyi oynamış.
Ben WW 1984'ten ümitliyim. Zaten söylendiğine göre WW'nin 1. Filminde WW'yi tam güçte görmemişiz, bu WW 1984'te tam güçte bir WW görecegiz, hadi hayırlısı. ( Bu durumda Ares'i tam gücünde değilken tek atmış oluyor WW. Ama Ares'i nasıl güzel harcadılar, nasıl güzel, öyle böyle değil

)
Suicide Squad'a gelelim. Suicide Squad filminden beklentim büyük. Bir çok karakter filmde olacak, heyecanlandırıcı. Tanınmayan bir çok karakterleri bu filmde görmüş olacağız. Aksiyonu büyük ve eğlenceli bir film bence bizi bekliyor. Yanlız çok büyük bir problem var, Suicide Squad filminin yönetmeni pedofiliymiş. Suicide Squad 2 filmini yöneten adam daha önce Marvel'ın Galaksinin Koruyucularını filmini çeken adammış. Marvel, daha sonra adamın pedofili paylaşımlarına dayanamamış ve adamı kovmuş. Vala şu WB, Marvelden kovulan tüm sapık yönetmenleri toplamayı çok seviyor. Ne diyeyim. Olan filme olmasında, yönetmene ne olursa olsun.
Şimdi Asıl mevzuya gelelim, Snyder cut. Ben fragmanı çok beğendim, yanlız iki problemi vardı. Birincisi Darksaid. Açıkcası Darksaid'i görmek beni çok mutlu etti ama evet görüntü kötüydü. Umarım filmde böyle görmeyiz ve görüntüyü düzeltirler. İkincisi ise Flash'ın koşma şekli, hakikaten bi tuhaf koşuyor ama ben çok takılmıyorum. Bu detaylar dışında fragmanı gayet beğendim. Ben filmden gayet ümitliyim. Herkesi çok şaşırtacak ve bekleyenleri tatmin edecek güzel bir film bizi bekliyor.