212. Bölüm spoiler
Reis harekete geçti.Bundan sonra reisi tutabilene aşk olsun xd
Reis harekete geçti.Bundan sonra reisi tutabilene aşk olsun xd

Ben de Gojo'nun kazanmasını bekliyorum ama twist'li bir şey olacak muhtemelen.Vallahi Sukunayı temiz bir dövüşte sırf gojonun karizmasını çizdirmemek için kazandırtmazsa evini bombalarım mangakanın.
Twist falan yapmasın ya lütfen çok klişe olur öyle. Net temiz bir vs olsun istiyorum.Ben de Gojo'nun kazanmasını bekliyorum ama twist'li bir şey olacak muhtemelen.Vallahi Sukunayı temiz bir dövüşte sırf gojonun karizmasını çizdirmemek için kazandırtmazsa evini bombalarım mangakanın.Son bölümde gördüğüm kadarıyla Sukuna'nın 19 parmağı var ama 20.si Gojo'da. Onun yerine Kenjaku Sukuna'nın mumyalanmış kafatasını bulmuş ve Sukuna bunun parmağın yerini fazlasıyla dolduracağını söylüyor. Gojo da daha kaslı duruyor önceye nazaran ve içerde yeni bir teknik geliştirmiş olabilir. Bakalım, ortaya güzel bir şeyler çıksın da.
Bölümü okudum dagojo şov yaptığına göre geçmiş olsun arkadaşlar gojo gg .
bu bir iki bölüm daha gojo daha dominant olur zira adam mühürlüydü bunca zamandır.Bir iki gösteri yaptırır mangakaBölümü okudum dagojo şov yaptığına göre geçmiş olsun arkadaşlar gojo gg .şov yoktu pek. Aksine Gojo ne var ne yoksa dalıyor gibi. Ama ne göreceğimizi ben de merak ediyorum. Eğer %200 Hollow Purple'ın yaptığı bir uzuv almaksa bitirici darbeyi başka bir şeyle vurabilir.
Tabii Sukuna da gösterir maharetlerini ama mangaka seriyi bu sene bitirmeyi planlıyormuş duyduğuma göre. Gojo'yu birkaç bölüme yense, kalan herkesin yenmesi için pek vakit kalmıyor açıkçası. Ya da Itadori zaman atlaması sırasında öğrendiklerini gösterecek.bu bir iki bölüm daha gojo daha dominant olur zira adam mühürlüydü bunca zamandır.Bir iki gösteri yaptırır mangaka ama ondan sonra olacaklar önemli. Sukuna muhtemel çok farklı teknikleri gösterecektir.
Yok ya Sukuna zaten ateş kullanıyordu. Sadece ona kendi elementinde meydan okudu o kadar. Ama şu kopyaladığı teknik (Kare olan) önceden gösterildiyse gönderebilirsin.Ayrıca Jogo olan vs sinde bir sahne var teknik kopyaladı büyük ihtimalle
Evet böyle daha bir dövüş olur.Birde şimdi Maharoga ya da sahip.Sonsuzluğu aşabilir.
Ben hâlâ çizimlerinden rahatsızım. Serinin başların da ki gibi çizemiyor nedense. Onun dışında ard arda boş bölümler verdiği de oluyor ama özelikle dövüşleri çok hoşuma gidiyor benim(istisnalar var tabi) . Hikaye de şu an iyi gidiyor.Bence devam etmenin bi zararı olmaz.172-173 falan sanırım oralardan beridir okumuyorum. Geri dönmeye değer mi ?
Yani, zaten aksiyonu için okuduğumuz seri.172-173 falan sanırım oralardan beridir okumuyorum. Geri dönmeye değer mi ?
tersinim tekniği ile iyileştirir kendini ya. O kadar hype yapıldı Adama sukunuya adam akıllı hasar veremeden ölmez herhalde.225. Bölüm
Gojo'nun öldüğünden şüpheliyim ama Gege'den de beklemiyor değilim böyle bir şey yapmasını.74. bölümde Toji'ye "Kafamı kesmeliydin." demişti. Burada Sukuna'nın yaptığı bu gibi, yani harbiden ölmüş olabilir Gojo.
tersinim tekniği ile iyileştirir kendini ya.
O kadar hype yapıldı Adama sukunuya adam akıllı hasar veremeden ölmez herhalde.
dediğin gibide olabilir göreceğiz haftayatersinim tekniği ile iyileştirir kendini ya.İşte 74. bölümde Gojo "Sen çok nazik bir şekilde gırtlağımı bıçaklayınca direnmeyi bırakıp iyileşmeye odaklandım. Kellemi almalıydın, ayrıca kafamı da o garip mızrakla bıçaklamadın." tarzı bir şey diyor. Yani eğer Lanetli Teknik'leri elimine eden Inverted Spear of Heaven ile bıçaklasaydı ya da kafasını kesseydi alıyormuş Toji. Burada Sukuna direk kelleye gitti o yüzden ölmüş olabilir.O kadar hype yapıldı Adama sukunuya adam akıllı hasar veremeden ölmez herhalde.Gege, Gojo'dan nefret ediyor.Bir de her şeylerini göstermeden harcamışlığı var Gege'nin karakterleri. Hanami, Yuki ve Yuta'nın savaştığı adamın Domain'lerini hiç görmedik. JJK'de ölüm aniden geliyor. Şahsen hikayenin sevdiğim bir yanı, öngörülemez yapıyor seriyi biraz da. Tabii bunları diyorum ama bence de yaşıyor olma ihtimali yüksek.
Valla son 1 haftadır güncele geri dönme çabasına girdim. 211. bölümdeydim en son.güncele gelmenizi tavsiye ediyorum.
Yani biri bana Kenjaku Vs Tsukumo'yu anlatsın. Hatta direkt Tengen, Choso, Tsukumo üçlüsünün kenjaku ile yüzleşmeden önce geliştirdikleri planı.