Ölüm Katının sonundan tekrar başlayacağım okumaya.

Çok kakke bir haber. Umarım SIU ajusshi tez zamanda toparlar.Eğer Sui daha iyiye giderse seri Temmuz ayında devam etme kararı aldı
Neden gülüyorsun ki? Miseng için de Adori Jahad'ı uygun görüyorum. Wangnan vs Kral Jahad zaten bir klasik. Onu saymadım.Arie kısmında güldüm![]()
Serinin yazarı SIU bloğunda paylaşıyor bazı şeyleri. Seride de işler ama büyük ihtimal.Arkadaşlar ben daha bu gün tower of God serisinin animesini bitirdim aklımda birsürü soru kaldı bağzı arkadaşlarımızın animede geçmeyen bilgilere sahip olduğunu gördüm bilgilere nereden ulaşabilirim
Yani sadece animeye baktıysan ve animede olmayan şeylerin nereden bilindiğini soruyorsan seriyi okudukları için biliyorlar. Okumak istersen burası Türkçeye çeviriyor: 1 - Tower of God - Türkçe Çevrimiçi Oku (manga-tr.com) 0. bölümü açmıyor bende o yüzden 1. bölümü attım. Eğer onu da okumak istersen yabancı bir kaynaktan okuman gerekebilir.Arkadaşlar ben daha bu gün tower of God serisinin animesini bitirdim aklımda birsürü soru kaldı bağzı arkadaşlarımızın animede geçmeyen bilgilere sahip olduğunu gördüm bilgilere nereden ulaşabilirim