Henry artık superman olarak rol almayacakmıs .
https://mobile.twitter.com/i/web/status/1603208103805452288
https://mobile.twitter.com/i/web/status/1603208103805452288

Salaklar, bokunu çıkardılar, suyu çıktı DC'nin de Cavill'in de WB'nin de...Henry artık superman olarak rol almayacakmıs .
Bence henry MCU'ya geçmeli.Hem dc de yaşadığı sıkıntıları yaşamaz hem de MCU'ya yakışacağını düsünüyorum.Üstüne fan kitlesi de epey artar.Salaklar, bokunu çıkardılar, suyu çıktı DC'nin de Cavill'in de WB'nin de...Henry artık superman olarak rol almayacakmıs .
Ama James Gunn'ın yeni yüzlerle yepyeni bir başlangıç fikrini sevdim de bir yandan. Henry de bir yerde kalıcı olmayı öğrenir bundan sonra.
ya tutarsa kafasıyla film yapınca olacağı budurBu arada olay sadece Superman'i iptal etme değilmiş dahası da var:
DC Studios Başkanları James Gunn ve Peter Safran DC sinematik evreni için "reboot" etme kararı aldı.WarnerBros'un yeni başkanı Micheal De Luca Snyderverse planları ve castleri ile devam etmek istediği söyledi ancak James Gunn ve Peter Safran "kendi planları" olduğunu söyleyerek bunu reddetti.
- Man of Steel 2 için The Flash yönetmeni Andy Muschietti ile görüşüldü ancak film askıya alındı.
- Wonder Women 3 iptal edildi.
- Black Adam 2 iptal edildi.
- Henry Cavill'in The Flash filmindeki sahnesi çıkarıldı.
- Ben Affleck ve Willem Dafoe Aquaman and The Lost Kingdom filminden çıkarıldı.
- Jason Momoa Aquaman rolünü "Lobo" filmi için bırakacak.
Haha bence hepsi süper ZEHAHAHAHA ! KAOS !
Abi öyle yaparsa da bu sefer konsimatrise döner yaBence henry MCU'ya geçmeli.Hem dc de yaşadığı sıkıntıları yaşamaz hem de MCU'ya yakışacağını düsünüyorum.Üstüne fan kitlesi de epey arta
valla Superman dışında diğer rollerini izlemediğim için bilemiyorum.Ama pek james bond olaraak düşünemiyorum kendisiniAbi öyle yaparsa da bu sefer konsimatrise döner yaBence henry MCU'ya geçmeli.Hem dc de yaşadığı sıkıntıları yaşamaz hem de MCU'ya yakışacağını düsünüyorum.Üstüne fan kitlesi de epey artaHenry'i bundan sonra kurtaracak 2 rol var 1 ingiliz olarak ya yeni Sherlock Holmes yapacaklar ya da James Bond. Süper kahraman işlerinden hayır gelmez.
Tipi uyuyor bu arada. Süper Lobo olur bence Momoa'dan.- Jason Momoa Aquaman rolünü "Lobo" filmi için bırakacak.
Bir başka shitshow yapmışlar.The Flash Fragman
Şu yeni Batman filmiyle beraber artık doğru düzgün bir şeyler yapmaya başlarlar diyordum. Neden Ezra Miller? Hani en baştan başlıyorduk? E bu bildiğin önceki filmlerde olan olayları resetlediği bir hikaye değil mi? Batman'in kıyafeti de ilginç, şu 80'ler - 90'lar kıyafeti gibi gözüktü bana. Neyse, bakalım ne göreceğiz.The Flash Fragman
bana kalırsa Ezra yerine dizide ki oyuncuyu getirmeleri daha iyi olurdu. Hem oyunculuğu daha iyi hemde tanıdık bir sima olduğu için kimse yargılamazdı da.Bir başka shitshow yapmışlar.The Flash Fragman
Erza Miller yahudi olmasa tüm o yaptıklarından sonra hala şu filme başrol olabilir miydi acaba.
Hayır benim anlamadığım, zaten sıfırdan başlanılacak, buna ne gerek var.
yanlışım yoksa fragman da gözüken batmanı Michael Keaton canlandıyor( Eski batman) o yüzden kostümü öyleŞu yeni Batman filmiyle beraber artık doğru düzgün bir şeyler yapmaya başlarlar diyordum. Neden Ezra Miller? Hani en baştan başlıyorduk? E bu bildiğin önceki filmlerde olan olayları resetlediği bir hikaye değil mi? Batman'in kıyafeti de ilginç, şu 80'ler - 90'lar kıyafeti gibi gözüktü bana. Neyse, bakalım ne göreceğiz.The Flash Fragman
Dizideki oyuncuyu getirmeleri benim de aklıma geldi, güzel olur.bana kalırsa Ezra yerine dizide ki oyuncuyu getirmeleri daha iyi olurdu. Hem oyunculuğu daha iyi hemde tanıdık bir sima olduğu için kimse yargılamazdı da.
Geçmişe gittiği içindir muhtemelen. Belki son DC evrenini silmek için onun öncesine gidiyordur.yanlışım yoksa fragman da gözüken batmanı Michael Keaton canlandıyor( Eski batman) o yüzden kostümü öyle