Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Tyrant vs Odin

Kozmik güç/enerjiler için? Odin'in binbir çeşit büyüsünü emme yeteneği değil :) Ayrıca büyü bir enerji mi bunu araştırmak lazım.
Bence daha fazla tartışmayalım ben çizgi roman üzerinden yeterli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Siz tyrant alır diyorsanız, oda olmayacak bir şey değil, arada pek güç farkı yok.
Galactus Mephistonun buyüsünüde emebiliyor o yüzden emilebildiğini düsünüyorum.

Hocam benim sıralamam şöyledir.

Orta tok Galactus > Fp Tyrant > Aç Galactus > Odin.

Tartışma için teşekkürler iyi geceler.

@Garou Alakası yoktur bence.
@Norrin Radd Önce bi sakin ol adamım. Adam aç değildi. Yani biraz doydu ki girdi vsye.
Cevap verdiğim şeyleri defalarca yazma o zaman. Biraz doydu ki girdi vs'ye diye bir şey yok, o anda bulabildiği enerjiyi çekti, vs'ye gelen zaten tyrant, Galactus hazırlanıp gitmiyor.

Son yorumumdu kolay gelsin. Anlaşılan çizgi romanı anlatmak bile yeterli değil bazıları için.

@Norrin Radd Niye laf çarparak gidiyorsun ben onu anlamadım? Galactus ortaya yakın biçimde girdi işte vsye.
@Nabu Bazıları çizgi roman tartışınca bir şeyler oluyor. Konu kilit.

Son yorumumdu kolay gelsin. Anlaşılan çizgi romanı anlatmak bile yeterli değil bazıları için.
Hocam yanlız bunu bana itafen yazdıysanız hala Odinin Tyrantdan üstün olduğunu veya Aç Galactus'un Tyrant'dan üstün olduğunu kanıtlayamadınız.
Daha önceki mesajda sizle güzel bir şekilde tartışmayı sonlandırdık ve bu mesajımda başkasının mesajını alıntılıyarak cevap verdim, siz geçmiyorsunuz. Neden böyle bir şey yazıyorsunuz ki ?

Ben aç galactus Tyrant'tan üstündür demedim zaten ? Odin >= aç galactus dedim. Kanıtlamam gereken bir şey yok çizgi roman dan konuştum zaten ötesi yok.

Daha önceki mesajda sizle güzel bir şekilde tartışmayı sonlandırdık ve bu mesajımda başkasının mesajını alıntılıyarak cevap verdim, siz geçmiyorsunuz. Neden böyle bir şey yazıyorsunuz ki ?
Bazıların da çoğul ifade ettiğimden üstüme alındım.

Odin >= aç galactus dedim.
Bunu ne ara Kanıtladınız ? Odin daha Thanos ile başa baş vs atıyor Galactus ise Thanos ile oynuyan birisi :D

Odin daha Thanos ile başa baş vs atıyor Galactus ise Thanos ile oynuyan birisi :D
Ben Thanos'un dayanıklılığı aşırı yüksek saldırı gücünden diye biliyorum. Ayrıca Odin'in saldırısında sonra zor ayağa kalkıyordu Thanos ve Galan tüm hışmıyla Thanos'a vurduğu halde Odin'de olanın aynısı oldu.

Odin daha Thanos ile başa baş vs atıyor Galactus ise Thanos ile oynuyan birisi
:) Burada biraz taraflılık sezdim ya da Galactus'un, Thanos'un atağından sonra sekerek uçtuğu ve kafasının yandığı sırada sinirden küplere bindiği çizgi romanı okumadınız. Çünkü orada pek oynuyor gibi gözükmüyordu. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu Odin Vs Tyrant iken konuyu nereye getirmişsiniz :?: (off-topic)
Hem bence de @RedSkull un dediği gibi konu kilitlensin. @Nabu
Arkadaşlar bu kadar gerginliğe ne gerek var?

Vs yi tartışacaksak ise bence yenişemezler.

@Black Gayet güzel yenişirler. Odin önce Aç Galactus'u yensin.
Tyrant'ın Odin'i alabilecek çok güzel featleri var.

Beyler konu kitleyecek çapta bir gerginlik yok. Ayrıca üyeler adminin adını etiketleyip konu kilit dememeliler. İstek şarkı çaldırır gibi :D Bir mesajı şikayet edersiniz, moderasyon da buna bakar ve gereğini yapar. Böyle yaparak sadece gerginliği daha çok arttırmış olursunuz.

-------------------

Konuya gelince;

Tam Güç Galactus diye bir şey asla olmadı, olsaydı Eternity'e yakın bir şey olurdu büyük ihtimal.

Nispeten Tok Galactus > FP Tyrant >> Aç Galactus >> Odin >= DP Tyrant

Konuda Tyrant tam güç olduğuna göre, Odin'i alacaktır diye düşünüyorum.

Tyrant'ın Thanos karşısındaki tutumu ile Odin'inki de buna işaret ediyor zaten.