Boruto Genel Tartışma ve Paylaşım Başlığı

Evrenin zirvesi değişti gibi bir şey oldu sanırım. Otsutsuki Tanrısı, yani Şibai Otsutsuki kullandığı Şinjutsu ile Şu ana kadar gösterilen tüm karakterlerin çok ötesinde. Dahası neden öldüğü bilinmiyor. Şinjutsu çok büyük bir güç, Eida ve Daemon bile dandik iki tanesiyle tüm evrenin üstüne çıkmış vaziyetteler.

Seri Kişimoto devraldı alalı çok daha berbat şekilde ilerliyor. Başlarda biraz olsun daha düzgüngü ve yeni nesil serilere göre aşırı sırıtmıyordu. Son 30 sayıdır öyle bir sıçış yaşadı ki artık buradan toparlayamaz.

image.png

:saluting_face:

77. Bölümün ikinci harbiden iyiydi. Bundan sonra da yükselerek devam eder umarım. .

#77'den bağımsız izlenen plot hiç hoşuma gitmiyor ve gram heyecan uyandırmıyor.

1- Momoşiki sebebiyle Kawaki Boruto'yu öldürmek istiyor.

2- Code Konoha'yı istila etmek istiyor ki artık gına geldi.

3-Ada ve Daemon'un bizimkilerle duygusal ilişkiler kurması.

4- Şinjutsu kavramı ve Şibai, aralarında tek ilgi çrkeni bu.

Şibai ve Şinjutsu kavramını merak ettiğim için okuyorum ve bu kadar okumuşken bırakamıyorum da. Tek sebebi bu.

Sasuke Retsuden adlı novelin, uyarlamasının bölümleri çıkmaya başlamış.Boruto 282. bölüm de hikayenin ilk bölümü.Bi izleyeyim dedim de gerçekten çok ilginç bi deneyim oldu.Sizin de izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.Çünkü bu şaheseri sadece benim izlemiş olmam diğerlerine haksızlık

Köpek boyutunda dinazorla dövüşürken, ah uh yapan yetişkin,sharingan ve rinnegan sahibi Sasuke, çok hasta oldugu için zar zor yürüyen Naruto(Rikudo Sennin de zamaninda aynı hastalıktan muzdaripmiş),inanılmaz derece ilgi çekici olmayan çok sayıda karakter görmek istiyosanız izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Ahahaahhahh :DD Gezegen seviye dinozor xDD

Bu arada bu eserin mangası mı daha iyi yoksa animesi mi? Bir bakayım diyorum da hangisinden başlasam bilemedim :D

77.bölüm beğenilmiş gördüğüm kadarıyla. Acaba kaldığım yerden devam etsem mi diye düşünüyorum ama okuyasımda gelmiyor açıkçası. Vaktime üzülüyorum sonra.

77.bölüm beğenilmiş gördüğüm kadarıyla. Acaba kaldığım yerden devam etsem mi diye düşünüyorum ama okuyasımda gelmiyor açıkçası. Vaktime üzülüyorum sonra.
Güzel falan değil bence. Hatta geçen bölüm daha iyiydi. Birkaç kritik olay oluyor ama ilgi çekici bir şey yok. Bitmeden okunmaz.

Güzel falan değil bence. Hatta geçen bölüm daha iyiydi. Birkaç kritik olay oluyor ama ilgi çekici bir şey yok. Bitmeden okunmaz.
Sağolasın vazgeçtim. Onun yerine başka bir manga okurum. Pluto'ya başlamayı düşünüyordum ona başlarım herhalde.

Sağolasın vazgeçtim. Onun yerine başka bir manga okurum. Pluto'ya başlamayı düşünüyordum ona başlarım herhalde.
Pluto müthiş bir eser. Her yönüyle tatmin eder. Benim favori mangalarımdan. Urasawa mangaları içerisinde de underrated kalıyor.

Animeden bahsediyorum bu arada yanlış anlaşilma olmasın.
Evet sonradan bende fark ettim. Bu dövüş zaten filmde vardı oradan izlemiştim. Naruto'nun başka dövüşü yok mu?

Manganın 65. bölümünde
Naruto, Shikamaru ile Otsutsuki'nin etksindeki Boruto'yla ve başka bir düşmana karşı dövüşüyorlardı.

Bunlar nasıl tasarımlar böyle. İyice edgy tiplere dönmüşler. Şu mangayı iptal falan etseler keşke.

Geri