Başladı mı gene redraw lara ?164. Bölüm Redraw

Başladı mı gene redraw lara ?164. Bölüm Redraw
Her ne kadar sevmesem de bence bu redraw iyi oldu. Önceki bölüm bayağı saçmaydı çünkü.Başladı mı gene redraw lara ?
Katılıyorum. Bu arada redraw serisine başlamaz diye düşünüyorum. (Ya da Garou'nun son bölümlerdeki hallerini daha ciddiye çevirir.) Son bölümlerde Garou'nun tavrı çok saçmaydı. Onu düzeltmesine sevindim. Ve power-up'ı da sevdim. :amused1:Her ne kadar sevmesem de bence bu redraw iyi oldu.
Ha bin yaşa emi ! Yani "Cosmic Temalı Karakter yapalım nasıl olsun ? " , "İçine galaksi ve yıldızlar döşeyin" modası taa 60larda 70lerde icat edilmiş ve ikibinlerde artık modası geçmiş bir şey yav.Garou'nun tasarımı çok klişe olmuş.Keşke daha orjinal bir şey olsaydı.
Bu da benim hiç hoşuma gitmedi, haftalık olsun aylık olsun yoğun stres altında hikayelerine karar veriyor mangaka lar, böyle bir şans veriliyorsa diğerleri niye yapmadı, OPM daha düzensiz çıkıyor olabilir dergiden kaynaklı olarak ama kafasına göre redraw yapması beni çok rahatsız etti. Fanlar tarafından mangaka pohpohlamak olayı daha garip hale getiriyor.Benim anlamadığım 4-5 gün önce çıkan 1 ayda çıktı ancak redraw (5-6 sayfa sıfırdan yeni) 3-4 günde çıkabiliyor. Ee kardeş sen o zaman niye koca ay boyunca bu düzenlemeleri yapmıyorsun ki. Bu sektördeki tüm mangakalar içinde haksızlık. Kimse de böyle bir lüks yok yani.
Zaten Murata artık benim için sadece iyi bir çizer. Mangaka falan değil...Fanlar tarafından mangaka pohpohlomak olayı daha garip hale getiriyor.
Mümkünatı yok.Her fisyon ve füzyon reaksiyonları oluşturabilen yıldız seviye olsaydi, atom bombası da yıldız seviye olurdu.Garou Yıldız Seviye diyen var
@Garou şunu diyor sanırım:Mümkünatı yok.Her fisyon ve füzyon reaksiyonları oluşturabilen yıldız seviye olsaydi, atom bombası da yıldız seviye olurdu.
Güneşte her saniye yarım milyar ton hidrojenn helyuma dònüşuyor.Kaba bi hesapla 10 üzeri 35 tane füzyon reaksiyonu oluyor güneşte saniyede.Ve bunu milyarlarca yil yapıyor güneş.Yani bir yıldızın enerjisi bu kadar akıl almaz derecede büyük.
Şimdi bir karaktere yıldız(güneş) sistemi diyebilmek için kabaca;
Güneşin enerjisine yakın enerjiye sahip olmalı, o kadarlık enerjiyi yaratabilmeli, yok edebilmeli veya tanklayabilmeli.Bunlardan biri olsa kafi.Ya da yıldız seviyesi bir karakteri yenebiliyosa da, o zaman ona da duruma göre yıldız seviyesi derim.(Bu son dediğim daha kişisel düşüncem böyle kabul etmeyen kesim de var.Batman,Superman'i yenebiliyor diye yıldız seviyesi olmuyor ya sonuçta.O yüzden o kesime de hak veriyorum.)
Peki Garou ne yaptı?Yıldızların enerjilerini elde ettiğu mekanizmayı(Fisyon ve füzyon) kavrayabildi diye nükleer bombaya(bu da aynı mekanizma ile calısıyor) eşdeger birkaç yumruk aynı anda atabiliyor.Bunun yıldız seviyesiyle alakası yok.Kıtasal bile diyemem bu saldırıya.Bir önceki chapterdaki saldırısi çok daha etkileyiciydi bana göre
Buyrun hocamWebcomic aradım ama bulamadım. Enteresan bir şekilde İngilizce de yok. Bilen takip eden varsa atsın sevabına.
Alma abi almaÖYle yorumlar okuyorum ki sitede, bir ara ciltlerini biriktiriyordum toplu okurum diye 3-4 cilt almıştım ama söylendiği kadar kötüleşiyor ve bozuyorsa acaba başlamasam mı diye de düşündüm bir.
Redraw olayı benlik değil ama ondan eminim.
Yok, manga okuyacak kadar İngilizcem oluştu ancak çizimler çok iyi olduğundan böyle daha çok tadı çıkar diye düşünmüştüm. Ancak çok pahalıya geliyor tabii.Alma abi almaÖYle yorumlar okuyorum ki sitede, bir ara ciltlerini biriktiriyordum toplu okurum diye 3-4 cilt almıştım ama söylendiği kadar kötüleşiyor ve bozuyorsa acaba başlamasam mı diye de düşündüm bir.
Redraw olayı benlik değil ama ondan eminim.Okumak istiyorsan internetten yardır, bu Murata parayı hak etmiyor (bende desteklemek için 2-3 tane alacaktım ancak hak etmiyor). Ayda 1 bölüm geliyor, beğenmeyince direkt iptal ediyor falan
Seri iyice tutarsızlaştı. Türkçe okumak istiyorsan internette bir sürü site var abi.
bu Murata parayı hak etmiyor
Yok ona demiyorlar zaten yıldız seviye diye. Nükleer fizyon vs. denince insanın aklına ilk atom bombası falan geliyor zaten yıldız değil.Mümkünatı yok.Her fisyon ve füzyon reaksiyonları oluşturabilen yıldız seviye olsaydi, atom bombası da yıldız seviye olurdu.
Öyle zaten.Kıtasal bile diyemem bu saldırıya.Bir önceki chapterdaki saldırısi çok daha etkileyiciydi bana göre
Onepunch-Man (ONE) | MangaLife (manga4life.com)Webcomic aradım ama bulamadım. Enteresan bir şekilde İngilizce de yok. Bilen takip eden varsa atsın sevabına.