Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel DC Sinema Evreni Genel Tartışma Başlığı

Henry artık superman olarak rol almayacakmıs .
Salaklar, bokunu çıkardılar, suyu çıktı DC'nin de Cavill'in de WB'nin de...

Ama James Gunn'ın yeni yüzlerle yepyeni bir başlangıç fikrini sevdim de bir yandan. Henry de bir yerde kalıcı olmayı öğrenir bundan sonra.

Bu arada olay sadece Superman'i iptal etme değilmiş dahası da var:

DC Studios Başkanları James Gunn ve Peter Safran DC sinematik evreni için "reboot" etme kararı aldı.WarnerBros'un yeni başkanı Micheal De Luca Snyderverse planları ve castleri ile devam etmek istediği söyledi ancak James Gunn ve Peter Safran "kendi planları" olduğunu söyleyerek bunu reddetti.
- Man of Steel 2 için The Flash yönetmeni Andy Muschietti ile görüşüldü ancak film askıya alındı.
- Wonder Women 3 iptal edildi.
- Black Adam 2 iptal edildi.
- Henry Cavill'in The Flash filmindeki sahnesi çıkarıldı.
- Ben Affleck ve Willem Dafoe Aquaman and The Lost Kingdom filminden çıkarıldı.
- Jason Momoa Aquaman rolünü "Lobo" filmi için bırakacak.

Haha bence hepsi süper ZEHAHAHAHA ! KAOS !

Henry artık superman olarak rol almayacakmıs .
Salaklar, bokunu çıkardılar, suyu çıktı DC'nin de Cavill'in de WB'nin de...
Ama James Gunn'ın yeni yüzlerle yepyeni bir başlangıç fikrini sevdim de bir yandan. Henry de bir yerde kalıcı olmayı öğrenir bundan sonra.
Bence henry MCU'ya geçmeli.Hem dc de yaşadığı sıkıntıları yaşamaz hem de MCU'ya yakışacağını düsünüyorum.Üstüne fan kitlesi de epey artar.

Bu arada olay sadece Superman'i iptal etme değilmiş dahası da var:

DC Studios Başkanları James Gunn ve Peter Safran DC sinematik evreni için "reboot" etme kararı aldı.WarnerBros'un yeni başkanı Micheal De Luca Snyderverse planları ve castleri ile devam etmek istediği söyledi ancak James Gunn ve Peter Safran "kendi planları" olduğunu söyleyerek bunu reddetti.
- Man of Steel 2 için The Flash yönetmeni Andy Muschietti ile görüşüldü ancak film askıya alındı.
- Wonder Women 3 iptal edildi.
- Black Adam 2 iptal edildi.
- Henry Cavill'in The Flash filmindeki sahnesi çıkarıldı.
- Ben Affleck ve Willem Dafoe Aquaman and The Lost Kingdom filminden çıkarıldı.
- Jason Momoa Aquaman rolünü "Lobo" filmi için bırakacak.

Haha bence hepsi süper ZEHAHAHAHA ! KAOS !
ya tutarsa kafasıyla film yapınca olacağı budur :D hiç plan program yok adamlarda.Bak Marvel'e.Adamlar taa 10 yıl önceden ne yapacakları belirliyorlar.Belli bir düzenleri var.Aradan bok gibi film yapsalarda gene de aynı çizgide ilerliyorlar

DC bundan sonra düzelmesi çok çok zor bence bir mucize olmadıkça.

Bence henry MCU'ya geçmeli.Hem dc de yaşadığı sıkıntıları yaşamaz hem de MCU'ya yakışacağını düsünüyorum.Üstüne fan kitlesi de epey arta
Abi öyle yaparsa da bu sefer konsimatrise döner ya :D Henry'i bundan sonra kurtaracak 2 rol var 1 ingiliz olarak ya yeni Sherlock Holmes yapacaklar ya da James Bond. Süper kahraman işlerinden hayır gelmez.

Bence henry MCU'ya geçmeli.Hem dc de yaşadığı sıkıntıları yaşamaz hem de MCU'ya yakışacağını düsünüyorum.Üstüne fan kitlesi de epey arta
Abi öyle yaparsa da bu sefer konsimatrise döner ya :D Henry'i bundan sonra kurtaracak 2 rol var 1 ingiliz olarak ya yeni Sherlock Holmes yapacaklar ya da James Bond. Süper kahraman işlerinden hayır gelmez.
valla Superman dışında diğer rollerini izlemediğim için bilemiyorum.Ama pek james bond olaraak düşünemiyorum kendisini :D

Bıktım Henry Cavill işinden artık, olsun ya da olmasın bu işin nihayete ermesi iyi oldu. Umarım DC de bir an önce ya doğru düzgün işler çıkartır ya da batıp bizi memnun eder.

Cavill de yalama oldu iyice, hangi rolü aldığı ya da bıraktığı haberlerine yetişemiyoruz artık. wiçıra geri mi dönecek şimdi ?(

Hiçbir DCU filmi izlemedim o sebeple yakışıyor mu yakışmıyor mu söylemem zor. Yine de rolle özdeşleşmişti epey. Sevenleri adına üzücü olmuştur.

Ben Henry'in Superman rolünün bıraktırılmasına çok üzüldüm, ailecek yastayız biz. Dc sinema evreni battıkça batıyor yahu. Lanet Gunn önce ümitlendirdi sonra elimizden aldı, yeniden Supermani göreceğimizi düşünürken, yine olmadı.

James Gunn önderliğinde yeni bir DC sinema evreni başlatılıyor. Gelecek filmler ve diziler açıklanmış.

Filmler
Superman: Legacy
The Brave and the Bold
The Authority
Swamp Thing
Supergirl: Woman of Tomorrow

Diziler
Lanterns
Booster Gold
Waller
Paradise Lost
Creature Commandos

Şimdi ne cevap versek boş, her an her şey yapabilirler çünkü. Bir bakmışsın aha eskilerden bir şeyler. Bir bakmışsın bütün projeler iptal yerine tatil köyü yapıyorlar. Her an her şey olabilir.

The Flash Fragman
Şu yeni Batman filmiyle beraber artık doğru düzgün bir şeyler yapmaya başlarlar diyordum. Neden Ezra Miller? Hani en baştan başlıyorduk? E bu bildiğin önceki filmlerde olan olayları resetlediği bir hikaye değil mi? Batman'in kıyafeti de ilginç, şu 80'ler - 90'lar kıyafeti gibi gözüktü bana. Neyse, bakalım ne göreceğiz.

The Flash Fragman
Bir başka shitshow yapmışlar.

Erza Miller yahudi olmasa tüm o yaptıklarından sonra hala şu filme başrol olabilir miydi acaba.

Hayır benim anlamadığım, zaten sıfırdan başlanılacak, buna ne gerek var.
bana kalırsa Ezra yerine dizide ki oyuncuyu getirmeleri daha iyi olurdu. Hem oyunculuğu daha iyi hemde tanıdık bir sima olduğu için kimse yargılamazdı da.

The Flash Fragman
Şu yeni Batman filmiyle beraber artık doğru düzgün bir şeyler yapmaya başlarlar diyordum. Neden Ezra Miller? Hani en baştan başlıyorduk? E bu bildiğin önceki filmlerde olan olayları resetlediği bir hikaye değil mi? Batman'in kıyafeti de ilginç, şu 80'ler - 90'lar kıyafeti gibi gözüktü bana. Neyse, bakalım ne göreceğiz.
yanlışım yoksa fragman da gözüken batmanı Michael Keaton canlandıyor( Eski batman) o yüzden kostümü öyle

bana kalırsa Ezra yerine dizide ki oyuncuyu getirmeleri daha iyi olurdu. Hem oyunculuğu daha iyi hemde tanıdık bir sima olduğu için kimse yargılamazdı da.
Dizideki oyuncuyu getirmeleri benim de aklıma geldi, güzel olur. :D

yanlışım yoksa fragman da gözüken batmanı Michael Keaton canlandıyor( Eski batman) o yüzden kostümü öyle
Geçmişe gittiği içindir muhtemelen. Belki son DC evrenini silmek için onun öncesine gidiyordur.

Ya konu ile alakasız da frangmanın hemen üstüne Foreman filminin fragmanı çıktı, boks ile en ufak alakası ya da ilgisi olan ona daha çok heyecan yapsın, çok sağlama benziyor.

DC ile alakalı yapım ortaya çıkmadan artık yorum yapmak istemiyorum. Belki gerçekten elle tutulur şeyler ortaya koyarlar. Belki de hakikaten yeni yüzler yeni bir nefes getirir.

Moderatör tarafında düzenlendi: