Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Jujutsu Kaisen

böyle bi açıklama geleceği bekliyordum.Sukunanın tam güç dövüşmediği belliydi xd

Son düzenleme:
Beni seriye bağlayan şeylerin çoğu gitti. Gojo agabey hatırına dönüyorduk seriyi şimdi o da gitti. Miwa da pek sahne alamayacak gibi.

Da benim anlamadığım daha geçen bölümde Gojo kesin kazandı gözüyle bakıyordu tüm ekip ne oldu da yenildi bu adam a.

Seri tam shitfest'e döndü Shibuya'dan sonra.

Arada bir bölüm kaçırmışım gibi geldi. :D
O değil de harbi off-panel harcadı adamı. Bir de "TS olmasaydı da yenebileceğimi sanmıyorum." nasıl olacaktı acaba. Mahoraga'nın 2. adaptasyonunu kullanarak aldığını söyledi Sukuna.

Şimdi elimizde cephanesinin tamamını göstermemiş, 10 Gölge Tekniği olan Sukuna, Uraume ve Kenjaku var. Çok merak ediyorum kime ne verecekler de Gojo'nun alamadığı Sukuna'yı kalan kadro alacak. Yuji'ye bir boost gelecek gibi ama göreceğiz. Fiziksel gücü daha da hayvani olacak da CT'nin bir önemi kalmayacak mı acaba?

Bayağı duygulandık ya son bölümde.

Eski yüzleri görmek tebessüm ettirdi. Seni hiç unutmayacağız Gojo agabey...

Üzücü bir bölümdü. Sadece Gojo'nun ölmesinden dolayı değil seri adına da beni şüpheye düşüren bir bölüm oldu. Geçen bölüme kadar Gojo'yu baskın gösterip bir bölümde yeniliş anını bile çizmeden öldürtmek hiç iyi bir son olmadı. Bir de Sukuna kendini tutuyormuş meğersem. Hiçte öyle bir hali yoktu dövüş boyunca. E o zaman kim yenebilecek ki bu adamı?

Kurgunun en ucuz hali, JJK dövüşlerindeki "twist -> countertwist" ilerleyiş modeli çok klasik bir şey ve JJK bunu çok tekdüze, sıkıcı ve de çok sık yapıyor. Cidden yazımı çok kuvvetsiz bir seri.

Olacağı belli olan ve de bir anlamda olması da gereken bir şey oldu ancak bunu oldurma biçimi ve oldurduğu zaman serinin geri kalanının gerçekçiliğini, doğallığını mahvetti, bundan sonra bir halt olmaz bu seriden.

Bölümü az önce okudum.

Hakari ve Kaşimo harekete geçti, Okkotsu, Higuruma, Maki ve mentali yitik olsa da Itadori de katılacaktır. Bence şu ekip yaralı bitkin Sukuna'yı alabilme şansına sahip. Tabii Gege zirve ikili ve aşağısındaki güç skalasını çok farklı da ayarlamış olabilir göreceğiz.

Bu arada Sukuna bence Gılgamış'ın yarısı kadar ilgi çekici bir karakter değil. Ama kendi evrenine olan etkisi bakımından son yıllarda okuduğum en dominant villain performansı. Bu açıdan takdir ediyorum.

Gojo bildiğin 3v1 attı bir noktada. Sukuna Megumi'nin bedeninde olduğu için zaten öldürme odaklı davranamazdı. Kendisi için her açıdan adaletsiz olan bir dövüşü kaybetti. Sukuna adam değildir.

Gojo bildiğin 3v1 attı bir noktada. Sukuna Megumi'nin bedeninde olduğu için zaten öldürme odaklı davranamazdı. Kendisi için her açıdan adaletsiz olan bir dövüşü kaybetti. Sukuna adam değildir.
Itadori bile Sukuna bedeni ele geçirdikten sonra öldürmeme kaygısı gütmeden saldırmıştı. Gojo da öğrencisini sevse de Sukuna'ya karşı öyle bir niyetle dövüşmedi. Dedikleri gibi "Megumi meselesini Sukuna gittikten sonra düşünelim."

Yine aynı Gojo yenilmesinin gölge tekniğiyle bir ilgisi olmadığını hatta Sukuna'nın dövüşe tamamını vermediğini söyledi.

Ben seriyi Gojo hatırına takip ediyordum bildiğin, agabeyi severdik. Gege büyük ayıp etti güç seviyesini bir anda altlara çekerek. Masmaalesef Sukuna tam gücünü vermeden harcadı agabeyi.

Yok yaw ondan değil hani bu aralar Go/jo fanları depresyonda ya ondan 😀
👌
Yalnız iki taraf için de iyi olmadı. Çünkü: Önce Sukuna maçı 2v1 sonra 3v1 yaptı, yok CE'si tükendi, zamana oynadı cart curt. En son dediler ki Sukuna'nın summonları gitti, CE'si pratikte bitik ve ölümcül bir yara aldı. Gojo da tam tersi durumda onun zaferi dediler, sonra da aslında kendini tutuyordu falan oldu. 😄 Zaten öyle "Gojo'nun zaferi." deyince bir haltlar olacağı belliydi ama bu da saçma oldu biraz.

Madem tutuyormuş kendini, madem Megumi olmasa bile Gojo'nun yenip yenemeyeceği meçhulmüş o zaman niye "Sukuna 1000 yıldan beri ilk kez tedirgindi." falan filan atılıyordu ortaya? :D Yani Gege sırf hype olsun diye söyletip, sırf plot twist olsun diye twist yapmış gibi.

Aha şimdiden Kashimo'nun da öleceğini söyledi. Geriye 3-4 kişi kaldı Sukuna'ya bir nebze kafa tutabilecek.

Bu arada dün cevap yazacaktım da tarayıcı biraz kafayı yedi. Bugüne nasip oldu. 😄

Hakari ve Kaşimo harekete geçti, Okkotsu, Higuruma, Maki ve mentali yitik olsa da Itadori de katılacaktır. Bence şu ekip yaralı bitkin Sukuna'yı alabilme şansına sahip.
Valla bakacağız. Bence olay biraz daha Yuta ve Itadori'nin ne çıkaracağına bağlı. Çünkü: Gojo vs Sukuna boyunca "Gojo şunu yapıyor ama ben yapamazdım." sohbeti döndü taraftarlar arasında. 😆

Itadori Choso'yu tüketecek veya o tarz bir şey yapacak galiba. Öteki türlü bir çıkış yok gibi. Yuta girmeye teşebbüs edince "Anca ayak bağı olursun o dövüşte" falan diyorlardı. Şimdi Kashimo işi bitiremezse 4 kişi var Sukuna'nın liginde. 😄