Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel One Punch-Man Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

MB de yeni featlerini aldı. :D Görünüşe göre şehir boyunda dev bir kırkayaktan dayak yiyince FTL ve Ada Seviye oluyorsun. :D Bu herif Garou'dan yediği dayaktan sonra bayılmamış mıydı? :D Herifin şu an iskeleti savaşmalı. :D Bir de artık hayırlısıyla SC de gitse de Saitama vs Garou'yu görsek. Önümüzdeki bölüm başlayacak gibi geliyor.

Hiç yeni bölüm beklemiyordum. :D Harika sürpriz oldu. :D O Garou'nun suyun üzerinde durduğu panel harikaydı. Ve nihayet..!

O Garou'nun suyun üzerinde durduğu panel harikaydı. Ve nihayet..!
Cidden çok iyi bir paneldi. Ve beklediğimiz şey sonunda gerçekleşecek, bunun için hem seviniyorum hem de üzülüyorum. Çünkü ben webcomic'de bu sagadan sonra seriden acayip soğumuştum. Aynı durumun burada da gerçekleşeceğinden korkuyorum. Ancak neyse ki Manga, webcomic'e tamamen sadık değil. Murata güzel bir iş çıkartabilir, hayırlısı olsun :D

Çünkü ben webcomic'de bu sagadan sonra seriden acayip soğumuştum. Aynı durumun burada da gerçekleşeceğinden korkuyorum. Ancak neyse ki Manga, webcomic'e tamamen sadık değil. Murata güzel bir iş çıkartabilir, hayırlısı olsun
Murata sıkmadan halleder diye düşünüyorum. Güzel aksiyon falan serpiştirir aralara. Bir de webcomic'in sıkıcı olma sebebi konuşma baloncuklarının aşırı dolu olması. Bir panel var 1/3'ü konuşma baloncuğu. :D Pek çok dövüş off-paneldi. Olanlar zaten Saitama'nın tekleri falan. Ya da 1-2 yumruk tokuşturma. Murata bunları abartıp, uzatıp önümüze koyar. :D

Yavaştan başlayacağız. Bu bölümde pek bir şey olmadı. Bir de çok kısaydı ya. :D

OPM'yi uzun süredir sadece resimlere bakıp geçiyorum, bu seriye karşı sevgimi sorguladım fark ettim ki OPM'yi seviyorum ama bu Garou mevzusu beni hiç sarmadı bu ark da çok uzayınca sıkılıp salmıştım, yine bakıyorum ne olmuş ne bitmiş diye, web comics de daha güzel yerler vardır diye ümit ediyorum, umarım oralar ilgimi çeker. :)

Son bölümde gösterip elletmedi resmen. :D

Garou'dan sonra belli bir villain girmiyor mu
Biraz üstü perdeli ama giriyor. Hani şu seride gördüğümüz robotlar var ya. Arada bilgi toplamak için ortaya çıkıyorlar. Birileri yeniyor. Sanki yan dövüşmüş gibi ama hepsi aynı yerden. İşte onların yapımcısıyla dövüşecekler. Sonra da GOD gelir, sonra da biter herhalde diye düşünüyorum.

Garou'dan sonra belli bir villain girmiyor mu
Biraz üstü perdeli ama giriyor. Hani şu seride gördüğümüz robotlar var ya. Arada bilgi toplamak için ortaya çıkıyorlar. Birileri yeniyor. Sanki yan dövüşmüş gibi ama hepsi aynı yerden. İşte onların yapımcısıyla dövüşecekler. Sonra da GOD gelir, sonra da biter herhalde diye düşünüyorum.
Wiki'den arklara baktığımda gözüme fazla gözükmüştü, daha uzun olmasını bekliyordum.

kısaltması OP olan ve de başında "One" geçen şonenimsi seriler şu sıralar çok boşa sarmaya başladı. xD

Yeni bölüm çıkmış görünüşe göre. Ve işler kızışmış. Ama henüz çeviri gelmediği için heyecan içinde bekliyorum. :D