Bu nerfler varken artmaz. Jigen ile savaşta gördük, adamlar RS mührü olmadan Kaguya'nın partnerinin klonunu bile yenemiyorlar.Yetişkin Sasuke 2 kollu olsa gücü ne kadar artar?
Üstteki sıralamaya göre değil genel olarak...
Hocam Jigen klon değil ki.Ayrıca dövüş stili diğer iki ana Otsutsuki Kaguya ve Momoshiki'den çok daha hileli ve öngörülemez.Bu nerfler varken artmaz. Jigen ile savaşta gördük, adamlar RS mührü olmadan Kaguya'nın partnerinin klonunu bile yenemiyorlar.
İşşiki zamanında Kaguya'ya yenilmiş biri. Klonu derken ise ana bedeninde olmamasını kast ettim. Dirilmeyi bekliyor hala yani tam gücünde değil, gücünü ortaya çıkarınca bir süre dinlenmesi gerekiyor.Hocam Jigen klon değil ki.Ayrıca dövüş stili diğer iki ana Otsutsuki Kaguya ve Momoshiki'den çok daha hileli ve öngörülemez.Bu nerfler varken artmaz. Jigen ile savaşta gördük, adamlar RS mührü olmadan Kaguya'nın partnerinin klonunu bile yenemiyorlar.
Hocam muhabbeti biliyorum da "Klon" kelimesi pek doğru gelmedi.Naruto evreninde klonlar orjinallerinin 10da 1'i ya da 100'de 1' falan güçlü olduğundan karşı çıktım söylediğine.Yoksa Vessel muhabbetini veyahut da tam gücünde olmadığını ben de biliyorum.İşşiki zamanında Kaguya'ya yenilmiş biri. Klonu derken ise ana bedeninde olmamasını kast ettim. Dirilmeyi bekliyor hala yani tam gücünde değil, gücünü ortaya çıkarınca bir süre dinlenmesi gerekiyor.Hocam Jigen klon değil ki.Ayrıca dövüş stili diğer iki ana Otsutsuki Kaguya ve Momoshiki'den çok daha hileli ve öngörülemez.Bu nerfler varken artmaz. Jigen ile savaşta gördük, adamlar RS mührü olmadan Kaguya'nın partnerinin klonunu bile yenemiyorlar.
Zaten bu sebeple dirilmek için Kawaki'yi kullanıyor. Vessel muhabbetinin olayı o.
İşşiki zayıf demiyorum zaten. Kaguya'nın partneri bir Otsutsuki zayıf olamaz. Ama Kaguya seviyesinde değil. Hatta hiçbir Boruto karakteri o seviyelerde değil.Hocam muhabbeti biliyorum da "Klon" kelimesi pek doğru gelmedi.Naruto evreninde klonlar orjinallerinin 10da 1'i ya da 100'de 1' falan güçlü olduğundan karşı çıktım söylediğine.Yoksa Vessel muhabbetini veyahut da tam gücünde olmadığını ben de biliyorum.Kaguya'ya yenilmesinin önünü arkasını bilmiyoruz.Kaguya bir çubuk sokup Rsm Naruto'ya bile tek atabilecek aşırı güçlü bir karakter.Yani zamanında Ishiki'yi yenmiş olması Ishiki'yi zayıf kılmaz.İşşiki zamanında Kaguya'ya yenilmiş biri. Klonu derken ise ana bedeninde olmamasını kast ettim. Dirilmeyi bekliyor hala yani tam gücünde değil, gücünü ortaya çıkarınca bir süre dinlenmesi gerekiyor.Zaten bu sebeple dirilmek için Kawaki'yi kullanıyor. Vessel muhabbetinin olayı o.Hocam Jigen klon değil ki.Ayrıca dövüş stili diğer iki ana Otsutsuki Kaguya ve Momoshiki'den çok daha hileli ve öngörülemez.Bu nerfler varken artmaz. Jigen ile savaşta gördük, adamlar RS mührü olmadan Kaguya'nın partnerinin klonunu bile yenemiyorlar.
Kaguya'ya yenilmiyor. Kaguya buna ihanet ediyor gibi bişi. Ayrıca Kaguya'nın yenmesi normal. Kaguya dan daha zayıf çünkü.İşşiki zamanında Kaguya'ya yenilmiş biri
Naruto evreni ile Boruto'yu karıştıran güç sıralamaları yapmak sağlıksız. Çünkü Naruto serisindeki RSM Naruto ile bu Adult Naruto arasında dağlar var.Kaguya>RS>Juudara>İşşiki= Hamura > RSM Naruto & Sasuke derim.
Hocam bu fark artar mıydı iki kollu olsa?(bu seride Sasuke bir tık daha üstün olan taraf)
Elbette bir fark yaratır ancak çok fazla olacağını sanmıyorum.Hocam bu fark artar mıydı iki kollu olsa?
https://mangaplus.shueisha.co.jp/updates@Uncle Paulie Haber kaynağı ? Merak ettim.
Kendin seçebiliyorsun.
Boruto bu kadar iyi satıyorsa bence ölmüş. En azından düzgün olanları.Naruto fan kitlesi o kadar da ölmüş değil.
Çoğunluğu çocuk zaten, öyle olunca Boruto'yu çok sorun yapmıyorlar. Kaldı ki manga zaten biterken eski kalitesini kaybetmişti. Kişimoto'nun gözetiminde çıktığına göre Kişi'nin güncelde sunacağı(seriye ilgisini kaybetti) sunacağı da bundan çok fazla değildir. Ha bence Kishi nin prime zamanları best.Boruto bu kadar iyi satıyorsa bence ölmüş. En azından düzgün olanları.Naruto fan kitlesi o kadar da ölmüş değil.