Boruto Genel Tartışma ve Paylaşım Başlığı

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
anime-anime-boy-anime-girl-fandom-Favim.com-3823960.gif

Naruto evreninin bir nevi spin-off olarak devam eden ancak anime ve manga serileri birleri ile eşleşmeyen bu garip cep evrene dair genel sohbet ve tartışma bu başlık altında yürütülecektir.

Moruk valla bu Borutolar filan benim canımı fena sıkıyor.

Ama kızamıyorum da adamlara, çünkü talep yok aga. Adam ne yapsın? Adam hala DB'nin 15 milyonuncu serisini okumak istiyor yeni birşeyler yerine. Yenilikçi, özgün serilere şans verilmiyor ki.

Adamın umurunda değil para kazandıktan sonra karakterin efsaneliği, serinin atmosferi. Bu mangakalar da az değil ama, izin vermeyecekler aga arkalarında duracaklar. Böyle mıh bekleyecekler. Onlar da parasına bakıyor.

Valla bana çok koyuyor bu Naruto'nun düştüğü haller. Ne düzgün bir anime, ne düzgün bir manga. Wattpad'den FF getirsem daha iyi kalır bunların yanında. Aman ne yaratıcı, Jiraiya ölmemiş. Peeeh.

Buyur kardeşim. Çık bak şu an piyasada en çok ne gidiyo. Black Clover. Yalap şap bir seri. Ama gidiyor, çünkü belirli bir kitleyi yakalamış sömürüyor.

Yalnız Naruto gerçekten ölmüşse, kahrolurum sanırım. Bildiğin oturur 3 gün ağlarım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Boruto, Kishimoto'nun emriyle çıktı, editörü o, o yüzden canondur, borutonun pisliği, narutonun pisliğidir gibi troll bir kafa vardı bir ara.

7XB9kkt.png

Kishimoto ile yapılan bir röportajda Kishimoto'nun Naruto'yu tamamladıktan sonra bu evrenle ilgili bir şey yapmak istemediğini ancak Shuheisa'nın bunu istediğini ve bu olacaksa da bunu yapacak kişinin Mikio (asistanı) olması gerektiğini söylemiş.

Yani adam, telif sahibi bir figür olarak müdahil bu olaylara başka bir şey değil.

Full Röportaj için

Şu an 22.bölümdeyim ve seri bildiğin star wars'a dönmüş :D Işın kılıçları olsun droneler olsun acaba daha ne kadar
saçmalayabilir merak ediyorum

Kırk yıl düşünsem boruto animesinin jiraiya’dan prim kasacağını düşünmezdim.Herhalde izlenmeler o kadar düştüki jiraiya bel bağladılar :D Bahsettiğim bölüm 128.bölüm

Buda 129.bölüm traileri
https://youtu.be/fq02Q0rhBlU

128 değil 127 olacak bölümleri karıştırmışım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri