Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Jujutsu Kaisen

212. Bölüm spoiler
aGgnM.png

Reis harekete geçti.Bundan sonra reisi tutabilene aşk olsun xd

Pek de tınlamadığım karakterlerin vslerini okurken tak diye öldürdüler ya Nanami reisi ;(

221. Bölüm
Gojo hapisten çıktı, selam sabah yok, saçmalık yok, direk daldı adamlara. :D Oh be, özlemişim adamı. Ama biraz daha özenseymiş çizime, daha güzel olurmuş. Gojo'nun dönüşü ya bu.

Gojo vs Sukunayı yakında göreceğiz. Vallahi Sukunayı temiz bir dövüşte sırf gojonun karizmasını çizdirmemek için kazandırtmazsa evini bombalarım mangakanın. Adam olsun beklenildiği gibi çizsin dövüşü.

Vallahi Sukunayı temiz bir dövüşte sırf gojonun karizmasını çizdirmemek için kazandırtmazsa evini bombalarım mangakanın.
Ben de Gojo'nun kazanmasını bekliyorum ama twist'li bir şey olacak muhtemelen.
Son bölümde gördüğüm kadarıyla Sukuna'nın 19 parmağı var ama 20.si Gojo'da. Onun yerine Kenjaku Sukuna'nın mumyalanmış kafatasını bulmuş ve Sukuna bunun parmağın yerini fazlasıyla dolduracağını söylüyor. Gojo da daha kaslı duruyor önceye nazaran ve içerde yeni bir teknik geliştirmiş olabilir. Bakalım, ortaya güzel bir şeyler çıksın da. :D

Vallahi Sukunayı temiz bir dövüşte sırf gojonun karizmasını çizdirmemek için kazandırtmazsa evini bombalarım mangakanın.
Ben de Gojo'nun kazanmasını bekliyorum ama twist'li bir şey olacak muhtemelen.
Son bölümde gördüğüm kadarıyla Sukuna'nın 19 parmağı var ama 20.si Gojo'da. Onun yerine Kenjaku Sukuna'nın mumyalanmış kafatasını bulmuş ve Sukuna bunun parmağın yerini fazlasıyla dolduracağını söylüyor. Gojo da daha kaslı duruyor önceye nazaran ve içerde yeni bir teknik geliştirmiş olabilir. Bakalım, ortaya güzel bir şeyler çıksın da. :D
Twist falan yapmasın ya lütfen çok klişe olur öyle. Net temiz bir vs olsun istiyorum.

gojo şov yaptığına göre geçmiş olsun arkadaşlar gojo gg . Cenazesi haftaya cuma Tokyo jujutsu lisesinde öğle vaktinde kılınacaktır. Sevenlerine duyurulur :D

gojo şov yaptığına göre geçmiş olsun arkadaşlar gojo gg .
Bölümü okudum da
şov yoktu pek. Aksine Gojo ne var ne yoksa dalıyor gibi. Ama ne göreceğimizi ben de merak ediyorum. Eğer %200 Hollow Purple'ın yaptığı bir uzuv almaksa bitirici darbeyi başka bir şeyle vurabilir.

gojo şov yaptığına göre geçmiş olsun arkadaşlar gojo gg .
Bölümü okudum da
şov yoktu pek. Aksine Gojo ne var ne yoksa dalıyor gibi. Ama ne göreceğimizi ben de merak ediyorum. Eğer %200 Hollow Purple'ın yaptığı bir uzuv almaksa bitirici darbeyi başka bir şeyle vurabilir.
bu bir iki bölüm daha gojo daha dominant olur zira adam mühürlüydü bunca zamandır.Bir iki gösteri yaptırır mangaka :D ama ondan sonra olacaklar önemli. Sukuna muhtemel çok farklı teknikleri gösterecektir. Ayrıca Jogo olan vs sinde bir sahne var teknik kopyaladı büyük ihtimalle

16632391784a074290.jpg

Birde şimdi Maharoga ya da sahip.Sonsuzluğu aşabilir.

bu bir iki bölüm daha gojo daha dominant olur zira adam mühürlüydü bunca zamandır.Bir iki gösteri yaptırır mangaka ama ondan sonra olacaklar önemli. Sukuna muhtemel çok farklı teknikleri gösterecektir.
Tabii Sukuna da gösterir maharetlerini ama mangaka seriyi bu sene bitirmeyi planlıyormuş duyduğuma göre. Gojo'yu birkaç bölüme yense, kalan herkesin yenmesi için pek vakit kalmıyor açıkçası. Ya da Itadori zaman atlaması sırasında öğrendiklerini gösterecek.

Ayrıca Jogo olan vs sinde bir sahne var teknik kopyaladı büyük ihtimalle
Yok ya Sukuna zaten ateş kullanıyordu. Sadece ona kendi elementinde meydan okudu o kadar. Ama şu kopyaladığı teknik (Kare olan) önceden gösterildiyse gönderebilirsin.

Birde şimdi Maharoga ya da sahip.Sonsuzluğu aşabilir.
Evet böyle daha bir dövüş olur.

172-173 falan sanırım oralardan beridir okumuyorum. Geri dönmeye değer mi ?

Ben hâlâ çizimlerinden rahatsızım. Serinin başların da ki gibi çizemiyor nedense. Onun dışında ard arda boş bölümler verdiği de oluyor ama özelikle dövüşleri çok hoşuma gidiyor benim(istisnalar var tabi) . Hikaye de şu an iyi gidiyor.Bence devam etmenin bi zararı olmaz.

Yani, zaten aksiyonu için okuduğumuz seri. :D Güzel birkaç dövüş var arada, özellikle şimdi büyük dövüş yaşanırken güncele gelmenizi tavsiye ediyorum.

225. Bölüm
Gojo'nun öldüğünden şüpheliyim ama Gege'den de beklemiyor değilim böyle bir şey yapmasını. :D 74. bölümde Toji'ye "Kafamı kesmeliydin." demişti. Burada Sukuna'nın yaptığı bu gibi, yani harbiden ölmüş olabilir Gojo.

225. Bölüm
Gojo'nun öldüğünden şüpheliyim ama Gege'den de beklemiyor değilim böyle bir şey yapmasını. :D 74. bölümde Toji'ye "Kafamı kesmeliydin." demişti. Burada Sukuna'nın yaptığı bu gibi, yani harbiden ölmüş olabilir Gojo.
tersinim tekniği ile iyileştirir kendini ya. O kadar hype yapıldı Adama sukunuya adam akıllı hasar veremeden ölmez herhalde.

tersinim tekniği ile iyileştirir kendini ya.
İşte 74. bölümde Gojo "Sen çok nazik bir şekilde gırtlağımı bıçaklayınca direnmeyi bırakıp iyileşmeye odaklandım. Kellemi almalıydın, ayrıca kafamı da o garip mızrakla bıçaklamadın." tarzı bir şey diyor. Yani eğer Lanetli Teknik'leri elimine eden Inverted Spear of Heaven ile bıçaklasaydı ya da kafasını kesseydi alıyormuş Toji. Burada Sukuna direk kelleye gitti o yüzden ölmüş olabilir.

O kadar hype yapıldı Adama sukunuya adam akıllı hasar veremeden ölmez herhalde.
Gege, Gojo'dan nefret ediyor. :D Bir de her şeylerini göstermeden harcamışlığı var Gege'nin karakterleri. Hanami, Yuki ve Yuta'nın savaştığı adamın Domain'lerini hiç görmedik. JJK'de ölüm aniden geliyor. Şahsen hikayenin sevdiğim bir yanı, öngörülemez yapıyor seriyi biraz da. Tabii bunları diyorum ama bence de yaşıyor olma ihtimali yüksek. :D

tersinim tekniği ile iyileştirir kendini ya.
İşte 74. bölümde Gojo "Sen çok nazik bir şekilde gırtlağımı bıçaklayınca direnmeyi bırakıp iyileşmeye odaklandım. Kellemi almalıydın, ayrıca kafamı da o garip mızrakla bıçaklamadın." tarzı bir şey diyor. Yani eğer Lanetli Teknik'leri elimine eden Inverted Spear of Heaven ile bıçaklasaydı ya da kafasını kesseydi alıyormuş Toji. Burada Sukuna direk kelleye gitti o yüzden ölmüş olabilir.
O kadar hype yapıldı Adama sukunuya adam akıllı hasar veremeden ölmez herhalde.
Gege, Gojo'dan nefret ediyor. :D Bir de her şeylerini göstermeden harcamışlığı var Gege'nin karakterleri. Hanami, Yuki ve Yuta'nın savaştığı adamın Domain'lerini hiç görmedik. JJK'de ölüm aniden geliyor. Şahsen hikayenin sevdiğim bir yanı, öngörülemez yapıyor seriyi biraz da. Tabii bunları diyorum ama bence de yaşıyor olma ihtimali yüksek. :D
dediğin gibide olabilir göreceğiz haftaya :D

Sukunada artık şu meguminin bedeninde çıksada adam akıllı orjinal bedeninde bir fight görsek ya. Megumide hiç yakışmıyor

güncele gelmenizi tavsiye ediyorum.
Valla son 1 haftadır güncele geri dönme çabasına girdim. 211. bölümdeydim en son.

Abi ben genelde yazarların dövüşleri evreninin kendi matematiği ile anlatabilmesini, olan bitenin mantıklı açıklaması olmasını, dövüşlerin taktiksel olmasını seven biriyim. Bu yüzden Naruto, World Trigger, Tower of God gibi serilerdeki savaş sistematiğini çok farklı bir yere koyuyorum.

Ya bu bir yere kadar JJK için de geçerli ancak JJK biraz HxH de olan farklı bir tarza sahip. Yani evet tonla açıklama ve ön koşul var , yani bir açıklaması var mı ? Var yani ne yalan söyleyeyim. Ancak gram mantıklı gelmiyor, akmıyor yani. Bu çok garip bir olay.

One Piece , HxH, Bleach, Naruto'nun kaotik bir kesişim kümesi gibi.

Yani biri bana Kenjaku Vs Tsukumo'yu anlatsın. Hatta direkt Tengen, Choso, Tsukumo üçlüsünün kenjaku ile yüzleşmeden önce geliştirdikleri planı. Yani ana kötü olarak zaten Kenjaku'nun yenilmesini beklemiyorsun. Hele de Gojo, Itadori ve Okkotsu ortalarda yokken. Nitekim baştan bir dövüşün diğer türlü bitebilmesine olan inancın zayıflıyor. Ama yazar da "Kenjaku kazandı haaaayır aslında Tsukumo bunu düşündüydü ve o yüzden bir sonraki hamlesi ile o kazanacak." , "Ama Hayır Kenjaku'da onun bunu düşündüğünü düşündü ve şimdi o kazandı" , "Ama hayır bunun böyle olabileceği ihtimali ile Tengen bunu dediydi, şimdi Tsukumo kazandı" diye dövüşte git gel yaptı ne Tsukumo'nun gücü net anlaşıldı ne Kenjaku o kadar hax'dan nasıl bu kadar rahat sıyrıldı o anlaşıldı ne Choso ne alaka orada onu anlayabildim. Tengen'in bir tane konuda azmanlığı vardı o da bariyer açma ve silme onda da Kenjaku shit diffledi falan.

Yani Culling Game zaten benim için çok saçma bir ark oldu (Hakari'nin Jackpot olayı da aşırı saçma bence) . Üstüne serideki en güçlü 3-4 Sorcerer'dan ikisinin dövüşünün bu denli tek yanlı ve kısa olması ancak o yazarın o kısacık aralıklarda bile hala plot twist / cliffhanger yapma çabası falan. Olay bittiğinde ne Tsukumo için üzülebildim ne bişi hissettim. JJK'nin giderek robotikleştiği kanaatindeyim. Ayrıca eskiden "still tercihi" falan diyorduk çizimlerine de , artık iyiden iyiye tembellik etmeye başlamış. 3 tane iyi sayfa çiziyor 10 sayfa yatışa geçiyor gibi :D

Tsukumo'nun güya dünyayı yok edecek tekniği olması ve Tengen'in de bunu durduracak bariyer yapabilmesi ancak iki karakterin de yapmaları gereken konusunda sıçıp batırması da ayrı bir saçmalıktı bence "Dünya yok olurdu" gibi hiperbolik söylemlere gerek yoktu.

Maki'yi tekrar Naoya ile dövüştürmeleri de bana Todoroki Vs Dabi olayını hatırlattı adam evreni hiç genişletememiş, hiç bir politik gerekçe getirememiş neden Büyücüler kendi içinde bu kadar bölünük vs .. Hala Maki power up alıyor, abuser abisini dövüyor :D Lel....

Yani döndüm ama pek de ilgimi çeken bişi bulamadım.

Yani biri bana Kenjaku Vs Tsukumo'yu anlatsın. Hatta direkt Tengen, Choso, Tsukumo üçlüsünün kenjaku ile yüzleşmeden önce geliştirdikleri planı.
Yani benim de anlamadığım oluyor ama hatırladığım kadarıyla orada grubun planı Tengen bariyer ustası olduğu için Kenjaku Domain açınca Tengen dışarıdan parçalayacaktı herhalde. O yüzden Tsukumo'ya Domain açmamasını söylüyor. Kenjaku'nunkini parçalayınca Tsukumo açacaktı sonra yeneceklerdi herhalde. Ama Kenjaku Domain'ini çepersiz bir hale getirmeyi başarmış o yüzden Tengen bir şey yapamadı.