Jujutsu Kaisen Chapter 236
You are reading Jujutsu Kaisen Chapter 236 in English. Read Chapter 236 of Jujutsu Kaisen manga online.
böyle bi açıklama geleceği bekliyordum.Sukunanın tam güç dövüşmediği belliydi xd
Son düzenleme:

Benim de Gojo fanlarına söylemek istediğim xdGege'ye söylemek istediğim.
Benim de Gojo fanlarına söylemek istediğim xd
Ne yaptın Gojo fanlarıyla mı çekiştin?Benim de Gojo fanlarına söylemek istediğim xd
müthiş dizi ya unutmazsam bi ara yazarım bir şeylerler xd
Not: Madem bu kadar Gibi seviyorsunuz forumda başlığına niye uğramıyorsunuz le.![]()
Yok yaw ondan değil hani bu aralar Go/jo fanları depresyonda ya ondanNe yaptın Gojo fanlarıyla mı çekiştin?Yoksa sadece Sukuna fanlığından mı?
![]()
Bence şu ekip yaralı bitkin Sukuna'yı alabilme şansına sahip
Itadori bile Sukuna bedeni ele geçirdikten sonra öldürmeme kaygısı gütmeden saldırmıştı. Gojo da öğrencisini sevse de Sukuna'ya karşı öyle bir niyetle dövüşmedi. Dedikleri gibi "Megumi meselesini Sukuna gittikten sonra düşünelim."Gojo bildiğin 3v1 attı bir noktada. Sukuna Megumi'nin bedeninde olduğu için zaten öldürme odaklı davranamazdı. Kendisi için her açıdan adaletsiz olan bir dövüşü kaybetti. Sukuna adam değildir.
Yok yaw ondan değil hani bu aralar Go/jo fanları depresyonda ya ondan![]()
Valla bakacağız. Bence olay biraz daha Yuta ve Itadori'nin ne çıkaracağına bağlı. Çünkü: Gojo vs Sukuna boyunca "Gojo şunu yapıyor ama ben yapamazdım." sohbeti döndü taraftarlar arasında.Hakari ve Kaşimo harekete geçti, Okkotsu, Higuruma, Maki ve mentali yitik olsa da Itadori de katılacaktır. Bence şu ekip yaralı bitkin Sukuna'yı alabilme şansına sahip.