Gungnir çok fark yaratmaz ki .Gungnir Odin’in gücünü tek bir noktada toplamasını sağlıyor@Earendill
Odin'de Gungnir var.
Zaten o da olmasa vay haline@Earendill
Odin'de Gungnir var.
Benim bahsettiğim fight'ta Tyrant full power idi, konuda bahsedilen hali yani. Sizin bahsettiğiniz de ikiside full power değil, üstüne galactus beslenme fırsatı bulamamıştı.@Norrin Radd
Hocam Tyrant ve Galacuts 2 defa savaştı sizin anlattığınız ilk savaşları. 2. savaşlarında ise Tyrant Galactusu yenmişti ama morg sayesinde yine yenildi. Ayrıca ikinci savaşlarında Galactus beslenmişti de![]()
Odin ise Aç Galactus ile ufak bir vs atıp bayılan biri, orta zorlukta Tyrant alır derim.
Hatanız var hocam. Galactus benim bahsettiğim versusda yeterince doymuştu bunu kendisi bile dediBenim bahsettiğim fight'ta Tyrant full power idi, konuda bahsedilen hali yani. Sizin bahsettiğiniz de ikiside full power değil, üstüne galactus beslenme fırsatı bulamamıştı.
Hocam Galactus'un kendisi tekrar kendisiyle savaşacağını bildiği için beslendiğini söylüyor sizce yanlış olma ihtimali var mı ? Ayrıca Full power Galactus ile yeterince beslenmiş Galactus farklıdır.@father
Yenildiği vs'de beslenmedi. Ayrıca Tyrant, Galactus'un yarattıgı bir makine ve onun elçisi zaten. Yeterince beslenmiş, full power olan Galactus'u nasıl yenmesini beklersiniz ?![]()
Galactus ve Tyrant bu gün ikisinden birinin öleceğini söylüyor yani vs ölümüne oldugunun kanıtı hikayede var.@father
Yorumunuza istinaden, Galactus evrenin zarar görmemesi için başından beri çekiniyor vs'den ne ölümüne dalması ?Hem de Tyrant, Galactus'un gemisinden enerji emiyor o vs'de.
Yukarda da söylediğim gibi yeterince beslenmek ile tok olmak farklı bir şey. Ayrıca görselleri okumanızı rica ediyorum yazdığım her şey orda kanıtlı.@father
Sadede gelirsek tok galactus >>>> Tyrant.
Yeterince beslenmiş, karnı doymuş demektir ?yeterince beslenmek ile tok olmak farklı bir şey
1 yıl önce açtığımın başka bir konu için tüm hikayeyi okumuştum şimdi sayenizde tekrar okudum
Bir kez evet lafı Tyrant söylemiş ama hikayenin devamında ilk saldırıyı Galactus yapıyor hayatta kalmak için savaşmadığını burdan bile anlarsınız. Ayrıca en son çağre olarak Tyrant'ı gemisine bağlayıp tüm enerjisini absorbe edeceğini söylüyor buda Tyrant'ı öldürmek olur zaten ?" Galactus doğanın bir gücü gibidir ufaklık, senin aksine ben zafer için değil, hayatta kalmak için savaşırım. "
**Öldürme amaçlı, hırsla savaşmadığı gayet net anlaşılıyor.
Tyrant burda direk tüm dünya enerjisinide emdiğini belirtiyor.Beslenme konusuna gelirsek, morg diyor ki;
" Tyrant ile savaşınız için gücünüzü toplamanız gerektiğinin farkına vardım ve size protein dolu bir dünya getirdim. "
Galactus;
" Biliyorsun sadece karbon bazlı yaşam formlarını tüketerek gücümü tamamen toplayamam, gezegenin kendisini yemeliyim. "
**Tam 1 dünya bile yemediği anlaşılıyor.

Yeterince beslenmiş aç olmadıgı anlamına gelir yani Orta Tokluk da diyebiliriz zaten Galactus asla tam tok olamıyor.Yeterince beslenmiş, karnı doymuş demektir ?
Odin alır diyorsanız bunada cevap vermeyi unutmayın hocam. Çünkü sizin dediğiniz gibi olsa bile Tyrant Aç Galactusu yenme durumuna getirdi ama Odin onu bile yapamadıOdin ise Aç Galactus ile ufak bir vs atıp bayılan biri, orta zorlukta Tyrant alır derim.
Ben comics konusunda iyi değilim ama ilk başta Tyrant alır diye düşündüm. Sonra siz konuyu baya ilerlettiniz. Şimdi @Norrin Raddın dediği gibiyse o zaman Tyrant Odin'le başa baş falan gider herhalde. Odin Yüksek zorlukla alır. Eğer @fatherın dediği gibi gidersek o zaman Tyrant Orta-yüksek zorluk arası alır.@Garou Sen de gel. Güzel tartışma var.
Odin pek çok kez Galan ile savaşmış diye duydum. Hafif aç Galactus'u bayıltmışlığı vardı galiba. En azından kısa süreliğine...Çünkü sizin dediğiniz gibi olsa bile Tyrant Aç Galactusu yenme durumuna getirdi ama Odin onu bile yapamadı
Benim anlamadığım nokta şurası: Galan Tyrant ile savaşmaya salata yiyip mi gidiyor yoksa İftar sofrasından kalkıp mı gidiyor?