Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Jujutsu Kaisen

192. Bölüm
Maki'nin biraz daha dövüştüğünü göreceğiz. Yalnız o değil de Naoya'yı birine benzettim sanki. Castlevania'daki Death'e olabilir ya da başka biri...

Naoya insanken sesaltı idi şimdi hız barını biraz yukarı çekerse speedster olarak, hiç değilse top tier karakterler nasibini alabilir. Mihawk'a güzel haber. :D
Güç seviyesini düşürmesin de hızı isterse sıradan insan seviyesine düşürsün çok önemsemiyorum onu :D

Naoya karakteri gibi çirkin bi solucana dönüşmüş.Umarım çok uzatmaz dövüşü.Artık Büyük isimleri yavaş yavaş göstermesi lazım.

Güç seviyesini düşürmesin de hızı isterse sıradan insan seviyesine düşürsün çok önemsemiyorum onu :D

Naoya karakteri gibi çirkin bi solucana dönüşmüş.Umarım çok uzatmaz dövüşü.Artık Büyük isimleri yavaş yavaş göstermesi lazım.
Güç seviyesini düşürmez zaten ya. Hatta sırf girişi bile güzeldi ve Maki'nin yeni en iyi dayanıklılık feati oldu.

Dövüş güzel gidiyor. Bakalım, Maki epey hasar aldı ama ikiliden güçlü olanı Maki olduğu için bir şekilde kalkıp yener herhalde. Ya da bir yerlerden yardım gelecek. Okkotsu falan olabilir. Mach3 son seviye oldu bu arada. Sukuna da Hipersonik falan olacak herhalde.

Oha manyak bir teori çıktı.
0194-003.png
Burada ben Naoya'nın yaraya tuz bastığını sanıp fazla üzerinde durmadım ama okurlardan bazıları Naoya'nın Mai'ye cinsel tacizde (veya daha kötüsünde) bulunduğunu söylüyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Noaya pislik biride o kadar da değil Mangakanın böyle bir şey düşündüğünü zannetmiyorum.Çok manyak teori diyince bende herhalde sukuna veya gojo ile ilgili bir şey zannettim. :D

Noaya pislik biride o kadar da değil Mangakanın böyle bir şey düşündüğünü zannetmiyorum.
Umarım. Benim de aklıma öyle bir şey gelmemişti başta ama sohbetin içeriğini düşününce mantıklı geliyor. Bir de Naoya kadınları araç gibi görüyor o yüzden ihtimali var.

Çok manyak teori diyince bende herhalde sukuna veya gojo ile ilgili bir şey zannettim.
Bu da manyak bence. :D

Umarım. Benim de aklıma öyle bir şey gelmemişti başta ama sohbetin içeriğini düşününce mantıklı geliyor. Bir de Naoya kadınları araç gibi görüyor o yüzden ihtimali var.
Ya öyle bir şey olsa maki en azından sinirli gözükürdü ya da ne bileyim '' Adi şerefsiz'' gibi laflar ederdi.En azından tacize uğramış biri öyle derdi.Surat ifadesi gayet normal duruyor o yüzden onun ihtimalini düşük görüyorum.Olabilirliği var tabiki de gege niye böyle bir şey ima etsinki.Amacı Noaya'nın ne kadar pislik biri olduğunu göstermekse zaten yeterince gösterdi :D Ne bok olduğunu biliyoruz yani adamın.
Bu da manyak bence.
Teori kiminse nerden aklına böyle bir şey gelmiş acaba onu merak ettim şimdi. :D

Ya öyle bir şey olsa maki en azından sinirli gözükürdü ya da ne bileyim '' Adi şerefsiz'' gibi laflar ederdi.En azından tacize uğramış biri öyle derdi.Surat ifadesi gayet normal duruyor o yüzden onun ihtimalini düşük görüyorum.Olabilirliği var tabiki de gege niye böyle bir şey ima etsinki.Amacı Noaya'nın ne kadar pislik biri olduğunu göstermekse zaten yeterince gösterdi Ne bok olduğunu biliyoruz yani adamın.
Maki zaten sinirliydi. :D Sen çıngar çıkarırdı gibisinden diyorsun herhalde. Olabilir evet ama zaten ölümüne dövüşüyorlar bir de kız Mai öldüğünden beri sinirlenmiyor. Daha doğrusu soğukkanlılığını kaybetmiyor.

Teori kiminse nerden aklına böyle bir şey gelmiş acaba onu merak ettim şimdi.
Valla M4L'ta yorumlarda gördüm. Kökenini bilmiyorum.

Maki'de, Toji'nin gözleri ve yüz ifadesi var. :woww: :tampuan1: :1000: :amused1: Aman Yarabbi bir Toji daha mı doğuyor?!

Bence buradaki asıl güzel şey, Güçlü ordular arasında sayılmamız değil. Zira o nispeten bilinen bir şey(gerçi 2022 raporlarında TOP 10'den düşmüşüz. Fetö ve Nato Subayları ile içi boşaltılan Askeriyemiz için gene iyi sayılır) .

Ancak şaşırtıcı olan "Suudi Arabistan ve geriye kalan Ortadoğu'nun tamamı" diyor. Fakat Türkiye'yi sonra ayrıyeten sayıyor. Yani Ortadoğu ülkesi gibi gösterilmiyor. Bu daha ince ayrıntı ve önemli bence.

Bence buradaki asıl güzel şey, Güçlü ordular arasında sayılmamız değil. Zira o nispeten bilinen bir şey(gerçi 2022 raporlarında TOP 10'den düşmüşüz. Fetö ve Nato Subayları ile içi boşaltılan Askeriyemiz için gene iyi sayılır) .

Ancak şaşırtıcı olan "Suudi Arabistan ve geriye kalan Ortadoğu'nun tamamı" diyor. Fakat Türkiye'yi sonra ayrıyeten sayıyor. Yani Ortadoğu ülkesi gibi gösterilmiyor. Bu daha ince ayrıntı ve önemli bence.
Jujutsu tekrar okurken farkettim gege reis shibuya
arcında da Türkiye'yi Orta Doğu ülkesi olarak göstermiyor

136.bölüm spoiler
OnLRM.jpg

0202-017.png

Kurucu Dev gibi görünecek anlaşılan. :D Ya da Gege trollüyordur. :D

Çizimlerin düzelmesi lazım.Yeni neslin en başarılı bulduğum seriye böyle çizimler gerçekten yakışmıyor.Belki bir nnt kadar kötü değil ama gene de bazen neyin ne olduğu anlaşılmıyor.Bir bazı karakterlere anlaması kolay yetenekler verse on numara olacak :D Sırf hakkarinin yeteneği anlamak için belkide 10 kez falan aynı bölümü okumuş olabilirim :D Şimdi de yuki aynı şeyi yapıyor herif.Yeter yaw anladık karakterlerin güçlerinin basit olsun istemiyorsun ama en azından biraz anlaşılabilir olsun yaw.

Çizimlerin düzelmesi lazım.Yeni neslin en başarılı bulduğum seriye böyle çizimler gerçekten yakışmıyor.Belki bir nnt kadar kötü değil ama gene de bazen neyin ne olduğu anlaşılmıyor.
Ben alıştım aslında. NnT'den pek farkı yok bence. Daha iyi olduğu zamanlar var mıydı ki?

Bir bazı karakterlere anlaması kolay yetenekler verse on numara olacak Sırf hakkarinin yeteneği anlamak için belkide 10 kez falan aynı bölümü okumuş olabilirim Şimdi de yuki aynı şeyi yapıyor herif.Yeter yaw anladık karakterlerin güçlerinin basit olsun istemiyorsun ama en azından biraz anlaşılabilir olsun yaw.
"Mass" i anlaması gene kolaydı ya. :D Infinity için açıklama sayfası vardı Gege'nin bıraktığı. :D Yuki'nin yeteneği kendine veya Shikigami'sine kütle eklemek. Hızı değişmediği ama kütlesi arttığı için daha sert vuruyor. Luffy'nin yumruğunu şişirmesi gibi düşün.

Ben alıştım aslında. NnT'den pek farkı yok bence. Daha iyi olduğu zamanlar var mıydı ki?
nnt'den iyiydi culled game arcına kadar.Sonra bozdu biraz.Hatta şu sahnesi baya nnt'den bile kötü :D
uA9yC.jpg
"Mass" i anlaması gene kolaydı ya. Infinity için açıklama sayfası vardı Gege'nin bıraktığı. Yuki'nin yeteneği kendine veya Shikigami'sine kütle eklemek. Hızı değişmediği ama kütlesi arttığı için daha sert vuruyor. Luffy'nin yumruğunu şişirmesi gibi düşün.
Kenjakuya tek atamadığına kütle eklemesi çok üst seviye değil gibi.Domaini merak ettim.Belki o daha über bişey çıkabilir.

nnt'den iyiydi culled game arcına kadar.Sonra bozdu biraz.Hatta şu sahnesi baya nnt'den bile kötü
Bu muhtemelen tamamlanmamış bir eskizdir ya. :D Yetiştiremeyince oluyor bazen böyle paneller.

Kenjakuya tek atamadığına kütle eklemesi çok üst seviye değil gibi.Domaini merak ettim.Belki o daha über bişey çıkabilir.
Daha bismillah bu bölüm çıktı. :D Ama evet sınırı vardır tabii. Yoksa teknik olarak ataklarının gücü sonsuza gider.

@Mihawk
O sayfa Gege tarafından bilerek öyle çizilmişti, farklı bir çizim tarzı bir anlamı felan da vardı da hatırlamıyorum.

Çok tepki alınca cilt halinde düzeltildi.