Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel DC Sinema Evreni Genel Tartışma Başlığı

Fragmanın çoğu önceki fragmandan zaten ama tekrar anladım ki bu su altı sahneleri cgı açısından berbat yapılmış.

Tamam orijinal Aquaman kostümü bu
images.jpeg
Ama film için hazırladıkları çok kötü olmuş
Bu ne
MV5BMjEzMDY3MDYwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwOTY3MDY3NjM@._V1_.jpg

Injustice 2 deki Aquaman gibi görünse çok daha iyi olabilirdi saçlarıda kısa ve buradaki gibi sarı olsa tam olur
Altın sarısı kostüm çok sırıtıyor ve kötü görünüyor bence

Injustice 2 Aquaman
images (1).jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Lex Luthor filmin renkli bir film olduğu tabiri caizse "marvel filmi" gibi olduğu söylendi.Böyle bir durum varsa kostüm sırıtmaz fakat bi man of steel ya da bvs gibi havası olacaksa dediğinde yüzde yüz haklısın

Aquaman ile ilgili ilk yorumlar kötü. DCEU gene baltayı taşa vurdu anlaşılan.
Hocam maliyetinin 3 katını şimdiden çıkardı.Daha Amerika'da da yeni gösterime girdi hem de.Film bazında ne kadar güzel başarılı bir film olur bilemeyeceğim ama maddi açıdan Dc için büyük bir başarı olduğu kesin.Hatta şimdiden 2. Film haberleri konuşuluyor.

Hatta şimdiden 2. Film haberleri konuşuluyor.
ilk gün gösterimlerinde BvS de rekor kırıyordu XD
BvS de sıkintı Çin gişeleriydi zaten.Aquman marvel vari bir film olduğundan Çin'de iyi bir gişe başarısı zaten yakaladı.Bu arada BvS bence de yanlışları olan bir yapımdı fakat Infinty War'dan çok çok daha kötü bir film değil aslında.

BvS bence de yanlışları olan bir yapımdı fakat Infinty War'dan çok çok daha kötü bir film değil aslında.
Infinity War'daki hataların radikalliği ile BvS arasında fark olması sebebiyle BvS bu kadar dövüldü zaten. BvS zamanlama, içerik, işleniş, teknikler, konu, kadro, karakterizasyon vs her anlamda yaş bir film. Infinity War ise sadece ucuz bir hype filmi bu kadar. Genel olarak sana katılıyorum film olarak ele alırsak Infinity War öyle BvS'nin çok yukarılarında gezecek bir iş değil aslında. Ancak sinematik evrenlerin farklılıkları, işlenişlere vs baktın mı. IW en azından kendi metası ile tutarlı sayılabilecek bir şey.

BvS ise Snyder'ın Vahşi Islak Rüyası sadece XD

Bugün shazam filmine gitme hatasında bulundum.Aquaman’den sonra bu film hayalkırıklığı resmen.Filme puanım 4/10

Shazam bayağı kötü idi bence. Aquaman bayağı sağlam idi.

Justice League 2017 izledim de, açıkçası hiç beğenmedim. Dizideki Flash nerdee bu Flash ne? Batman'ı canlandıran arkadaşta Batman kostümünde olmadığı zaman iyi güzel ancak Batman kostümü yüzüne hiç uymuyor.

Filmi bir nebze olsun katlanılır kılan kişi şüphesiz Aquaman'i canlandıran Jason Momoa idi.