Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Tower of God Tartışma & Sohbet Başlığı

Şu an 200lü bölümlerdeyim. Bir şey sormak istiyorum.
Baam, reçel'i ilerleryen zamanlarda buna olan bağlılığını yenebilecek mi? Karakterin bu kişiye hiç bir şey yapamaması insanı deli ediyor. Bir de Urek gibi varlıkların savaşları kaçlı bölümlerde?

Kafes vs Kedi Adam savaşını okuyacağım. Seri çok güzel ama ilk başlardaki çoğu karakter göz ardı edilmiş. Onlar yerinde sayarken Baam keşke gücüm olsa dediğinde ordasından burasından p-up alıyor. Sıkıntı değil sonuçta ana karakter ama çok dengesiz alıyor. Ama sorun yok devam.

Ben bir ara geri başlayayım buna. 206'da mı ne kaldıydım herhalde. Bir kontrol ederim en son arkı ve 3. sezonun tamamını falan indirip okurum herhalde. Epey içine çekiyordu beni. :D Aynı anda iki tane uzun ve sevdiğim webtoon'u okuyunca yarım kaldı işte. İkisi birden hem de. :D

Devam ediyorum seriye. Yalnız Türkçe çeviride anlamak zor gibi sanki. :D Belki İngilizceye geçerim de Türkçe okumak da zevkli bırakasım gelmiyor. :D

[img='https://i.pinimg.com/originals/ca/9b/bf/ca9bbfeb31e79c4d2d80358ea51d8355.jpg',none,741][/img]

Kaderiyle dövüşmeyi, arkadaşıyla dövüşmeye tercih eden yiğit kılıç ustası... Arie Hon'u temiz bir dövüşte yeneceğin günlere inanıyorum.

Bir an madara vs tenten gibi geldi bana, o seviyeye geleceğini hiç sanmıyorum, gelirse de mantıksız gelir, bu adam tüm aile reislerinin en güçlüsü (kendi mekanında), yeni yetme ona yetişip geçerse üzülürüm şahsen. Ama çok güçlü olsun isterim tabii.

Bu arada bu Kallavan bir tek bana mı çok karizmatik geliyor?

Ne demiş büyük usta Cem Karaca...

"Ümit, gönlümün ekmeği... Umar ha umar umar...."

Hayal kurmakta kötü bir şey yok. İnsanların hayallerine gülünmemeli. :rolleyes:

Hayaline gülmedim sahne komik geldi, Tenten Madaraya vurup indiriyor.

Ama hakikaten sence de çok troll durmaz mı üç günlük yeni yetmenin en güçlü aile reisini yenmesi? Eskiden bu tarz şeyleri ben de severdim de artık ne bileyim, garip geliyor. Yine de olmayacak şey değil tabii ki, bir bakarsın hakikaten adamı dövüşüp yener, ben şahsen bizimkini tutarım Hon'u değil.

Arkadaşlar ben daha bu gün tower of God serisinin animesini bitirdim aklımda birsürü soru kaldı bağzı arkadaşlarımızın animede geçmeyen bilgilere sahip olduğunu gördüm bilgilere nereden ulaşabilirim

Arkadaşlar ben daha bu gün tower of God serisinin animesini bitirdim aklımda birsürü soru kaldı bağzı arkadaşlarımızın animede geçmeyen bilgilere sahip olduğunu gördüm bilgilere nereden ulaşabilirim
Serinin yazarı SIU bloğunda paylaşıyor bazı şeyleri. Seride de işler ama büyük ihtimal.

Bir de tabii serinin orijinali webtoon, yani anime sadece ilk 70 bölümü falan işliyor.

Yani sadece animeye baktıysan ve animede olmayan şeylerin nereden bilindiğini soruyorsan seriyi okudukları için biliyorlar. Okumak istersen burası Türkçeye çeviriyor: 1 - Tower of God - Türkçe Çevrimiçi Oku (manga-tr.com) 0. bölümü açmıyor bende o yüzden 1. bölümü attım. Eğer onu da okumak istersen yabancı bir kaynaktan okuman gerekebilir.