Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Jujutsu Kaisen

Bu manganın çizimleri oldum olası baştan savma geliyor. Mangakanın tarzı böyledir belki ama sevemedim bir türlü. İsteyerek mi böyle yapıyor yoksa bir sağlık sıkıntısı falan mı var bilmiyorum ama sanki bitmemiş gibi geliyor çizimler. Öbür yandan animesine bakıyorum şaheser resmen. Arada çok fark var.
Manganın başındaki panellere arada denk geliyorum ve kalitenin düştüğü belli oluyor. Kendi stili bir yana adam artık doğru dürüst arka plan çizmiyor. Belki hevesini yitirmiştir belki sağlık sorunlarıyla uğraşmamak için fazla kasmıyordur.

Ya da serisi yeterince popüler olduğu için artık tembel moda geçmiştir.

JJK benim Shibuya sonuna kadar yeni nesilden en sevdiğim seriydi. Naruto HxH Bleach esinlenmeleri de gayet yakışıyordu seriye. Shibuya sonrasında ise ne bok olduğu belli olmayan garip bir seriye dönüştü. Ve böylesi çok daha rağbet gördü ve sevildi. Alan memnun satan memnun şu an. Çerezlik okuyup geçiyoruz dövüşlerin yarısını anlamasam da. Bir de olaylar çok çabuk hafızadan siliniyor bu seride.

Doğru mu spoilerlar ? Geliyormuş gelmekte olan (daha doğrusu geri dönüyormuş) ?

Doğru mu spoilerlar ? Geliyormuş gelmekte olan (daha doğrusu geri dönüyormuş) ?
Gojo mu? Vücudunun kaybolduğu söylendi. Ui Ui götürmüş görünüşe göre ama Sukuna iyileştirilemeyeceğini düşünüyordu. İhtimal var ama kesin bir şey yok.

Normal olduğunu hiç söylemedim. 😄 Ekli dosyayı görüntüle 2911 Yani Fandom'da yazan bu.
Daha fazla konu dışı olmasın buraya taşıdım.

Niye fandoma insan yazmışlar anlamadım ama manga da Sukuna için direk lanet denildi bir kaç kere.İlk aklıma gelen bu

SFLYd.jpg

Daha fazla konu dışı olmasın buraya taşıdım.
Sağ olasın. Ben dalmışım gitmişim konudan konuya atlarken. 😄

Niye fandoma insan yazmışlar anlamadım ama manga da Sukuna için direk lanet denildi bir kaç kere.İlk aklıma gelen bu
Valla araştırdım biraz genel kanı Cursed Object'e dönüşmüş insan olduğu yönünde.
Buradaki sohbet ilgini çeker belki.

Hımm o zaman ben hala insanken lanete dönüştüğünü düşünüyorum ama mangaya tekrardan bi bakmam lazım.Belki gözden kaçırdığım bir şey olmuştur
Dediğim gibi ben Sukuna'nın ebeveynlerinden bahsettiğini hatırlıyorum. İnsanken mutasyona uğrayıp (Tengen gibi) sonra kendini lanetli objeye çevirmiş olabilir.

Son bölümün çizimleri bildiğin eskiz. Tamamlanmadan vermiş görünüşe göre.

Bu "Sukuna daha denemeye bile başlamadı." falan halleri ne zaman geçecek acaba. Sukuna'yla savaşacak kadro kalmadı neredeyse. Şu an güncel olarak savaşan Maki ve Itadori hariç Sukuna'nın ligine yakın kimse yok.

Daha bir de Merger var ama olmayacağı ihtimalini düşünmeye başladım. Sukuna Merger'ı başlatmadan öldürürlerse Merger'ın da mantıken başlamaması lazım. Ya da belki Yuta, Gojo falan geri döner.

BnHA ile JJK yarış halindeler hangimiz daha kötü final savaş arkı yapabiliriz diye. Bet'i bir hafta biri arttırıyor diğer hafta öbürü.. Ancak Allah var Gege'ye kıyasla Kohei çizebiliyor en azından

Şu noktaya nasıl geldik bilmiyorum. Hayır bir de hypelıyor bölüm başında. 😄 Şaka gibi yani Kusakabe'ye kaldık. 😄 Neyse bakalım ne olacak bu sefer.

Sukuna'nın herkesi öldürüp kazandıktan sonra kendini tekrar lanetli objeye çevireceğine dair bir teori gördüm. Şu an o istikamette gidiyoruz. 😄

Itadori Domain falan açmazsa ya da uyanış geçirmezse teke tek Sukuna alma ihtimali düşük. Belki Megumi geri gelirse bir şey yapabilirler. 10 Shadow'dan geriye bir tek tavşanlar kaldı yanılmıyorsam. Diğer bütün Shikigamilerin gücüne sahip tavşanlarla Sukuna'ya karşı gruplaşıp alabilirler belki. Nakavt olup/ölüp giden savaşçılardan birisi veya birkaçı geri gelmediği sürece en olası kazanma ihtimali bu gibi duruyor.

Maki'nin Dünya Kadınlar Günü'nde tek yemesi de epey ironik oldu bu arada. 😄

M4L'taki yorum:
1710016823685.png

Gojo baba rahmetli olduğundan beli doğrulmadı doğrulmadı bu serinin. Baba geri dön de gerçek en güçlü nasıl olunur göster be.

Geçen Reddit'de şunu gördüm. Çok tutarlı: 😄
7402whoe3llc1.png

Son bölüm Kusakabe manyak bir performans sergiledi bu arada. Gerçekten de gelen her şeye Simple Domain açarak dövüşe tutundu bir süre. 😄