Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Jujutsu Kaisen

Son sayıda adam bildiğin eskiz çizmiş gene...... Gojo dönecek teorileri var bir de ortada.

Kashimo az biraz varlık göstereydi keşke tamam rakip en güçlü ama en azından bi çizik falan atsaydı ayıp oldu biraz kashimoya xd

Dövüşte ne olduğu güç bela anlaşılıyor.
Kashimo'nun yenileceği belliydi zaten. Itadori girmiş ve kolları bir garip duruyor. Herhalde Choso'yu tükettiği için form falan değiştirdi.

Sukuna'nın seriye koyduğu hükmü hiçbir seride hiçbir villain koyamaz kolay kolay bundan sonra. Bu adam nasıl yenilecek merakla bekliyorum. Çarın çok bir numarası yok ama koyduğu ambargo inanılmaz ak.

Ha gönlümden geçen Higuruma ve Itadori alsın façasını aşağı ama mümkünatı yok.

Takaba vs kenny ilginç bir eşleşme oldu.Takaba tokatlarsa kennyi fena gülerim xd
Tokatlayabilir bu arada. 😄
O adam serideki en OP karakterlerden biri. Tekniği komik olduğunu düşündüğü her şeyi yapmasını sağlıyor. Burada da Kenjaku'dan tekniğinin işe yaramadığını değil yaramamaya zorlandığını duyuyoruz. Serinin de bu yıl içinde biteceğini göz önünde bulundurursak Takaba, Kenjaku'yu indirebilir. Hatta kim bilir belki Sukuna'yı da indirir.
Pleased Tokyo Drift GIF by The Fast Saga

Tokatlayabilir bu arada. 😄
O adam serideki en OP karakterlerden biri. Tekniği komik olduğunu düşündüğü her şeyi yapmasını sağlıyor. Burada da Kenjaku'dan tekniğinin işe yaramadığını değil yaramamaya zorlandığını duyuyoruz. Serinin de bu yıl içinde biteceğini göz önünde bulundurursak Takaba, Kenjaku'yu indirebilir. Hatta kim bilir belki Sukuna'yı da indirir.
Pleased Tokyo Drift GIF by The Fast Saga
Valla bana zaraki vs Gremmy gibi olacak gibime geliyor.Daha güçsüz ama akıllı bi zaraki gibi düşün kennyi xd

Kenjaku'ya Kenny dendiğini ilk defa gördüm. Community arasında yaygın bir şey galiba.
Cv de kenny diyorlar benim de hoşuma gittiği için bende kenny diyorum(Zaraki içinde kenny diyorlar orda)

Valla bana zaraki vs Gremmy gibi olacak gibime geliyor.Daha güçsüz ama akıllı bi zaraki gibi düşün kennyi xd
Kenjaku sanırım Aizen'den esinlenilmişti. 😄 Yalnız sanmıyorum, Kenjaku'nun bir planı olduğunu biliyoruz da 10 bölümde mi gerçekleşecek? Hem Kenjaku'nun hem Sukuna'nın olayları? Muhtemelen 2024'e de kayacak ya da acele edecek ama ben Kenjaku ölse de şaşırmam. Bunu Takaba alsa, Sukuna'yı da Yuji paketlese (ana eleman olarak konuşuyorum) bence okey. Zaten başka eleman da kalmadı.

Ulan Gege, tam Higuruma ve İtadori agabeyler Sukuna'ya çökecek sahneyi değiştiriyorsun. Zaten seride heyecanlandıran az şey var onların da momentumunu hiç ediyorsun.

Yine de ilginç eşleşme, Kenjaku gömer geçer de bu elemanın tekniği Gojo'ya bile risk olacak bir şey. Göreceğiz. Merakla bekliyoruz.

Bu Itadori cidden sönük karakter ya. Ana karakter olarak fazla arka planda gibi hissettiriyor. Tamam her işi ana karakter yapmasın ama bu kadarı da fazla. Olmasa da olur gibi biri haline geldi benim için.

Bu Itadori cidden sönük karakter ya. Ana karakter olarak fazla arka planda gibi hissettiriyor. Tamam her işi ana karakter yapmasın ama bu kadarı da fazla. Olmasa da olur gibi biri haline geldi benim için.
Sukuna'yı bitiren Itadori olursa bu açığı kapar bence. Hadi direkt bitirmese de dolaylı yoldan/son vuruş şeklinde olursa yine güzel olur.

Sukuna'yı bitiren Itadori olursa bu açığı kapar bence. Hadi direkt bitirmese de dolaylı yoldan/son vuruş şeklinde olursa yine güzel olur.
Bence de öyle olması lazım zaten. Nasıl olur hiç bilmiyorum ama Sukuna fazla güçlü. Itadori'nin de kendini göstermesi lazım bir yandan. Gege'nin işi zor valla zaten hemen başka tarafa geçmiş. Şuan Sukuna nasıl yenilecek diye düşünmüyorsa namerdim. :D

Bence de öyle olması lazım zaten. Nasıl olur hiç bilmiyorum ama Sukuna fazla güçlü. Itadori'nin de kendini göstermesi lazım bir yandan. Gege'nin işi zor valla zaten hemen başka tarafa geçmiş. Şuan Sukuna nasıl yenilecek diye düşünmüyorsa namerdim. :D
Kişimoto'nun "Madara'yı nasıl kaybettireceğimi bilmiyorum," Oda'nın "Kaido'yu nasıl kaybettireceğimi bilmiyorum," açıklamasından sonra Gege de "Sukuna nasıl kaybeder bilmiyorum" falan derse emin ol harcanacak. :LOL: Ama Sukuna bence adına yaraşır bir şekilde kaybedecek. Umarım dümenden güçlü bir power up ile Itadori bitirir. Bence de aşırı geri planda kaldı. Ama çok tatlı çocuk ya, ben seviyorum.

Kenny'nin kelle gitti ama ölmediği bariz.bakalım şimdi hangi bedene geçeçek.
"Planın tamamlanışı göremeyecek olmam üzücü." tarzı bir şey demişti. Yani anladığım kadarıyla bu "Merger" gerçekleşecek ama Kenjaku'nun işi bitti. Gerçi Sukuna'yla olanlardan sonra aksi olsa da şaşırmam. 😄

Gojo ?

------

Bu arada yaratıcı ve farklı bir yol izlemesini takdir ediyorum ancak mizahi açıdan bakmaya çalışsam bile son 2 bölüm bence çöptü.

Allahtan Yuta geldi de kurtardı bizi :D

Gojo ikiye bölünmedi mi ? Nasıl kullanacak ki o

Evet bende pek beğenmedim son.Biraz gereksiz ve ciddiyetsiz bi savaştı

Yok hatırladığım kadarıyla Gojo'nun tekniğini kullanamıyordu kavrayamadığı için.

Yani Geto'nun bedeni de çok harika değildi eline geçtiğinde. 😄 Hele Gojo işini bitirdikten sonrasını hiç görmedik.
Valla kendisini en son gördüğümüzde tek parçaydı geto 😁 Geto arkadaşı olduğu için bedenine çok zarar vermemiş olabilir