Boruto Genel Tartışma ve Paylaşım Başlığı

Varlığı ana seriye hakarettir. Her bilgi aldığımda ben bile sinirleniyorum.

Bilinen karakterlerden bir güç listesi yapayım.

Yetişkinler;

1-Isshiki Otsutsuki - Prime, full beden-

2-Jigen -Vessel-

3-Momoshiki - Kinshiki'yi çekmiş

4-Uchiha Sasuke

5-Uzumaki Naruto

6-Kashin Koji

7-Gaara

8-Delta

9-Kinshiki

10-Darui

11-Kurotsuchi

12-Choujuro

13-Shikamaru

Next Generation:

1-Kawaki - Karma-

2-Boruto - Karma-

3-Mitsuki - sage-

4-Shinki

5-Sarada

Yetişkin Sasuke 2 kollu olsa gücü ne kadar artar?
Üstteki sıralamaya göre değil genel olarak...

Bu nerfler varken artmaz. Jigen ile savaşta gördük, adamlar RS mührü olmadan Kaguya'nın partnerinin klonunu bile yenemiyorlar.
Hocam Jigen klon değil ki.Ayrıca dövüş stili diğer iki ana Otsutsuki Kaguya ve Momoshiki'den çok daha hileli ve öngörülemez.
İşşiki zamanında Kaguya'ya yenilmiş biri. Klonu derken ise ana bedeninde olmamasını kast ettim. Dirilmeyi bekliyor hala yani tam gücünde değil, gücünü ortaya çıkarınca bir süre dinlenmesi gerekiyor.

Zaten bu sebeple dirilmek için Kawaki'yi kullanıyor. Vessel muhabbetinin olayı o.

Bu nerfler varken artmaz. Jigen ile savaşta gördük, adamlar RS mührü olmadan Kaguya'nın partnerinin klonunu bile yenemiyorlar.
Hocam Jigen klon değil ki.Ayrıca dövüş stili diğer iki ana Otsutsuki Kaguya ve Momoshiki'den çok daha hileli ve öngörülemez.
İşşiki zamanında Kaguya'ya yenilmiş biri. Klonu derken ise ana bedeninde olmamasını kast ettim. Dirilmeyi bekliyor hala yani tam gücünde değil, gücünü ortaya çıkarınca bir süre dinlenmesi gerekiyor.
Zaten bu sebeple dirilmek için Kawaki'yi kullanıyor. Vessel muhabbetinin olayı o.
Hocam muhabbeti biliyorum da "Klon" kelimesi pek doğru gelmedi.Naruto evreninde klonlar orjinallerinin 10da 1'i ya da 100'de 1' falan güçlü olduğundan karşı çıktım söylediğine.Yoksa Vessel muhabbetini veyahut da tam gücünde olmadığını ben de biliyorum.
Kaguya'ya yenilmesinin önünü arkasını bilmiyoruz.Kaguya bir çubuk sokup Rsm Naruto'ya bile tek atabilecek aşırı güçlü bir karakter.Yani zamanında Ishiki'yi yenmiş olması Ishiki'yi zayıf kılmaz.

İşşiki zamanında Kaguya'ya yenilmiş biri. Klonu derken ise ana bedeninde olmamasını kast ettim. Dirilmeyi bekliyor hala yani tam gücünde değil, gücünü ortaya çıkarınca bir süre dinlenmesi gerekiyor.Zaten bu sebeple dirilmek için Kawaki'yi kullanıyor. Vessel muhabbetinin olayı o.
Hocam muhabbeti biliyorum da "Klon" kelimesi pek doğru gelmedi.Naruto evreninde klonlar orjinallerinin 10da 1'i ya da 100'de 1' falan güçlü olduğundan karşı çıktım söylediğine.Yoksa Vessel muhabbetini veyahut da tam gücünde olmadığını ben de biliyorum.Kaguya'ya yenilmesinin önünü arkasını bilmiyoruz.Kaguya bir çubuk sokup Rsm Naruto'ya bile tek atabilecek aşırı güçlü bir karakter.Yani zamanında Ishiki'yi yenmiş olması Ishiki'yi zayıf kılmaz.
İşşiki zayıf demiyorum zaten. Kaguya'nın partneri bir Otsutsuki zayıf olamaz. Ama Kaguya seviyesinde değil. Hatta hiçbir Boruto karakteri o seviyelerde değil.

Kaguya>RS>Juudara>İşşiki= Hamura > RSM Naruto & Sasuke derim.

Ama güncel Naruto ve Sasuke RSM versiyonları kadar iyi değil bu da açık.

Arkadaşın sorduğu soru: İki kollu Sasuke ne kadar güçlü olur? tarzı bişey. Ben de onu cevapladım. Klondan kastımı ise anlattım.

İşşiki zamanında Kaguya'ya yenilmiş biri
Kaguya'ya yenilmiyor. Kaguya buna ihanet ediyor gibi bişi. Ayrıca Kaguya'nın yenmesi normal. Kaguya dan daha zayıf çünkü.

Güç listesine gelince. Öncelikle Boruto evrenini , Naruto'ya göre çok zayıf buluyorum ve Sasuke ile Naruto'nun tarihin en büyük nerflerinden birini yediklerini düşünüyorum.

Ama yapacak olsam ( BU arada bu konuda manga ve anime çok farklı. Anime de Naruto ve Sasuke bu kadar nerflü değil. o yüzden mangayı baz alam.)

Isshiki Otsutsuki - Prime, full beden-

Uchiha Sasuke / Uzumaki Naruto (bu seride Sasuke bir tık daha üstün olan taraf)

Momoshiki - Kinshiki'yi çekmiş

Jigen -Vessel-

Kashin Koji

Gaara

Kurotsuchi

Kinshiki

Delta

Darui

Choujuro

Kawaki - Karma

Boruto - Karma

Konohamaru

Mitsuki - sage-

Shikamaru

Shinki

Sarada

Kaguya>RS>Juudara>İşşiki= Hamura > RSM Naruto & Sasuke derim.
Naruto evreni ile Boruto'yu karıştıran güç sıralamaları yapmak sağlıksız. Çünkü Naruto serisindeki RSM Naruto ile bu Adult Naruto arasında dağlar var.

@Nabu

Evet biraz öyle. İki seriyi birbirine bağlayınca sorun çıkıyor.

Benim ilk mesajımda bahsettiğim şey de oydu, çok büyük nerf yiyorlar.

Benim okurken meyve için dövüştüklerini anladım. O sebeple Kaguya yendi dedim.

Japonya'daki satışlarda pek takılmıyor, listelere giremiyor. Ama animenin reytingleri ve manganın netteki popüleritesi iyi genel olarak.

Naruto fan kitlesi o kadar da ölmüş değil.

Naruto fan kitlesi o kadar da ölmüş değil.
Boruto bu kadar iyi satıyorsa bence ölmüş. En azından düzgün olanları.
Çoğunluğu çocuk zaten, öyle olunca Boruto'yu çok sorun yapmıyorlar. Kaldı ki manga zaten biterken eski kalitesini kaybetmişti. Kişimoto'nun gözetiminde çıktığına göre Kişi'nin güncelde sunacağı(seriye ilgisini kaybetti) sunacağı da bundan çok fazla değildir. Ha bence Kishi nin prime zamanları best.

Söylediğimin mantığını da anlamak lazım. Boruto bu haliyle bile bu kadar popüler ise devam etse eski popüleritesini koruyacağını söyledim.

Naruto devam etmeliydi bunu da Boruto ile yapiyorlar. Yani çok kasmaya gerek yok herkes biliyor ne olduğunu sadece belli bir kesim değil.

Boruto ile savaş arcı arasındaki fark, savaş arcı ile part 1-part 2 başları ile savaş arcıyla olandan daha azdır yani. :)

Geri