Ben de öyle açıkçası filmi bir yıldan uzun süredir bekliyordum ve vizyona girdiğinde bayağı heyecanlanmıştım ama gittiğime pişman oldum üstüne üstlük gitmek için bana bir yıldan önce söz veren biri benimle gelmedi o yüzden modum epey düşük girdiğim filmden modsuz çıktımJustice League 2017 izledim de, açıkçası hiç beğenmedim
Gittin mi bilmiyorum ama gidilmezO kadar mı kötü? Gitmeye değmez mi?
Ya oyunculuğuna lafım yok da tip olarak hiç batman ile uyuşmuyor benceAslında ben batmanın robert pattinson olmasını beğendim. Bana güzel geldi.
Aynı fikirdeyim :sadbat1:Yeni batman robert pattinson olmuş.Bu kadar kötü bir seçim nasıl yapmışlar baya şaşırdım.
Hayır. Aslında Pattison'ın Gotik ve iyi mi kötü mü belli olmayan yüzü Batman gibi gotik bir karaktere uygun ancak Batman'i gotik bir detektif olarak mı yoksa bir sürü oyuncağı olan vurdulu kırdılı bir süper kahraman olarak mı tasvir edecek buna göre Pattison seçimi iyi mi kötü mü anlarız. Bir de Twilight sonrası kendisini niş işlere vermiş Robert'ın DCEU ya girip kendini yakmasına üzülüyorumAdam genç diye mi beğenmediniz hocam?
Niye ki Hocam?Yeni gelecek olan Harley Quinn filmi çok kötü olacak şimdiden söyleyeyim.
Fragman boş, Harley ilk filmle alakası olmayan bir aksanla konuşuyor. Irish olmuş başımıza. Filmin adı birds of prey ama fragmanda adları dahi geçmiyor ve Birds of Prey karakterleri için oluşturulan kadroyu da sevmedim. Harley Quinn DC evreninde çok hoş bir sos bir tatlıdır. Ama kendi hikayesinin kahramanı ya da kendi filmine sahip olabilecek bir derinliği yok ana yemek olarak bir seri ya da şov kotaramaz bunu yapabilmek için tek yok edgy olma derecesini %100 yapmak ki bu da bence genelde kötü sonuçlanan bir yaklaşım (bakınız Leto Jokeri) .Niye ki Hocam?
Daha iyi Batman cosplayleri gördüm.İşte karşınızda Robert’in Daredevil’i Pardon Batman’i