Tokatlayabilir bu arada.Takaba vs kenny ilginç bir eşleşme oldu.Takaba tokatlarsa kennyi fena gülerim xd
Kenjaku'ya Kenny dendiğini ilk defa gördüm. Community arasında yaygın bir şey galiba.Takaba vs kenny ilginç bir eşleşme oldu.Takaba tokatlarsa kennyi fena gülerim xd
Valla bana zaraki vs Gremmy gibi olacak gibime geliyor.Daha güçsüz ama akıllı bi zaraki gibi düşün kennyi xdTokatlayabilir bu arada.
O adam serideki en OP karakterlerden biri. Tekniği komik olduğunu düşündüğü her şeyi yapmasını sağlıyor. Burada da Kenjaku'dan tekniğinin işe yaramadığını değil yaramamaya zorlandığını duyuyoruz. Serinin de bu yıl içinde biteceğini göz önünde bulundurursak Takaba, Kenjaku'yu indirebilir. Hatta kim bilir belki Sukuna'yı da indirir.![]()
Cv de kenny diyorlar benim de hoşuma gittiği için bende kenny diyorum(Zaraki içinde kenny diyorlar orda)Kenjaku'ya Kenny dendiğini ilk defa gördüm. Community arasında yaygın bir şey galiba.
Kenjaku sanırım Aizen'den esinlenilmişti.Valla bana zaraki vs Gremmy gibi olacak gibime geliyor.Daha güçsüz ama akıllı bi zaraki gibi düşün kennyi xd
Sukuna'yı bitiren Itadori olursa bu açığı kapar bence. Hadi direkt bitirmese de dolaylı yoldan/son vuruş şeklinde olursa yine güzel olur.Bu Itadori cidden sönük karakter ya. Ana karakter olarak fazla arka planda gibi hissettiriyor. Tamam her işi ana karakter yapmasın ama bu kadarı da fazla. Olmasa da olur gibi biri haline geldi benim için.
Bence de öyle olması lazım zaten. Nasıl olur hiç bilmiyorum ama Sukuna fazla güçlü. Itadori'nin de kendini göstermesi lazım bir yandan. Gege'nin işi zor valla zaten hemen başka tarafa geçmiş. Şuan Sukuna nasıl yenilecek diye düşünmüyorsa namerdim.Sukuna'yı bitiren Itadori olursa bu açığı kapar bence. Hadi direkt bitirmese de dolaylı yoldan/son vuruş şeklinde olursa yine güzel olur.
Kişimoto'nun "Madara'yı nasıl kaybettireceğimi bilmiyorum," Oda'nın "Kaido'yu nasıl kaybettireceğimi bilmiyorum," açıklamasından sonra Gege de "Sukuna nasıl kaybeder bilmiyorum" falan derse emin ol harcanacak.Bence de öyle olması lazım zaten. Nasıl olur hiç bilmiyorum ama Sukuna fazla güçlü. Itadori'nin de kendini göstermesi lazım bir yandan. Gege'nin işi zor valla zaten hemen başka tarafa geçmiş. Şuan Sukuna nasıl yenilecek diye düşünmüyorsa namerdim.![]()
"Planın tamamlanışı göremeyecek olmam üzücü." tarzı bir şey demişti. Yani anladığım kadarıyla bu "Merger" gerçekleşecek ama Kenjaku'nun işi bitti. Gerçi Sukuna'yla olanlardan sonra aksi olsa da şaşırmam.Kenny'nin kelle gitti ama ölmediği bariz.bakalım şimdi hangi bedene geçeçek.
Gojo ?şimdi hangi bedene geçeçek.
Gojo ?
------
Bu arada yaratıcı ve farklı bir yol izlemesini takdir ediyorum ancak mizahi açıdan bakmaya çalışsam bile son 2 bölüm bence çöptü.
Allahtan Yuta geldi de kurtardı bizi![]()
Yok hatırladığım kadarıyla Gojo'nun tekniğini kullanamıyordu kavrayamadığı için.Gojo ?
Yani Geto'nun bedeni de çok harika değildi eline geçtiğinde.Gojo ikiye bölünmedi mi ? Nasıl kullanacak ki o
Valla kendisini en son gördüğümüzde tek parçaydı getoYok hatırladığım kadarıyla Gojo'nun tekniğini kullanamıyordu kavrayamadığı için.
Yani Geto'nun bedeni de çok harika değildi eline geçtiğinde.Hele Gojo işini bitirdikten sonrasını hiç görmedik.