@father
" Biliyorsun sadece karbon bazlı yaşam formlarını tüketerek gücümü tamamen toplayamam, gezegenin kendisini yemeliyim. " diyor galactus.
Yani gezegeni komple yemiyor, enerjiyi emiyor. Bu da benim için yeterli değil diyor.
Üstüne bu enerji de Tyrant'ın ekmeğine yağ sürüyor;
" Galactus yine bir dünyanın biyosferik enerjisini emdi ve bu, gücümü aldığım enerjinin aynısı" diyor ve bu enerjiyi kendi emip, durumu lehine çeviriyor. " Bu yüzden Tyrant alıyor gibi gözüküyor burda.
Tamam da, galactus oraya konuşmaya geliyor. Niyeti, sözlerinden de anlaşıldıgı gibi öldürmek değil. Tyrant ise gözü dönmüş şekilde öldürmek için geliyor. Bu durumda izleyip dayak yemeyi beklemeyecek tabiBir kez evet lafı Tyrant söylemiş ama hikayenin devamında ilk saldırıyı Galactus yapıyor hayatta kalmak için savaşmadığını burdan bile anlarsınız.
Böyle bir ibare geçmiyor.Ayrıca Galactus her saldırısını öldürmek için yaptığı halde
Zaten onu açıkladım önceki mesajdaTyrant burda direk tüm dünya enerjisinide emdiğini belirtiyor
Yani gezegeni komple yemiyor, enerjiyi emiyor. Bu da benim için yeterli değil diyor.
Üstüne bu enerji de Tyrant'ın ekmeğine yağ sürüyor;
" Galactus yine bir dünyanın biyosferik enerjisini emdi ve bu, gücümü aldığım enerjinin aynısı" diyor ve bu enerjiyi kendi emip, durumu lehine çeviriyor. " Bu yüzden Tyrant alıyor gibi gözüküyor burda.