Sen Khun fanı olmazsan ben de bu forumu protesto edeceğim hodri meydan.Hadi bakalım,şimdi başlıyorum okumaya.Burada yazanları gördükçe gaza geldim ve okuyasım geldi![]()
Muhtemelen olur.Sen Khun fanı olmazsan
Aralarından en çok onu bile sevebilir bence. .dMuhtemelen olur.Sen Khun fanı olmazsan![]()
Neden ki ? Sanırım benim zevklerime uyan bir karakter,hmmm.Sen Khun fanı olmazsan ben de bu forumu protesto edeceğim hodri meydan.
5 tanesini tutturuyorBu özelliklerden en az ikisini barındırıyordur
Vay be,iyice heyecanlanmaya başladım5 tanesini tutturuyor
4-5 tanesi tutuyor aynen. Yani çok şaşırırım olmazsanız.Neden ki ? Sanırım benim zevklerime uyan bir karakter,hmmm.ZekiSen Khun fanı olmazsan ben de bu forumu protesto edeceğim hodri meydan.
Yakışıklı/güzel
Havalı
Söylediği sözler kağıda yazıp duvara asmalık
Manipülasyon ustası
Güçlü
Bu özelliklerden en az ikisini barındırıyordur diye tahmin ediyorum,hadi bakalım![]()
Seride güncel değilim ama minimum 4 tanesi tutuyor.Neden ki ? Sanırım benim zevklerime uyan bir karakter,hmmm.ZekiSen Khun fanı olmazsan ben de bu forumu protesto edeceğim hodri meydan.
Yakışıklı/güzel
Havalı
Söylediği sözler kağıda yazıp duvara asmalık
Manipülasyon ustası
Güçlü
Bu özelliklerden en az ikisini barındırıyordur diye tahmin ediyorum,hadi bakalım![]()
En azından en sevdiklerinden biri olur derim.Aralarından en çok onu bile sevebilir bence. .d
Hocam şimdi şöyle bir şey var ki..Karakter ilgimi çekmeyebilir,hani bu özelliklere sahip olsa bile.En basit örneği Monster animesinden Johann.Yazdığım özelliklerin hepsine sahip ama ilgimi çekmiyor(belli sebepleri var).Yani Khun adlı karakterde ilgimi çekmeyebilir.Neyse ben okumaya devam edeyim,ilerde eğer seversem buraya yazarımYani çok şaşırırım olmazsanız
Olabilir tabii ki. Ben ilk izlediğimde Raito yu sevmiştim, sonra pek etkileyici gelmemeye başladı.Hocam şimdi şöyle bir şey var ki..Karakter ilgimi çekmeyebilir,hani bu özelliklere sahip olsa bile.En basit örneği Monster animesinden Johann.Yazdığım özelliklerin hepsine sahip ama ilgimi çekmiyor(belli sebepleri var).Yani Khun adlı karakterde ilgimi çekmeyebilir.Neyse ben okumaya devam edeyim,ilerde eğer seversem buraya yazarımYani çok şaşırırım olmazsanız![]()
Lelouch'u seviyorsan onu da seversin muhtemelen.Hocam şimdi şöyle bir şey var ki..Karakter ilgimi çekmeyebilir,hani bu özelliklere sahip olsa bile.En basit örneği Monster animesinden Johann.Yazdığım özelliklerin hepsine sahip ama ilgimi çekmiyor(belli sebepleri var).Yani Khun adlı karakterde ilgimi çekmeyebilir.Neyse ben okumaya devam edeyim,ilerde eğer seversem buraya yazarım![]()