Kendi kanı değil.Saitama kana falan bulanmış sonunda güçlü rakipler bulmuş heral.
Bu replik olsa çok havalı olurdu.Kendi kanı değil.
Hakikaten.Böyle bir yerde bitirilmez ya
Ben seviyorum aslında. Siz niye sevmiyorsunuz hocam?Abi şu kopyalama çok lezzetsiz bişi.
Aynı şeyi iki kere görmenin bir keyfi yok çünkü ve akla gelebilecek en basit kantır mekaniği.Ben seviyorum aslında. Siz niye sevmiyorsunuz hocam?
Yapar mı yapar. Dur bu sefer dünya çekirdeğinden kovayla sıcak eriyik çektireyim sonra onu uzaya göndereyim fakat bu olurken herkes yaşasınMurata bu bölümü beğenmeyip bide tekrar çiziyormuş
Kopyalama mekaniği diyince aklıma Amazo geldi.Justice League the animated series'de fevkalade işlenmişti bu konsept.Her şeyi kopyalayıp üstün varlık olunca hayatın anlamını falan arıyodu Amazo.Aynı şeyi iki kere görmenin bir keyfi yok çünkü ve akla gelebilecek en basit kantır mekaniği.
Zaten bence DCAU Amazo, Comics'lerdekinden çok daha iyi. Ki o dövüşte de bir takım/bir örgüt vs amazo olduğundan gene bir çeşitlilik ve climax yaratıyordu dövüş.Ancak Saitama ile bir başka Saitama'yı dövüştürmek ? Sıkıcı.Kopyalama mekaniği diyince aklıma Amazo geldi.Justice League the animated series'de fevkalade işlenmişti bu konsept.Her şeyi kopyalayıp üstün varlık olunca hayatın anlamını falan arıyodu Amazo.
Yani bilgin olsun diye söylüyorum adamın canavarlaşmaya yeni başladığı vakitlerde bile vardı o kopyalama. Bomb'un tekniğini kopyalamıştı. Daha öncesinde de vardı ama gösterilmedi. Şimdi ise her şeyi anında kopyalamaya başladı gibi bir şey.One Punch Man'de ise aşırı yüzeysel ve kolaya kaçmak gibi geldi bana.Hani, bu yeteneği en baştan beri olsa, sırayla dövüstüğü kişilerin yeteneklerini kopyalayıp en son Saitama'nın karşısına tüm S sınıfı karakterlerin karması gibi çıksaydı falan anlardım da böyle pek içime sinmedi.
Onlarda kopyalayacak bir şey yok çünkü. Tekniksiz dövüşüyorlar.Tank Top Master,Genos,Watchdog Man,Metal Bat,Superalloy Darkshine.Hepsiyle dövüştü hiç birini kopyalamadı.
Bang evet ama Bomb'un tekniği başkaydı ve tek karşılaşmalarından sonra kopyalamıştı tekniği. Çok önceden baktığı Exploding Release Fist'i de sadece bir parşömenin küçük bir kısmıyla kopyaladı.Bang ve Bomb zaten Garou ile aynı stilde dövüşüyor.
Teknik kopyalamaktan her şeyi kopyalamaya geçmiş. Baya ilerlemiş haklısın. Ama dediğim gibi şu ankine kıyasla basit kaçsa da önceden de vardı kopyalama.rakibini gördüğü an tıpa tıp kopyalamak başka(Dc Amazo bunu yapabilir).Şuanki kopyalama yeteneği daha önce yoktu
Sanırım orada dövüş tarzının yakınlığından bahsediyordu. Yatkınlık var gibi, ki Bang ile Bomb'un teknikleri çok farlı teknikler de değiller.Bang evet ama Bomb'un tekniği başkaydı ve tek karşılaşmalarından sonra kopyalamıştı tekniği. Çok önceden baktığı Exploding Release Fist'i de sadece bir parşömenin küçük bir kısmıyla kopyaladı.
Ben gene söylüyorum her ne kadar teknikleri kopyalıyor da olsa, güç bakımından eksikliği olacaktır. Yoksa Garou Saitama'yı da geçer.Teknik kopyalamaktan her şeyi kopyalamaya geçmiş. Baya ilerlemiş haklısın. Ama dediğim gibi şu ankine kıyasla basit kaçsa da önceden de vardı kopyalama.
Kelimenin tam anlamıyla bambaşkalar. Bang'ın tekniği (Garou'nun zaten bildiği) mutlak defans tekniği, Bomb'un tekniğiyse düşmanı rüzgarı kullanarak kesip biçme tekniği. Full ofansif yani.Sanırım orada dövüş tarzının yakınlığından bahsediyordu. Yatkınlık var gibi, ki Bang ile Bomb'un teknikleri çok farlı teknikler de değiller.
Canım ona ne şüphe zaten. Saitama herkesi döver. Sondaki kendine "God" diyen adamı da rahatlıkla yenebilir. O "Serious Series"in ne kadar ciddi olduğu bile meçhul.Ben gene söylüyorum her ne kadar teknikleri kopyalıyor da olsa, güç bakımından eksikliği olacaktır. Yoksa Garou Saitama'yı da geçer.
Bir tekniğin defansif türü ve ofansif türü olabilir bu yaygın bir şey. Biri savunma öteki ofansif teknik diye kelimenin tam anlamıyla başka olmuyorlar. Zaten aynı da demedim. Tarz demişim sadece, teknik diyecektim. Ben tekniklerinin benzer olduğunu düşünüyorum, her ne kadar dediğin gibi olsa da.Kelimenin tam anlamıyla bambaşkalar. Bang'ın tekniği (Garou'nun zaten bildiği) mutlak defans tekniği, Bomb'un tekniğiyse düşmanı rüzgarı kullanarak kesip biçme tekniği. Full ofansif yani.
Saitama ile ilgili şöyle bir şey var. Kendisi dahil kimse bilmiyor gücünü. Çünkü hiç bir zaman limitini zorlamamış birisi. Bunun gibi bir seride, mutlak güce ulaşmış birisi olarak, tek yumruğu çoklu gezegensel hasar bile bırakabilir. Hem de rahatlıkla.Canım ona ne şüphe zaten. Saitama herkesi döver. Sondaki kendine "God" diyen adamı da rahatlıkla yenebilir. O "Serious Series"in ne kadar ciddi olduğu bile meçhul.