Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Tower of God Tartışma & Sohbet Başlığı

DÖNDÜ !

3dcs5i.jpg

Hadi bakalım,şimdi başlıyorum okumaya.Burada yazanları gördükçe gaza geldim ve okuyasım geldi :D

10-15 bölüm birikene kadar yeniden okuyam da hem hikayeyi tazeleyim hem de yeni bölümleri keyifli keyifli okuyum :D .

Wangnan hak ettiği pavır apı almadan bu seriyi okumama kararı aldık Ege kardeşimle. Protesto ediyoz.

Sen Khun fanı olmazsan ben de bu forumu protesto edeceğim hodri meydan.
Neden ki ? Sanırım benim zevklerime uyan bir karakter,hmmm.
Zeki
Yakışıklı/güzel
Havalı
Söylediği sözler kağıda yazıp duvara asmalık
Manipülasyon ustası
Güçlü
Bu özelliklerden en az ikisini barındırıyordur diye tahmin ediyorum,hadi bakalım :D

Neden ki ? Sanırım benim zevklerime uyan bir karakter,hmmm.Zeki
Yakışıklı/güzel
Havalı
Manipülasyon ustası
Güçlü
Bu özelliklerden en az ikisini barındırıyordur diye tahmin ediyorum,hadi bakalım :D
4-5 tanesi tutuyor aynen. Yani çok şaşırırım olmazsanız.

Neden ki ? Sanırım benim zevklerime uyan bir karakter,hmmm.Zeki
Yakışıklı/güzel
Havalı
Manipülasyon ustası
Güçlü
Seride güncel değilim ama minimum 4 tanesi tutuyor. :D

Aralarından en çok onu bile sevebilir bence. .d
En azından en sevdiklerinden biri olur derim. :D

Yani çok şaşırırım olmazsanız
Hocam şimdi şöyle bir şey var ki..Karakter ilgimi çekmeyebilir,hani bu özelliklere sahip olsa bile.En basit örneği Monster animesinden Johann.Yazdığım özelliklerin hepsine sahip ama ilgimi çekmiyor(belli sebepleri var).Yani Khun adlı karakterde ilgimi çekmeyebilir.Neyse ben okumaya devam edeyim,ilerde eğer seversem buraya yazarım :D

Edit : Monster'ı bitirdim ve Johann hakkındaki görüşlerim değişti.Johann artık en sevdiğim anime karakterleri arasında :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yani çok şaşırırım olmazsanız
Hocam şimdi şöyle bir şey var ki..Karakter ilgimi çekmeyebilir,hani bu özelliklere sahip olsa bile.En basit örneği Monster animesinden Johann.Yazdığım özelliklerin hepsine sahip ama ilgimi çekmiyor(belli sebepleri var).Yani Khun adlı karakterde ilgimi çekmeyebilir.Neyse ben okumaya devam edeyim,ilerde eğer seversem buraya yazarım :D
Olabilir tabii ki. Ben ilk izlediğimde Raito yu sevmiştim, sonra pek etkileyici gelmemeye başladı.

Luluşu hala severim özellikle mükemmeldi final sahnesi. Ama o da çok yüksek değil.

Khun ikisinden de daha sempatik ve sevilesi bence.

Lelouch'u seviyorsan onu da seversin muhtemelen.

2. sezon sonlarından itibaren spoiler içerir!!!

Acaba Koon'un omzunda beliren balık da bir antik olabilir mi?

Bir de Evankhell'in Cehennemi katında bile yönetici ortaya çıkmışken ölüm treninin son durağında bir arada o kadar canavar varken ortaya çıkmadı?

Son 2 bölüm çok güzeldi. Güç seviyeleri açısından olduğu kadar hikaye, karektarizasyon ve metafor kullanımları adına da epey epik idi.

Yama gözümde giderek düşerken (hem güç hem de karakter Yasratcha ve Cha da bir o kadar iki kulvarda da yükseliyor.

Hatz reis de şeklini yaptı. Helaaal. Bekle bizi Wolkhaiksong !

Paspas Yama
Kafesteki hali iyiydi. Etrafta bir ağırlığı vardı. Şimdi paspas oldu. Nerde o uyandırılmaya korkan Yama