Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Tyrant vs Odin

@father

Bir kez evet lafı Tyrant söylemiş ama hikayenin devamında ilk saldırıyı Galactus yapıyor hayatta kalmak için savaşmadığını burdan bile anlarsınız.
Tamam da, galactus oraya konuşmaya geliyor. Niyeti, sözlerinden de anlaşıldıgı gibi öldürmek değil. Tyrant ise gözü dönmüş şekilde öldürmek için geliyor. Bu durumda izleyip dayak yemeyi beklemeyecek tabi :)

Ayrıca Galactus her saldırısını öldürmek için yaptığı halde
Böyle bir ibare geçmiyor.

Tyrant burda direk tüm dünya enerjisinide emdiğini belirtiyor
Zaten onu açıkladım önceki mesajda :) " Biliyorsun sadece karbon bazlı yaşam formlarını tüketerek gücümü tamamen toplayamam, gezegenin kendisini yemeliyim. " diyor galactus.

Yani gezegeni komple yemiyor, enerjiyi emiyor. Bu da benim için yeterli değil diyor.

Üstüne bu enerji de Tyrant'ın ekmeğine yağ sürüyor;

" Galactus yine bir dünyanın biyosferik enerjisini emdi ve bu, gücümü aldığım enerjinin aynısı" diyor ve bu enerjiyi kendi emip, durumu lehine çeviriyor. " Bu yüzden Tyrant alıyor gibi gözüküyor burda.

@Garou Sen neden bir feate bakarak Odin diyorsun?
Bu bana yetmez demiyor ayrıca devamında ilk saldırıyı Galactus yapıyor. Böyle bir kapışmaya girdiğine göre yeterli şekilde beslenmiş.

@RedSkull

Özellikle bir dünyayı bile tam olarak yemeden hazırlandığını belirtmişler. Yese, kolay olurdu.

Bu bana tam olarak yetmez, gezegeni tamamen yemeliyim diyor, çizgi romanı çeviriyorum ?

Neyse her şeyi yeterince açıkladım, son olarak benim yorumum;

Yeterince beslenmiş galactus >> Odin >= FP Tyrant = Aç Galactus >>= DP Tyrant

@Garou Sen neden bir feate bakarak Odin diyorsun?
Bir feate bakarak derken? Odin zaten Galaksi-Çoklu Galaksi seviye değil mi? Ona göre söyledim bir tane de feat verdim.

Bu bana yetmez demiyor ayrıca devamında ilk saldırıyı Galactus yapıyor. Böyle bir kapışmaya girdiğine göre yeterli şekilde beslenmiş.
"Eğer öyleyse" diye de nasıl biteceğini düşündüğümü yazmıştım. Yine de bir şey sormam lazım bu adam onun elçisiyken Galactus fazla enerji verdi diye baş kaldırıp Galan'a saldıyor ve Galan bunu hapsedince tekrar tekrar kaçıp Galan'la dövüşüyor ve Galan da bunu tekrar tekrar bir yerlere hapsetmiyor mu?

Ayrıca Galactus her saldırısını öldürmek için yaptığı halde
Böyle bir ibare geçmiyor
Konuşma balonunda geçmiyor ama gemiye bağlayıp öldürmeye çalışması ve ilk saldırıyı yapması bunu gösteriyor.

Zaten onu açıkladım önceki mesajda :) " Biliyorsun sadece karbon bazlı yaşam formlarını tüketerek gücümü tamamen toplayamam, gezegenin kendisini yemeliyim. " diyor galactus.

Yani gezegeni komple yemiyor, enerjiyi emiyor. Bu da benim için yeterli değil diyor.

Üstüne bu enerji de Tyrant'ın ekmeğine yağ sürüyor;

" Galactus yine bir dünyanın biyosferik enerjisini emdi ve bu, gücümü aldığım enerjinin aynısı" diyor ve bu enerjiyi kendi emip, durumu lehine çeviriyor. " Bu yüzden Tyrant alıyor gibi gözüküyor burda.
Tamam hocam tüm dünyayı yemesede güç kazanıyor değil mi ? O zaman orta-aç tok arası Galactus ile savaşmış oluyor Tyrant.

Bu arada Tyrant enerji emme olayını Odine de uygulayabilir.

Odin ise Aç Galactus ile ufak bir vs atıp bayılan biri, orta zorlukta Tyrant alır derim.
Odin alır diyorsanız bunada cevap vermeyi unutmayın hocam. Çünkü sizin dediğiniz gibi olsa bile Tyrant Aç Galactusu yenme durumuna getirdi ama Odin onu bile yapamadı
Hala bunada cevap bekliyorum Hocam.

O zaman Odin yüksek zorluk.
Odin Aç Galactusa bile yenilirken neden Odin alsın ki ? Tyrant hem galactus ile başa baş savaştı hemde Orta-aç tok arası Galactus'u yenme durumuna getirdi.

"Eğer öyleyse" diye de nasıl biteceğini düşündüğümü yazmıştım. Yine de bir şey sormam lazım bu adam onun elçisiyken Galactus fazla enerji verdi diye baş kaldırıp Galan'a saldıyor ve Galan bunu hapsedince tekrar tekrar kaçıp Galan'la dövüşüyor ve Galan da bunu tekrar tekrar bir yerlere hapsetmiyor mu?
Hayır Galan 2. Versusta yeniliyor Tyrant'ı hapsetmiyor ama Morg evrensel bir silah kullanarak Tyrant'ı öldürüyor.

Bu arada kavgayı başlatan Galactus...
2. panelde "Gel şimdi... Bu dünyadan alabileceğim her şeyi aldım" diyor.

O zaman orta-aç tok arası Galactus ile savaşmış oluyor Tyrant.
Orta aç tok ne oluyor anlamadım :D Galactus burada tamamen aç gitmemek için ufak bir atıştırmalık yiyor. Yani "AÇ".

Hala bunada cevap bekliyorum Hocam.
Odin ile vs'sinde aç Galactus ibaresinin geçtiği yeri atar mısınız rica etsem.

Bu arada Tyrant enerji emme olayını Odine de uygulayabilir.
Bir de dediğim gibi, Tyrant'ın burada farkında olunmadan ekmeğine yağ sürülüyor, tam olarak kullandıgı( onun dediği şekilde biyosferik enerji ) enerjiyle ona saldırılıyor. Bunu emiyor + zarar görmüyor + güçleniyor.

Odin biyosferik enerji ile mi saldırıyor? Hayır. Büyü ile saldırıyor. Buradan yola çıkarak onuda emer, onuda yener diyemeyiz.

Odin Aç Galactusa bile yenilirken neden Odin alsın ki ? Tyrant hem galactus ile başa baş savaştı hemde Orta-aç tok arası Galactus'u yenme durumuna getirdi.
Sakin olun. Ben zaten iki duruma göre de konuştum. @Norrin Raddın dediği gibiyse yüksek zorluk Odin dedim. Sizin dediğiniz doğruysa Tyrant orta-yüksek arası dedim.

Odin Aç Galactusa bile yenilirken neden Odin alsın ki ?
rIm_zORdqfScZjV_ofjyZUufcDGQ6Nxjo_kJTnM6sVs.jpgedb2053effb300d3feca3f79bff04cd8.jpg

Bu feat yüzünden dedim. Gördüğüm kadarıyla burada Galan kısa süreliğine bayılmış Odin de Odin Uykusu'na yatmış.

O zaman orta-aç tok arası Galactus ile savaşmış oluyor Tyrant.
Orta aç tok ne oluyor anlamadım :D Galactus burada tamamen aç gitmemek için ufak bir atıştırmalık yiyor. Yani "AÇ".
Tam aç olmuyor demek istedim.

Odin ile vs'sinde aç Galactus ibaresinin geçtiği yeri atar mısınız rica etsem.
Suan bilgisayarda değilim hikayenin adını unuttum adını yazarsan bulup atarım.

Bir de dediğim gibi, Tyrant'ın burada farkında olunmadan ekmeğine yağ sürülüyor, tam olarak kullandıgı( onun dediği şekilde biyosferik enerji ) enerjiyle ona saldırılıyor. Bunu emiyor + zarar görmüyor + güçleniyor.

Odin biyosferik enerji ile mi saldırıyor? Hayır. Büyü ile saldırıyor. Buradan yola çıkarak onuda emer, onuda yener diyemeyiz.
Galactus ve Güç verdiği kişiler tüm enerji maddesini emip güç kazanabiliyor Bknz: Sılver Surfer.

Sakin olun. Ben zaten iki duruma göre de konuştum. @Norrin Raddın dediği gibiyse yüksek zorluk Odin dedim. Sizin dediğiniz doğruysa Tyrant orta-yüksek arası dedim.
Sakinim hocam sert yazdıysam kusura bakmayın. Biz Norrin ile sadece Tok aç mevzusunu tartışdık yoksa Tyrant 2. Versusun sonunda Galactus'u yendiği belli oluyor.

Bu feat yüzünden dedim. Gördüğüm kadarıyla burada Galan kısa süreliğine bayılmış Odin de Odin Uykusu'na yatmış.
Galactus sadece kısa süre bayıldı ama odin uzun süre yatti Tyrant ile vs atarken durum böyle degildi ama.

Galactus ve Güç verdiği kişiler tüm enerji maddesini emip güç kazanabiliyor Bknz: Sılver Surfer.
Kozmik güç/enerjiler için? Odin'in binbir çeşit büyüsünü emme yeteneği değil :) Ayrıca büyü bir enerji mi bunu araştırmak lazım.

Bence daha fazla tartışmayalım ben çizgi roman üzerinden yeterli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Siz tyrant alır diyorsanız, oda olmayacak bir şey değil, arada pek güç farkı yok.

Galactus bu vsde aç değil... Kavgayı bile kendisi başlatıyor.
Adam daha önceki uyarılara rağmen kapatıldığı hapishaneden çıkıp, gelip, tehdit ediyor Galactus'u. Napacak izleyecek mi ? Öyle bir söylüyorsunuz ki sanki Galactus, Tyrant'ı öldürmeye gitmiş te savaş başlatmış.