Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Naruto Evreni Genel Güç Seviyeleri ve Parametrelerine Dair Tartışma Başlığı.

Katsuyu BD yese ne olacak ki? Bölünebilen bir yapısı var Katsuyu'nun.
Tamam bölünmesine lafım yok zaten de bir kısmı yok olacak. Bir kısmı da darbeyle parçalanıp birleşir. Bir bölümü yok olur vücudunun.

Ufacık halleri ST tankladı, Naruto'nun yanında duran Katsuyu CT'den sağ çıktı.
Bunlar için yukarıda cevap yazdım zaten.

İnsanlara bu kadar iyileşme hızı verirken %100 halinin bölünmesi sorun olmayacaktır.
Bölünmesinde zaten bir sorun olmaz? Ben mi dediğiniz şeyi anlamadım?

Zaten 1 BD'ye yüzde kaç küçülebilir %2-3 falan mı?
Aynen olabilir. Ama bir tane sıkıp bırakmazlar herhalde. :D

Kaç kere atacaklar ve her seferinde bölünüp küçük kayıplarla tekrar birleşebilme şansı varken.
Parçalara ayrılsalar da ne olmuş ki? Bu sefer de bombardıman yapsalar? Bu arada ben zaten 1'den 6'ya kadar olan kuyruklar ölür dedim.

Kurama dışında bombardıman yapan çıkmaz. Gyuki bile bir kaç tane için zaman istemişti. Aynı anda saldırmaya gelince 1 v 8 handikap maçına çıkmayacak ki. Soru Bijuuların arasından hangilerini yener gibi bir şeydi. O yüzden 1 BD dedim. Çoğu Bijuu maksimum 2-3 BD atabilir ki bu zaman alır.

Bölünmesi sorun olmaz derken, hatasızca bölünür demedim. Bölünmesi onun için sorun teşkil etmez, tekrar birleşebilir veya öylece savaşabilir yani.

Kurama dışında bombardıman yapan çıkmaz. Gyuki bile bir kaç tane için zaman istemişti.
Bilmiyorum çok hatırlamıyorum. O zaman mesafelerini koruyup, şarj edip öyle saldırsınlar. 1 ve 6'ya kadar olanlar ölür dedim zaten.

Aynı anda saldırmaya gelince 1 v 8 handikap maçına çıkmayacak ki. Soru Bijuuların arasından hangilerini yener gibi bir şeydi. O yüzden 1 BD dedim. Çoğu Bijuu maksimum 2-3 BD atabilir ki bu zaman alır.
Ben de 1 vs 8 demedim zaten? Ama söyleyiş şeklimden dolayı olmuş olabilir. Pardon. :D

Bölünmesi sorun olmaz derken, hatasızca bölünür demedim. Bölünmesi onun için sorun teşkil etmez, tekrar birleşebilir veya öylece savaşabilir yani.
Tamam. Hatasız bölünme gibi bir şey anlamamışımdır herhalde zaten. Ne dediğinizi tam anlamadım onunla ama diğer kısmı zaten biliyorum.

Ben de 1 vs 8 demedim zaten? Ama söyleyiş şeklimden dolayı olmuş olabilir. Pardon. :D
Evet çoğul konuşuyorsun çünkü. :D

Öteki içinde zaten 1 anlamı var, vurulduktan sonra muhtemelen bölünür, bu da en fazla yüzde bir kaç boyut kaybına mal olur maksimum. Geri birleşme ve diğer alternatifler de sorun olmaz.

Ben Kurama dışında bir sorun çıkacağını çok düşünmüyorum. Genellikle pasif kaldığı için belki böyle bir algı var. Bu denli bir boyut herkes için tehdit olma potansiyelinde. Kuyrukluların hepsi için de direkt tehlike. Ellerindeki tek tehlike BD tamamen yok etme ihtimali pek olmayan bir saldırı ve öyle tarayamazlar ellerinde sınırlı olacak. Diğer kuyrukluların şarj özelliği Kurama gibi olmamasıyla birlikte, birde BD gücü kuyruk sayısına göre tahribat yapıyor. 7 ve 8 kuyruklu için de geçerli bu durum. Ayrıca dediğim gibi %100 Katsuyu'nun iyileşme hızı muhtemelen Tsunade'nin Byakou açık haliyle aynı veya daha iyi, muhtemelen daha iyi çünkü o mührün Katsuyu ile ilgisi var. O olmadan çağırılmıyor.

Tamam pardon tekrardan. :D

Öteki içinde zaten 1 anlamı var, vurulduktan sonra muhtemelen bölünür, bu da en fazla yüzde bir kaç boyut kaybına mal olur maksimum. Geri birleşme ve diğer alternatifler de sorun olmaz.

Ben Kurama dışında bir sorun çıkacağını çok düşünmüyorum. Genellikle pasif kaldığı için belki böyle bir algı var. Bu denli bir boyut herkes için tehdit olma potansiyelinde. Kuyrukluların hepsi için de direkt tehlike. Ellerindeki tek tehlike BD tamamen yok etme ihtimali pek olmayan bir saldırı ve öyle tarayamazlar ellerinde sınırlı olacak. Diğer kuyrukluların şarj özelliği Kurama gibi olmamasıyla birlikte, birde BD gücü kuyruk sayısına göre tahribat yapıyor. 7 ve 8 kuyruklu için de geçerli bu durum. Ayrıca dediğim gibi %100 Katsuyu'nun iyileşme hızı muhtemelen Tsunade'nin Byakou açık haliyle aynı veya daha iyi, muhtemelen daha iyi çünkü o mührün Katsuyu ile ilgisi var. O olmadan çağırılmıyor.
Ya şu mühür olayını söyleyince sanırım olabilir. Eğer o derece bir iyileşmesi varsa zaten yenisini şarj edene kadar iyileşir değil mi? Chomei miydi neydi? Hava avantajı var ama ondan da emin değilim. :D Çünkü: Zaten karşısındaki yaratık onlarca kilometre falan. :D Bir de püskürtme menzili boyunun birkaç katına varıyorsa Chomei gidici zaten. Gyuuki dediğim gibi kendini o ormanını bir bölümünü yok ettiği şeyle bir süre koruyabilir ama muhtemelen o da yorulur bir yerden sonra. Sanırım bu da Katsuyu'ya gider. Ama Kurama yener. O kesin gibi bence. 50% bile yenebilir.
5080577-0114326066-32121.png

Tamam pardon tekrardan. :D

Ya şu mühür olayını söyleyince sanırım olabilir. Eğer o derece bir iyileşmesi varsa zaten yenisini şarj edene kadar iyileşir değil mi? Chomei miydi neydi? Hava avantajı var ama ondan da emin değilim. :D Çünkü: Zaten karşısındaki yaratık onlarca kilometre falan. :D Bir de püskürtme menzili boyunun birkaç katına varıyorsa Chomei gidici zaten. Gyuuki dediğim gibi kendini o ormanını bir bölümünü yok ettiği şeyle bir süre koruyabilir ama muhtemelen o da yorulur bir yerden sonra. Sanırım bu da Katsuyu'ya gider. Ama Kurama yener. O kesin gibi bence. 50% bile yenebilir.
5080577-0114326066-32121.png
Ne kadar sürede iyileşir ondan emin değilim ama rakibi ölümcül veya ona yakın bir hasar verirse, bu ilk saldırıda olmaz şarj olana kadar da Katsuyu gerekli miktarda iyileşme alabilir. Kisame komple kaburgayı Samehada ile iyileştiriyordu ki o çakra transferi gibi daha çok. Burada üst düzey bir mühürden söz ediyoruz. İş dayanıklılık veya uzun dövüşe girerse Katsuyu avantajı net olarak alır.

Kurama başka bir konu tabi adam KCM2 haliyle 7 Bijuu ile dövüştü. Bir tarafta da Obito falan vardı. Naruto'daki kısmının tam gücü ile hem daha güçlü BD atıyor (diğer bijuulardan) hemde daha çok atıyor ve şarj olayı daha hızlı işlediği için Katsuyu ile dayanıklılık yarışına da girebilir.

Demek ki pelerinin altında olan kişi o kadar çok etkilenmiyor.
Katsuyu jinc değil.

En azından 1-2 panel atsaydınız.
6196768-kn%2B4.jpg

3.'den 4.'ye geçişinin yarattığı enerji çıkışı buna sebep oldu.

2 kuyruktan 3'e geçerken de bunlar olmuştu.

7MMfAAAAAElFTkSuQmCC.png

0292-007.png

BiAL146oxDnGAAAAAElFTkSuQmCC.png

Köprünün metal korkulukları, masif ahşap zemini ve de kalın urgandan gergilerini kağıt gibi bırtacak kadar enerji yayıyor. Ki 3. Kuyruk Naruto'nun kontrolü altındaki son kuyruk sayısı idi. Yani 4. kuyrukta kontrolü kurama ele aldığından ayarsız bir patlama olmuştu. Yani kontrol kuramada iken bu patlamalar daha da büyük oluyor.

0437-015.png

Zira birden 6 kuyruk açınca da çok güçlü bir patlama oluyor. Nitekim her bir kuyruk dönüşümü bile bayağı nuke etkisine sahip.

Bu dövüş boyunca Katsuyu'nun maruz kaldığı şeyler;
0438-006.png

0438-008.png

0439-004.png

0439-005.png

0439-006.png

j89dpXzVwsCzQAAAABJRU5ErkJggg.png

Kuyruk dönüşümü sebebiyle oluşan başka bir patlama.

0439-013.png

0440-002.png

Ve Katsuyu gerçekten NAruto'nun pelerini altında olsa ya da bir şekilde güvende olsa ve hiç birinden etkilenmemiş olsa neden Kuyruk dönüşümleri ve Chibaku Tensei biter bitmez ortaya çııkıp ilk dediği şey "Oh bir an öleceğimizi sandım."

wNWWS90LstcTgAAAABJRU5ErkJggg.png

Eğer Kedi Yavrusu boyundaki Katsuyu bunca şeyden sonra hala kurtulabiliyorsa. %100 Katsuyu'nun bir kaç bijuu damayı bir tarafına sallayacağını sanmam.

Katsuyu jinc değil.
Ben de öyle demedim zaten. Pelerinin altında etkisinin daha az olduğunu söyledim.

3.'den 4.'ye geçişinin yarattığı enerji çıkışı buna sebep oldu.
Kükremişti orada.

2 kuyruktan 3'e geçerken de bunlar olmuştu.
Yani evet o kadar etkiye lafım yok. :D

Köprünün metal korkulukları, masif ahşap zemini ve de kalın urgandan gergilerini kağıt gibi bırtacak kadar enerji yayıyor.
Kuvvetli rüzgar yapmasına bir şey demiyorum zaten ama enerji patlaması falan değil yani.

Zira birden 6 kuyruk açınca da çok güçlü bir patlama oluyor. Nitekim her bir kuyruk dönüşümü bile bayağı nuke etkisine sahip.
Hocam orada 4 kuyruğu var. Aynı paneli attım ben yukarıda ve dediğim gibi yine kükrediği için oluyor. Baya kükremiş. Mesela ondan sonraki panelde de iskeletimsi şeyi ve 2 kuyruğu daha çıkarıyor. Hiçbir olay olmuyor. Yavaş yavaş falan da değil baya bir anda sonraki panelde kemikten zırhımsı şeyi ve 6 kuyruğu görüyoruz.

Ve Katsuyu gerçekten NAruto'nun pelerini altında olsa ya da bir şekilde güvende olsa ve hiç birinden etkilenmemiş olsa neden Kuyruk dönüşümleri ve Chibaku Tensei biter bitmez ortaya çııkıp ilk dediği şey "Oh bir an öleceğimizi sandım."

Eğer Kedi Yavrusu boyundaki Katsuyu bunca şeyden sonra hala kurtulabiliyorsa. %100 Katsuyu'nun bir kaç bijuu damayı bir tarafına sallayacağını sanmam.
O paneli ben gördüm zaten dün M4L'tan hayatta kalıp kalmadığına bakarken ve spekülasyon ama bence o işler iyice kızıştıktan sonra olmuş olabilir. Hani Naruto Kyuubi'ye dönüşüyordu ya iyice. O yüzden olabilir diyorum. Çünkü baya pelerinin altında korundu sonra Kyuubi'ye dönüşüm bölümlerinde falan sorun yaşadı gibi geldi bana. Öteki türlü aşırı abartı bir şey olur. :D El kadar Katsuyu ST, BD falan tanklıyorsa öyle devasa halleri falan neler yapmaz çünkü. :D

7373670-acido%20lesma%20tsunade.jpeg

Miş mış değil yani mangada geçen cannon sahne bu. Bunu söyleyen arkadaş da ölümsüz gibi bir şey 4 Kuyruklu ile dövüşürken bile kendini kusup sağ çıkmış birisi.

İyi de asidin oroc’u öldürmesi çok normal.

Asit oroc’un vücudunu komple eritir bunda şaşırılacak bişey yok. Oroc parçalanınca geri birleşen biri. Bd de asit de vücudunu komple yok edeceğinden ölmesi normal.
Ninjularla yaksan kül yapmıyor yanıkla çıkıyor yeniliyor kendini. Diğer elementler de aynı. Vücudu süper sert falan değil hem tsunade 1 yumrukta halletmişti hem 4 kuyruk tek hamlede ikiye bölmüştü.

Sennin mod frs’si bi paini atomuna kadar bölen bişey. Ama kyuubi çok ciddi hasar almadı ondan. Frs’yle yok olmayan vücudun asitle eriyeceğinin garantisi ne?

continuous bijuu bomb atsalar baya parçalayabilirler gibi geliyor baba. Kaysuyu sümük atsa hachibi kuyruklarıyla 3-4 km’lik bi alanı temizlediği gibi sümükleri geri püskürtebilir.

BD gibi süper hızda mermi gibi gitmiyor tükürüğü. Asidin seviyesi yüksek bile olsa uzakta tutmak zor olacakmış gibi görünmüyor. Bd atsan asidin içinden geçer muhtemelen asit hemen dağılacağı için.

Zayıf bijuuları anlarım da kyuubi abartılı geldi bana.

7373670-acido%20lesma%20tsunade.jpeg

Miş mış değil yani mangada geçen cannon sahne bu. Bunu söyleyen arkadaş da ölümsüz gibi bir şey 4 Kuyruklu ile dövüşürken bile kendini kusup sağ çıkmış birisi.
Mış miş diyorum çünkü: Bana onlar söyledi ben de onların söylediklerini söylüyorum. Sahneyi az çok hatırlıyor gibiydim zaten. İnanmadığımdan değil yani. Yalan yanlış konuşmayayım diye. Ayrıca ben bunun hakkında da konuştum.
Yani demek ki adamın vücudunun büyük bir bölümü eriyecek. İkiye bölünmeden falan kurtuldu. Uzuv kaybetmeden kurtuldu ama vücudunun büyük bir bölümünün yok edilmesinden kurtulmadı daha önce değil mi? BD'ye benzer bir şekilde vücudunun büyük bir bölümünü yok etmesi yetmez mi asidin?
İşte burada.

Pelerinin altında etkisinin daha az olduğunu söyledim.
Tamam da Jinc olan birisinin bedeninin bir parçası değilken neden pelerin altında kalsın ya da pelerin altında kalsa bile bu niye hiç bir zarar görmediği anlamına gelsin ? Kendi diyor ölecektim diye.

Kükremişti orada.
Tamam da diğer dönüşümlerde de kükrüyor. Kaldı ki orada özel olarak bir kükreme yok. Ona bakarsan 3 kuyrukken kükrediğinde köprüyü yok ediyordu.

Kuvvetli rüzgar yapmasına bir şey demiyorum zaten ama enerji patlaması falan değil yani.
Sadece kuvvetli rüzgar değil işte olay :D

Çünkü baya pelerinin altında korundu sonra Kyuubi'ye dönüşüm bölümlerinde falan sorun yaşadı gibi geldi bana.
Valla bu kısım yorum. Bilemeyiz bildiğimiz tek şey tüm bu süreç boyunca katsuyunun naruto ile olduğu, narutonun bedeninin ve mührünün bir parçası olmadığı ve her şey bitince neredeyse öleceğini düşünmesidir.

Oroc kendisini öldürebileceğini mi ne söylemiş.
Sanki yalan atıyoruz, hitaba gel çay demle :D

Frs’yle yok olmayan vücudun asitle eriyeceğinin garantisi ne?
Zaten o yüzden tek şansı olan Kurama demiştim. Dİğer hiç bir bijuu da böyle bir dayanıklılık yok.

Ancak %100 Katsuyu boyut olarak o kadar devasa ki attığı asit kilometrelerce karelik alanlar üzerinde asit gölü yaratır ve bu tarz bir şeyden çıkabilecek canlı çok az.

İşte bir tek Kurama belki.

Tamam da Jinc olan birisinin bedeninin bir parçası değilken neden pelerin altında kalsın ya da pelerin altında kalsa bile bu niye hiç bir zarar görmediği anlamına gelsin ? Kendi diyor ölecektim diye.
Kıyafetleri pelerinin altında kalıyor. Katsuyu da onların arasında mı, içinde mi bir yerdeydi. Ölme olayı iyi Kyuubi'ye dönmeden dolayı oldu bence dediğim gibi. Naruto da tehlikede sonuçta. Ölmüyor muydu tamamen dönüşürse?

Tamam da diğer dönüşümlerde de kükrüyor. Kaldı ki orada özel olarak bir kükreme yok. Ona bakarsan 3 kuyrukken kükrediğinde köprüyü yok ediyordu.
Tamam işte ben de o yüzden diyorum. :D Her dönüşümde kükrüyor. Sadece dönüşümle bir şey olmuyor. (Yani aşırı bir şey olmuyor demek istedim.) En büyük olaylar kükremesinden dolayı oluyor. Oroc ile dövüşürken de kükremişti. Bu herifin kükremesi tehlikeli. :D

Sadece kuvvetli rüzgar değil işte olay :D
Ne demek istediğinizi anlamadım hocam. :D

Valla bu kısım yorum. Bilemeyiz bildiğimiz tek şey tüm bu süreç boyunca katsuyunun naruto ile olduğu, narutonun bedeninin ve mührünün bir parçası olmadığı ve her şey bitince neredeyse öleceğini düşünmesidir.
Ya evet öyle ben de spekülasyon olduğunu söyledim zaten. Ama benim fikrim bu. Katsuyu tamam iyileşip iyileştirebiliyor, asit atıyor, bölünebiliyor, kocaman falan ama küçücük hali de öyle manyak güçlü bir şey olmaz diye düşünüyorum. Çok aşırı çünkü.

Sanki yalan atıyoruz, hitaba gel çay demle :D
Yok etsağfirullah olur mu öyle? :D Sanırım çok yanlış anlaşılacak şekilde konuştum siz de öyle anlamışsınız. :D Flying Raijin de benzer bir şey sanmış galiba.

Mış miş diyorum çünkü: Bana onlar söyledi ben de onların söylediklerini söylüyorum. Sahneyi az çok hatırlıyor gibiydim zaten. İnanmadığımdan değil yani. Yalan yanlış konuşmayayım diye. Ayrıca ben bunun hakkında da konuştum.
Böyle dedim. Kusura bakmayın kaba olduysa yazdığım şey. :D Valla art niyetim yoktu.

Tek featleri Momo'dan dayak yemek olduğundan haklarında fazla konu açmayım diye burdan sorayım.

WA 5 kage mi daha iyidir yoksa Momo savaşı 5 kage mi (Momo savaşında Naruto Kuramalı alalım.)

Bana göre burda tüm yük %70 Naruto %20 Gaara %10 Diğer 3'lüye dağılıyor gibi.

Ohnoki 3'lüyü kolayca dağıtır. Savaş da Naruto, Gaara vs 5 kageye döner.
Bundan sonra Tsunade boostlarsa ihtiyarlar alır derim. Ama Naruto hayvan olduğu için yıkılır mı bunlara emin olamadım. Üstelik Gaara da iyi destek sağlar.

Sizin de fikirlerinizi almak isterim.

@Rakatas Boruto mangası mantalitesi ile eski 5 kage paramparça eder. ANcak Boruto filmini ve de karakterlerin gelişimini Naruto serisi skalası ile yorumlarsak. Naruto >> All.

Savaşın önüne geçmemesi adına bir çok kısıtlamaya ve nerf'e maruz kalsa da Minato serinin en elverişli 3-4 adamından biriydi.
Eğer Minato'da herhangi bir kısıtlama ve ya nerf olmasaydı, Minato bize ne gösterebilirdi ki?
Hatta kısıtlaması ne idi ki kollarının kopmasından başka. Eğer kopmasaydı bile rakibi Juubidara olacaktı. Yine bir anlam ifade etmezdi.

KCM olmaksızın o ana kadar serinin en hızlısıydı. Kolları kopana kadar da destek elemanıydı. Aynı KCM2 yapan Naruto öttürürken Minato'yu hiç öyle bir şov içerisinde görmedik. Ki KCM olmaksızın Naruto'dan güçlüydü o dönemde. Naruto KCM2'de öttürürken Minato sadece parlak parlak dolaştı o kadar. Juubito'yu yenemezdi belki ama KCM2 ile rahat rahat gider yapardı. Ama işleyiş açsından Naruto yeneceği için ve iş Talking no Jutsu ile biteceği için her şey Naruto'ya kaldı.

Ayrıca tüm savaşın olmasa bile, Juubito hatta Juudara gelene kadar muhtemelen en çok ilgiyi Minato görürdü. So6P güçleri sahneye çıkana kadar.

Minato kcm’yi karizma için açmış gibi duruyor.

Kcm+sennin mod mesela sennin mod’u da güçlendirdi naruto’da. Rahatlattı, dövüş içinde daha sık kullanabildi emme hızı arttığından. Minato kcm ile beraber kullanabilmeliydi.

Naruto sennin mod’u yokken hızlı değildi. Kcm açınca en hızlı oldu. Minato zaten en hızlıyken üstüne kcm açtı ama bişey olmadı.
Tam aksine normal halinden beklenen hızı bile göstermedi. Olduğu yerde sabit duran obito’ya bıçaklar attı sonra on saat koştu. O bıçaklar hedefine ulaşana kadar 100 kere obito’nun yanına gidip dönecek biri olmalıydı minato.

hashirama naruto’nun kyuubi chakrası için kendisiyle karşılaştırılabilir olduğunu söyledi. Ama minato’dan öyle bi chakra hayvanlığı görmedik. Mesela bariyer için “anca 4 hokage level adam bunu yapabilir” dediler ama ordaki herkesi toplasan hashi etmez.

Hashi her tarafa kopya yolladı bi yandan. Bariyerde kapılar yaptı ve madaraya da ayrı kopyalar yolladı. Tobirama ise anca 2 klon mu ne yapabildi ve bunun limiti olduğunu belirtti.
İkisi arasındaki chakra farkını net gördük orda. Ama minato bu karşılaştırmaya dahil edilmedi mesela. Hashi’nin yaptığı hayvanlığı yapabilmeliydi kyuubiyle. Mokuton gibi jutsular şart değil klon yapabilmeliydi en azından onun gibi.