Ya çizimi esprisine koydum zaten ya
ama gene de çizimlerde bir düşüş oldugu belli bence.

Kenjaku ana kötü olduğu zaten orda ölmeyeceği çok belliydi ama bende beklemiyordum yukiden öyle bir şeyGezegeni yok etmek nedir ya? Ve Kenjaku bundan sağlam çıktı.
Burda katılıyorum adam maki harici hiç bir kadın karatere adam akıllı göstermiyor zaten.Favori karateri maki herhalde durmadan power up veriyorO değil de Yuki güzel karakterdi. Gege ilk dövüşünde harcadı kadını. Bir de Özel Sınıf'tı yani nedir bu hız? Bir elin parmağı kadar Özel Sınıf var zaten seride, birini seriye girdiği gibi dışarı çıkarttı.
Ben küçük bir ihtimal veriyordum Gege'nin yapısından dolayı ama evet ben de hayatta kalacağını tahmin ediyordum.Kenjaku ana kötü olduğu zaten orda ölmeyeceği çok belliydi ama bende beklemiyordum yukiden öyle bir şey
Hakikaten, Kugisaki'yi de öldürttü zaten. Geri gelme ihtimali var da kız kaç bölümdür yok ortalıkta. Maki'yi ben de seviyorum.Burda katılıyorum adam maki harici hiç bir kadın karatere adam akıllı göstermiyor zaten.Favori karateri maki herhalde durmadan power up veriyor
Anlaşmayı unutmasının sebebi Sukuna'nın koyduğu şart yüzünden.Zaten anlaşma yapılırken iken bu koşulu söylüyor.Mangasına başladım sonunda. 11. Bölüme kadar geldim, 0. cilt de dahil.
Bir şey soracağım. Bu Sukuna anlaşma yapmak istiyor ya İtadori ile. Sebebi ney unutmasının, ileride açıklanıyor mu?
İşte bu unutma maddesini neden ekliyor onu sormak istediydim.Anlaşmayı unutmasının sebebi Sukuna'nın koyduğu şart yüzünden.Zaten anlaşma yapılırken iken bu koşulu söylüyor.
O açıklanmadı ama benim tahminin planlarına engel olmaması için o şartı koydu.Koymasa İtadori her an bedeninin Sukuna'nın devrabileceğini bildiği için ona göre bir önlem alabilirdi.Şu an ise anlaşmayı unuttuğu için Sukuna İtadorinin bedenini kritik bir anda bile alabilir itadorinin haberi olmadan.Tabi bu benim tahminim sadece.İşte bu unutma maddesini neden ekliyor onu sormak istediydim.Anlaşmayı unutmasının sebebi Sukuna'nın koyduğu şart yüzünden.Zaten anlaşma yapılırken iken bu koşulu söylüyor.
Bak bunu cevaplayamam işte@Mihawk bi soru daha![]()
Bu cilt 0'da Geto muydu neydi öldürülmemiş mıydı Gojo tarafından? Nasıl geri gelmiş? Yada Gojo bunu öldürmemiş mi? Gojo bir şey söylüyodu ama biz okuyamıyorduk zaten.
Ne açıklanıyor ki zatenO açıklanmadı
Açıklanamayan bir kaç gizem dışında (ki onlar açıklansa zaten seri biter) ne var ki ?Ne açıklanıyor ki zaten (denk gelince dayanamadım Emirhan Sana özel bişi değil )
O şartı koymasaydı %100 önlem alırlardı Sukuna'ya karşı. Belki Itadori'nin idamını erkene bile çekebilirlerdi.İşte bu unutma maddesini neden ekliyor onu sormak istediydim.
bi özelliği yok.Sukuna pedofili bir karakter o yüzden ilgi duyuyor.Zaten okudukça görürsün aşkları gittikçe büyüyor.31. Bölümü bitirdim.
Megumi bana çok güçsüz gelmişti. Hikayelerde ana karakteri olaya dahil edip sonradan çok gerisinde kalan lavuklara benziyordu (İruka, Rukia gibi). Ama Sukuna'nın dikkat ettiği tek kişiymiş. Ne özelliği var acep meraklandım.
Spoiler'ı açana kadar "nasıl lan" dedim zaten.Sukuna pedofili bir karakter o yüzden ilgi duyuyor.Zaten okudukça görürsün aşkları gittikçe büyüyor.
63. bölüme kadar diye biliyorum.Jujutsu animesi mangada kaçıncı bölüme kadar ?