Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel DC Sinema Evreni Genel Tartışma Başlığı

Justice League 2017 izledim de, açıkçası hiç beğenmedim
Ben de öyle açıkçası filmi bir yıldan uzun süredir bekliyordum ve vizyona girdiğinde bayağı heyecanlanmıştım ama gittiğime pişman oldum üstüne üstlük gitmek için bana bir yıldan önce söz veren biri benimle gelmedi o yüzden modum epey düşük girdiğim filmden modsuz çıktım
Süpermen gelince ortalığın anası ağladı (biraz kaba bir tabir ama kusura bakmayın) Süpermen'e karşı tüm lig üyeleri toplandı ve dövüş beş dakika sürmeden hepsi yenildi bayağı kötüydü
Son dövüşte Stephenwolf'ta da aynı şekilde tüm lig savaşırken bir şey olmuyor Süpermen gelince on dakikada dövüş btiyor çok saçma :thumbdown:
DC bu aralar epey bozdu geri toparlaması lazım Süpermen'i bu kadar pohpohlayıp diğer üyeleri küçük göstermek iyi değil

Moralinizi düşürdüysem kusura bakmayın ama kinimi kustum galiba iyi geldi :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
O kadar mı kötü? Gitmeye değmez mi?
Gittin mi bilmiyorum ama gidilmez

Filme eğlence için gidip karakterin güçleri dahil hiçbir şeye takılmayacaksan gidilir

Öbür hiçbir şekilde gidilmez çünkü: Shazam 15 yaşında bir çocuk olsa da mal saf değil

Solomon'un bilgeliği gitmiş birinin salaklığı saflığı gelmiş galiba onun yerine

Şu Shazam'ı bir oturtsalardı iyiydi aslında direk şu DC oturaydı iyiydi

Ne bu böyle ya çok ciddi Batman havası veriyorlar ya da Marvel gibi her şey saldım çayra Mevlam kayıra havası oluyor

Aquaman filmi aşırı ciddi ile aşırı salmış hal arasındaki geçiş bölümünde orta yerde olduğu için güzeldi bence ^^

Yeni batman robert pattinson olmuş.Bu kadar kötü bir seçim nasıl yapmışlar baya şaşırdım.

Anlaşılan yine düzgün bir batman görmek nasip
olmayacak
:batpalm:

Aslında ben batmanın robert pattinson olmasını beğendim. Bana güzel geldi.

Adam genç diye mi beğenmediniz hocam?
Hayır. Aslında Pattison'ın Gotik ve iyi mi kötü mü belli olmayan yüzü Batman gibi gotik bir karaktere uygun ancak Batman'i gotik bir detektif olarak mı yoksa bir sürü oyuncağı olan vurdulu kırdılı bir süper kahraman olarak mı tasvir edecek buna göre Pattison seçimi iyi mi kötü mü anlarız. Bir de Twilight sonrası kendisini niş işlere vermiş Robert'ın DCEU ya girip kendini yakmasına üzülüyorum :D

Hocam Batman'e solo filmi çekerken dedektiflik özelliklerine de değinmeyi düşünüyorlarmış diye duydum

Yeni gelecek olan Harley Quinn filmi çok kötü olacak şimdiden söyleyeyim.

Fragman boş, Harley ilk filmle alakası olmayan bir aksanla konuşuyor. Irish olmuş başımıza. Filmin adı birds of prey ama fragmanda adları dahi geçmiyor ve Birds of Prey karakterleri için oluşturulan kadroyu da sevmedim. Harley Quinn DC evreninde çok hoş bir sos bir tatlıdır. Ama kendi hikayesinin kahramanı ya da kendi filmine sahip olabilecek bir derinliği yok ana yemek olarak bir seri ya da şov kotaramaz bunu yapabilmek için tek yok edgy olma derecesini %100 yapmak ki bu da bence genelde kötü sonuçlanan bir yaklaşım (bakınız Leto Jokeri) .

O yüzden filmden gram umudum yok. Belki Suicide Squad'dan daha iyi olabilir ve belki bir ihtimal BvS ile Shazamdan ama diğer 3 DCEU ya da MCU'nun yarısından fazlasından kötü olacağı %100 gibi duruyor. Umarım yanılırım da düzgün film izleriz.

Nabu'nun yorumuna aşağı yukarı katılıyorum. Fragman çok kötü. Bu devirde fragmanı bile kötü olan bir film yapmak yetenek istiyor.

Katılıyorum hocam.Ama zaten pek şaşırmadım.Bu kadar kötü olacağını zaten tahmin etmiştim :D