Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel One Punch-Man Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

OPM bıraktım çok rahatım. Ara sıra ne olmuş diye yüzeysel bakıyorum sadece :D

3. sezon bitik diyorlar. One-Frame Man memeleri çıkmaya başladı bile. Bu kadar popüler bir seriye bu kadar uzun zaman sonra böyle leş bir animasyon yapıyorlarsa (ki diğer haberlere göre harbiden öyle) yazıklar olsun ne diyeyim.

215 güzeldi. OPM'i powerscaling'den ibaret yapmayı da bırakır umarım artık Murata. Yani iyi güzel hoş ama içi boş kalınca ne kadar güçlü olduğunun anlamı kalmıyor.

O kadar kötü ki yorumlar. Başlayasım bile gelmedi. PNG Lock falan diyorlar. Belki dövüş sahneleri düzgün olursa bakabilirim.

Sezonu görenlerin yorumlarını da beklerim.
Sen böyle deyince ben bayağı yüzümü ekşittim gittim baktım ama o kadar da kötü değil ya yani iyi değil kesinlikle iyi değil ama çok rezalet de değil sanki

O kadar kötü ki yorumlar. Başlayasım bile gelmedi. PNG Lock falan diyorlar. Belki dövüş sahneleri düzgün olursa bakabilirim.

Sezonu görenlerin yorumlarını da beklerim.
Ben de yorumlar çok kötü diye başlamadım daha. 6 yıl aradan sonra daha özenli bir işle gelmelerini beklerdim. Yine de bir bakarım belki.

Daha da kötüleşmiş animesi xD Manga bir yandan anime bir yandan hangimiz daha kötü olabiliriz diye yarışıyorlar xD

Mangayı 80'lerden başlayıp Garou arcının sonuna kadar böyle bir üstünden geçtim ve şimdi bakınca mangakanın bu arcı o kadar uzatıp en sonunda Garou'yu ne kadar saçma bir şekilde harcadığını fark ettim. İlk okuduğumda o kadar düşünmemiştim ama yani bu karakter o kadar bölüm işlenip, gelişip en sonunda üst seviye bir varlıktan aşırı saçma bir power-up alıyor. E madem sen sonunda o kadar güçlü olacaksın biz neden o zaman o kadar bölüm senin gelişmeni okuduk. İşin kötü tarafı o kadar güçlenmesinin de hiçbir anlamı olmadı Saitama geldi en sonunda zaman yolculuğu yapıp (ki orası da yani...) tek attı buna. Ha tabii bu beklenmedik bir şey değil ancak seri o kadar ciddi ilerlerken böyle Saitama'nın gelip tek atması çok anlamsızlaştırıyor. Bence Saitama'nın, Garou'ya Talk no Jutsu yaptığı son daha mantıklı olurdu. Ya da en baştan Saitama'yı denklemden çıkartıp Garou'yu başka bir karakterle savaştırmak ki onun için de en mantıklı ve güzel olan kişi Genos olurdu.

Seri bi troll bi ciddi yön değiştirince olmuyor. Ya en başından kendini bileceksin ya da Saitama'yı biraz daha denklem dışında tutacaksın ki bir anlamı olsun. Yoksa gelen geçen her büyük kötüye tek atacağını bildiğimiz için çok saçma oluyor. Hatta ben bayağıdır takip etmiyordum bi ara öküz gibi hypela ninja canavarı gelmiş ve arcın sonunda Saitama off-panel'de tek atmış buna :D Mangaka da ne kadar saçmaladığını fark edip 1 yıldır çizdiklerine redraw atmış her zamanki gibi :D

Animenin 3. sezonu da yani... :D Slayt gösterisinden farkı yok, animasyonlar çok kötü ve hatta bazı yerlerde direkt arka planı silip boş resimle veya bembeyaz arka planla kaplamışlar :D. Yine de bu kısımları sevdiğim için izleyeceğim.

Bizim Genos'un ailesini katleden ve köyünü talan eden kişi ustası çıktı. Doktor yani.

images
mqdefault.jpg

Canım sıkılıyor, biraz da bu seriye sarayım;

Bu serinin önemi ne hala anlamıyorum yav, bu adam zaten herkese tek atıcak sonunda. Niye bunun için ekstra bir hikaye yazıyolar ki. :D

@KocaYusuf53 Hep şüphelendiğim bir mevzu idi bu xD

Tek önemi özgün aksiyon ve güç dinamiği idi o da çükübik oldu, hiç sarma.
Ya zaten şaşırdığımız için ramenci dayı demiyoruz ya aşağı yukarı belliydi 😁😁

En büyük olayı ana karakteri ama ana karakter ortada yok 😂 one panel man hiç bulaşma. Zamanında heyecanla okuduğum günleri hatırladım ya