Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

Dragon veya Hasırşapka filosu falan bekleyen gördüm ama devleri bekleyeni görmedim hiç. Oda yine bizi şaşırtmayı başardı. Seviyorum seni abim.

SCIr3.jpg

GEgcVFA.jpeg

Oda'dan daha fazla yuri fanservis bekliyoruz ok. Bence bu saatten sonra seri tamamen ecchi/yuri ekseninde bir fanservis mangasına dönüşüp yer yer hentaiye kayacak şekilde ayarlanmalı. Bu serinin kurtuluş reçetesi budur. Oda Mashima-sensei'yi örnek almalı. Tabii sınır Mashima olmalı, zamanında asistanlığını yaptığı sapık sapık adamların değil.

Bi Kaidou’ya bakıyorum bi de Satürn ve Kizaru çapsızına fark ortada.Kaidou olsa şu adada valla tüm denizcileri tek başına yetermiş

GEgcVFA.jpeg

Oda'dan daha fazla yuri fanservis bekliyoruz ok. Bence bu saatten sonra seri tamamen ecchi/yuri ekseninde bir fanservis mangasına dönüşüp yer yer hentaiye kayacak şekilde ayarlanmalı. Bu serinin kurtuluş reçetesi budur. Oda Mashima-sensei'yi örnek almalı. Tabii sınır Mashima olmalı, zamanında asistanlığını yaptığı sapık sapık adamların değil.
Kapak güzel olmuş ama Mashima kim ki Oda-sensei onu örnek alacak. Vasat seriler üretmiş bir fanservis mankagasından başka bir şey değil Mashima.

New mini-story in Wanokuni, where we see Onigashima sinking into the sea like the Titanic.- The chapter begins with Vegapunk's prerecorded message to the world. Vegapunk tells people they have a few minutes to prepare their Den Den Mushi video to view the message.
- We see people from all over the world preparing to see the message, among them Morgans, Vivi or Wapol.
- The Gorosei wonders where the message is being broadcast from.
- At Egghead, Kizaru attacks Luffy in multiple ways but Luffy dodges them.
-Luffy wonders why Saturn doesn't take damage from his attacks. He then crushes Saturn and Kizaru like pancakes and throws them away.
- Saturn still takes no damage and returns to fight Luffy.
- In the end, it seems that Saturn summons the rest of the Gorousei.
- Next week there is rest.

Zamanı geldi artık.Epik bir girişle gel şu adaya darma duman et reis
SFVmC.jpg

Son düzenleme:
Nika, Oda'nın yaratıcılığının adıdır. Çünkü her dövüşünde farklı bir şeyler yaptırıyor, hayal gücünün sınırlarını zorluyor.

3 haftalık bir ara geliyor. Bu beni üzdü gerçekten. Ama en azından bölüm sağlam olacak gibi.

Evrende ki en büyük gizemlerden birini yarım yamalak da olsa açıklıyor oda efendi Ama gram ilgim kalmamış ya.Ne joy boy artık ilgimi çekiyor ne de antik silahlar. ne de imu.Seriyi hiç etti adam.

1115 son dönem de en iyi çizilmiş ve panellenmiş iş idi. Yani elbette hala zirvesindeki gibi değil ama geçen son bir kaç aya nazaran çok çok daha iyiydi.

Elbaf geçiş arcı olabilir gibime geliyor. Malum final arc'a da az kaldı. Shanks da Elbat'ta, devler tayfaya yardımcı olmak için geldi. Shanks Barto mevzundan ya da rakiplikten mevzu mu çıkaracak yoksa bağrına mı basacak bizimkileri... Hayırlısı.