Kuyumcu reklamıAma film için hazırladıkları çok kötü olmuş
Bu ne
Adamların balta taştan yapılmış. Kaçışı yok o yüzden.Aquaman ile ilgili ilk yorumlar kötü. DCEU gene baltayı taşa vurdu anlaşılan.
Hocam maliyetinin 3 katını şimdiden çıkardı.Daha Amerika'da da yeni gösterime girdi hem de.Film bazında ne kadar güzel başarılı bir film olur bilemeyeceğim ama maddi açıdan Dc için büyük bir başarı olduğu kesin.Hatta şimdiden 2. Film haberleri konuşuluyor.Aquaman ile ilgili ilk yorumlar kötü. DCEU gene baltayı taşa vurdu anlaşılan.
ilk gün gösterimlerinde BvS de rekor kırıyordu XDHatta şimdiden 2. Film haberleri konuşuluyor.
BvS de sıkintı Çin gişeleriydi zaten.Aquman marvel vari bir film olduğundan Çin'de iyi bir gişe başarısı zaten yakaladı.Bu arada BvS bence de yanlışları olan bir yapımdı fakat Infinty War'dan çok çok daha kötü bir film değil aslında.ilk gün gösterimlerinde BvS de rekor kırıyordu XDHatta şimdiden 2. Film haberleri konuşuluyor.
Infinity War'daki hataların radikalliği ile BvS arasında fark olması sebebiyle BvS bu kadar dövüldü zaten. BvS zamanlama, içerik, işleniş, teknikler, konu, kadro, karakterizasyon vs her anlamda yaş bir film. Infinity War ise sadece ucuz bir hype filmi bu kadar. Genel olarak sana katılıyorum film olarak ele alırsak Infinity War öyle BvS'nin çok yukarılarında gezecek bir iş değil aslında. Ancak sinematik evrenlerin farklılıkları, işlenişlere vs baktın mı. IW en azından kendi metası ile tutarlı sayılabilecek bir şey.BvS bence de yanlışları olan bir yapımdı fakat Infinty War'dan çok çok daha kötü bir film değil aslında.
Adamın kendi köken hikayesi bu. Thor filmindeki ısmarlama bir hikaye idi. Alakasız olmuş. Ayrıca Ragnarok'tan iyi olmak çok zor değil.Herkes Thor çakması felan dedi de
O kadar mı kötü? Gitmeye değmez mi?Bugün shazam filmine gitme hatasında bulundum.
Kişiden kişiye değişir.Bence Aquman'den güzeldi.O kadar mı kötü? Gitmeye değmez mi?Bugün shazam filmine gitme hatasında bulundum.
@Shrimp e katılıyorum kişiden kişiye göre değişir.Benim zevkimle senin zevkin uyuşmayabilir o yüzden senin film ile alakalı düşünceni kötü etkilemek istemem [sub][/sub]O kadar mı kötü? Gitmeye değmez mi?Bugün shazam filmine gitme hatasında bulundum.