Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Jujutsu Kaisen

Valla kendisini en son gördüğümüzde tek parçaydı geto 😁 Geto arkadaşı olduğu için bedenine çok zarar vermemiş olabilir
Gojo'nun kellesi kesilmişti bir ara RCT ile geri takmıştı diye hatırlıyorum. Belki Kenjaku gövdesini iyileştirebilir ama tekniğini anlamadığı için vücuduna geçmeye teşebbüs etmiyor diye biliyorum. Yoksa Sukuna vs Gojo dövüşüne yakın dururdu.

Bence idam cezası kesildikten sonra ana savaşa geçiş çok ani idi ve gözümüzde canlandıramadık ne olup ne bittiğini. Hakari'nin dövüşü ise yer yer eskiz çizimleri idi gene. Ve sanırım gege gene ara vermiş. Eskiz çizip ara veriyor ben de bunu anlamıyorum. Kötü bölüm değildi (245) ama iyi de sayılmaz.

0245-007.png

0197-012.png

Gege cidden çok az vererek çok alıyor bence. Buyrun kıyası

Hikaye müthiş bi şekilde devam ettiği için çok takılmıyorum çizimlerine ama evet çizimler serinin kalitesine yakışmıyor

Herkesin yeteneği de Gojo'ya meydan okuyor maşallah. Abi valla kapatın da gidelim ya.

Şu şakacı oğlan için de potansiyeli Gojo kadar var demişti. Şey için zaten çok önceden söylenildi Okkotsu için. Yani biraz baydı :D
Takabanın lanetli tekniği için denildi o.Yanlış hatırlamıyorsam lanetli tekniği gojoyu bile etkileyen bir teknik denilmişti.

Çok sıkıcı ve malumun beyanı şeklinde bir başka bölüm. Sukuna hızla , BnHA'da AfO'nun yarattığı saçma izlenimi yaratma izinde gidiyor.

Takaba vs. Kenjaku özgün ama bayağı ucube bir dövüş olmuş. Ama sonu epey güzeldi. Yuta büyük ihtimal Kenjaku'yu devre dışı bıraktı. Zaten yeni kural ekletmiş oyuna da.

Higu aga bence ölmedi geri gelecek. Hatta Gojo da geri gelir. Gojo'yu bilmem ama Higu kesin gelir, boşuna potansiyeli Gojo level denmemiştir. Ki bence gelmeli de güzel çar.

Hakari'nin dövüşü umarım hep bu minvalde geçer, lanet tekniğini kullanmaya başlayınca ucubeleşiyor dövüşleri.

Gereğinden fazla hızlandı gibi geliyor. Gege'nin dediği gibi bu yıl içinde bitebilir gerçekten. Ben daha uzun süreceğini düşünüyordum hep o potansiyel vardı ama çoğu şeyi geçiştirerek bitirecek belli ki. Gojo baba gittiğinden beri eski tadı vermiyor zaten.

Bunu daha önce söyledim mi bilmiyorum ama sizce Sukuna'nın tekniği şeflik tarzı bir şey olabilir mi? Yani

Dismantle/Cleave => Bıçak/Satır

Fire Arrow => Pişirmek için gereken ateş/Ocak

Bir de ekstradan kendisi King of Poison diye de geçiyordu. Poison da yemeği hazırlarken kullanılan baharat ve çeşniler olabilir gibi geldi. Kendisinin de yamyam olduğunu düşünürsek bence mantıklı. Sizin bir fikriniz var mı?

Yuta ana karakter olsa daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum bazen. Onu okumak daha keyif veriyor bana Itadori'ye kıyasla.

Yuta ana karakter olsa daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum bazen. Onu okumak daha keyif veriyor bana Itadori'ye kıyasla.
+1500 zaten bu Jujutsu Kaisen ilk tasarlandığında Yuta baş karakter, 0. sayıda gördüğümüz hali JJK'nin orijinal başlangıcı. Bence çok daha iyi bir eser olurdu.

Bu manganın çizimleri oldum olası baştan savma geliyor. Mangakanın tarzı böyledir belki ama sevemedim bir türlü. İsteyerek mi böyle yapıyor yoksa bir sağlık sıkıntısı falan mı var bilmiyorum ama sanki bitmemiş gibi geliyor çizimler. Öbür yandan animesine bakıyorum şaheser resmen. Arada çok fark var.