Anladık, Kuzan, Saul'a yaptığı sahte ölüm numrarasını yaptı. Garp'da Kuzan'ın gizli görevini açık etmemek için ona ayak uydurdu o yüzden bu tam anlamıyla gerçek bir dövüş değildi falan filan
Ancak ne olursa olsun koskoca Garp'a çizdiğin dövüş cidden bu mu ? Yani ileride Garp için çok daha epik bir dövüş çizilmeyecekse bu seride Garp'dan gördüğümüz yegane şey bu Kuzan'ın yönettiği piyes olaccaksa yuh sana Oda.
Bu adamın tek dövüşü olursa çok saçma olur. Çünkü Law, Karasakal + Tayfasının yarısına daha fazla direndi üstelik Beepo gibi bir mal onları oradan çıkartabildi. Rayleigh, kılıcını kınından çıkarıp konuşmak ve biraz kral haki saçmak hariç bir bok yapmadan Karasakal + 2 Tümen Kumandanını Geri çekilmeye zorladı.
Yakın zamanda bunlar olmuşken, Garp'ın tek yaptığı San Juan'a tek atmak ve Aokiji'yi hırpalamak olmamalıydı bu adama bir şans daha vermelisin vermezsen adam değilsin.
Zaten tüm saçmalıklarına rağmen bu seriyi 4 karakter için takip ediyorum onlara yamuk olursa artık devam etmem bu salak seriye diyordum. Bu isimler Garp, Shanks, Dragon, Mihawk idi (Ayrıca Beckman, Law, Rayleigh, Sabo da bir diğer çok umursadığım dörtlü idi). Bu dörtlüden Dragon şimdiye kadar mental olarak hiç iyi emareler sergilemedi adam pasifin pasifi oldu başıma, Mihawk desen kayıp, Shanks desen villain vibe' ıvermeye başladı. Şimdi de Garp üzerinde tehlikeli bir oyun oynuyorsun. Umarım buradan düzgün çıkarsın sOda malı.
Bu arada Egghead'e varan Marine'ler den den mushi ile Garp'a olanları öğrenirlerse Luffy'nin yanında ağzından kaçıracaklar o zaman Luffy ve Saturn ve Kizaru'nun tepkilerini merak ediyorum.
Edit: Garp geri gelene ya da Dragon sonunda bir iş yapmaya karar verene ve de o işi becerene kadar One Piece okumayacağım.