Boruto Genel Tartışma ve Paylaşım Başlığı

2-3 ay oluyor sanırım okumayalı. Ne kadar ilerledi bilmiyorum ama şimdilik dönmeyi düşünmüyorum.

Bayağı bir süre şans vermiştim, pek çok şeyi göz ardı edip zevk almaya çalıştım hatta yeni nesil şonenlerin seviyesinde olduğuna inanmıştım bir süre için. Ama kendi yarattığı külliyata(Kişimoto başına geçtikten sonra bile) saygısının bu denli olmadığını öğrenince tamamen kopardım.

Ben yine seviyordum Isshiki ölene kadar seriyi. Son 3 bölümdür yok cyborg her şeyi görüyo duyuyo diyince biraz saçma geldi.

Şimsi dersiniz ki Isshiki zamanında çok mu mantıklıydı:)

Şu ana göre daha iyiydi. :D

Kişimoto'nun kafasındaki senaryo.
Valla bilemiyorum. İleride düzeltir umarız ki. Ben Boruto'yu sevmeyen biri değilim. Ama şu Aida gözüktüğünden beri o yöne gidiyorum. Boruto'da bu ne teknoloji sevdalılığıdır. Özellikleri bile seriye uygun değil.

Kişimoto'nun kafasındaki senaryo.
Valla bilemiyorum. İleride düzeltir umarız ki. Ben Boruto'yu sevmeyen biri değilim. Ama şu Aida gözüktüğünden beri o yöne gidiyorum. Boruto'da bu ne teknoloji sevdalılığıdır. Özellikleri bile seriye uygun değil.
Ben ekipte en az beklentisi olan insandım yani Boruto ilk bölüm çıktığında demiştim bi yol olmaz diye. Bizden yine bir şeyler bekleyenler vardı. Tuhaf şekilde onlar hiç şans vermemişken ben birkaç sene şans verdim. Ao arktan sonra yavaş yavaş tükendi benim umutlar. Bu noktadan sonra düzeleceğine dair umudum sıfır.

Savaşlar biraz daha Naruto'ya kayarsa belki o yönden düzelme gösterebilir.

Kishi reis hala hiç bir sey için geç değil.Bu boktan evreni devam ettirmek yerine at reset herkesin keyfi yerine gelsin.Bak şöyle bir şey yapabilirsin mesela

Bunu yaparak hem Madara reisin Karizmasını çizmemiş olursun hem de boruto denen boktan bi hikayeden kurtulmuş olursun.Tek taşla iki kuş misali.

Bak şöyle bir şey yapabilirsin mesela
İyi de bunun tüm premise'i saçma , Naruto'nun hayali niye oğlu gibi gördüğü oğlunun arkadaşı ve de kendi oğlu tarafından öldürülmek olsun ki ? Neden oğluna uzaylı dnası geçmesi ya da neden Kurama'nın yok olması olsun ki ? :D

Hani "Bu bir kabustu" diye biri gelip bizi uyandırsa onu gene anlarım "ama demek hayalin bu haa, muhahahaha" falan çok saçma.

İkinci bir olay ise Madara zaten 2 kere ölümü aldatmış ve Ninja aileminde son 100 yılda kötü ne yaşandıysa %80'inden sorumlu bir adam. Bir kez daha ölümü aldattım geldim dese, reisin artık o karizması kalmaz.

Böyle bir şey imkansız ancak böyle bir şey yapılabilseydi bile bence bu Boruto'dan bile kötü bir şey olurdu.

Şu seride ne olduğunu bir gram anlamıyorum.
Kishi geri mi döndü yoksa dergi bizi mi yiyor? Ayrıca Kishi döndüyse bu şeyi yazmayı nasıl becerdi çünkü manga çok kötüden çok çok kötüye gidiyor. Hem ortada DBS gibi fan servicelik bir mevzu da değil, daha doğrusu vardı ama içinden geçtiler, bu dergiyi bir türlü çözemedim.

Geçen bir haberde WSJ'nin DB yayındayken gördüğü en yüksek satışlardan bu yana en düşük satışı gördüğü yazıyordu, dergi çöküşe gidiyor galiba.

@Sir.Zero

Boruto WSJ'de çıkmıyor 2 yılı aşkın bir süredir. Başka dergide çıkıyor.
Biliyorum, yayınlandığı dergiye sağılan seriler (boruto,dbs,yu gi oh varmış)
dergisi desek yeridir, boruto nun devam kararı gibi kritik kararları birileri alıyor, genel hitap anlamında kullanmıştım, bu aylık olan dergi önemli bir dergi değil zaten. :D

@Nabu
Videoda ki yorumların bitanesinde Tsukuyomi insanları nasıl yavaşça zetsuyu dönüştüğünü hatırlayın Ya mükemmel bir rüya olarak başlarsa, ama sonra yavaş yavaş bir kabusa dönüşürse? diye bir şey demişler ki bana da mantıklı geldi.

demek bu senin hayalin kısmına katılıyorum orası saçma oluyor. onun yerine ''wake up to reality nothing ever goes as planned in this accursed world'' diye söylemesi çok daha iyi olur diye düşünüyorum

69 ve 70:

Seri iyice Fairy Tail'e döndü anasını satayım, FT'nin final arkında da kızlar azgınlıktan yerlere yatıp orgazm geçiriyordu, bunda da bizim tarafımıza robot olarak geçen Delta, Ada'ya aşık olup yerlere kapaklanıyor. kyaaa moment falan ne oluyor a.

Code'un sınırlayıcıları kalktı, zaten adam tek başına Naruto + Sasuke edebiliyordu, şimdi çekinmesini gerektirecek hiçbir durum kalmadı.

İlk zamanlar aramızda serinin ana seri kadar iyi olabileceğini düşünen arkadaşlar vardı, ben hadi len oradan demiştim. Sonra bir dönem yeni nesil ortalama şonenler kadar olunca takip etme kararı aldım. Bir dönem trollüğüne simpliyordum, şimdi ise tamamen iğrendirdi. Hiçbir cezbedici tarafı kalmadı. Çıktığı zamandan bu yana takip etmesem emeğime yazık olduğunu düşünmesem okumayacağım. Resmen evrenin anasını bellediler.

Hayır, ilk çıktığı zamanki gibi olsa, ona bile okeyim. 20-30 bölüm öncesine kadar kötü de olsa bir çizgisi vardı yine. Kişimoto yazarlığa geçtiği zamandan beri iyice boka sardı. Yether be kardeşim.

Bir süredir takip etmiyordum neler olmuş diye bir bakayım dedim de gittikçe dibe batmış seri. Ciddi ciddi önümüze sundukları bölümlere bak, ne okuyoruz belli değil. Naruto'nun mirasının içine ettikleri yetmedi kendi standartlarının bile altına düşmeyi başarmışlar.

Son sayılar yine evlere şenlik şekilde devam ediyor. İşin ilginç yanı Kişimoto başına geçti diye haber çıktıktan sonra seri 3x daha berbatlaştı. :D

Son sayıda Code'un yaptığı şey çok uçuk bir şey. Juubi'yi parçalara bölüp hepsine kendi yeteneğini enjekte etmesi, üstüne bunlardan bir ordu oluşturması...

Sınırlayıcıları varken bile Naruto+Sasuke'yi gözüne kestiren ama garantiye almak isteyen birisiydi. Şu anki Otsutsuki haline direnebilecek Daemon&Ada kardeşler dışında kimse yok sanırım. Momo'nun bile ciddi üstüne çıktı. Prime İşşiki eder mi ondan emin değilim.

Bu arada Daemon net üstünde tabii ki Code'un orası ayrı.

Sasuke Retsuden adlı novelin, uyarlamasının bölümleri çıkmaya başlamış.Boruto 282. bölüm de hikayenin ilk bölümü.Bi izleyeyim dedim de gerçekten çok ilginç bi deneyim oldu.Sizin de izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.Çünkü bu şaheseri sadece benim izlemiş olmam diğerlerine haksızlık

Köpek boyutunda dinazorla dövüşürken, ah uh yapan yetişkin,sharingan ve rinnegan sahibi Sasuke, çok hasta oldugu için zar zor yürüyen Naruto(Rikudo Sennin de zamaninda aynı hastalıktan muzdaripmiş),inanılmaz derece ilgi çekici olmayan çok sayıda karakter görmek istiyosanız izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Keşke Naruto hiç çıkmamış olsaydı da bu rezillikleri de görmek zorunda kalmasaydik diyorum bazen. Çocukluk anılarım travma oldu :D

Geri