Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

Daha 1 hafta önce demiştim.

Son filmde Shanks'ın Figarland ailesinden biri olduğunu öğreniyoruz. Figarland ailesi ya kutsal ejder ya da bu Kutsal Şövalyeler özel bir aileden gelmesi gerekiyorsa şövalyeler bu aileden seçiliyor olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha 1 hafta önce demiştim.

Son filmde Shanks'ın Figarland ailesinden biri olduğunu öğreniyoruz. Figarland ailesi ya kutsal ejder ya da bu Kutsal Şövalyeler özel bir aileden gelmesi gerekiyorsa şövalyeler bu aileden seçiliyor olabilir.
Diğer arkadaş da ikizi işte. Babası veya klonu yerine ikiz kardeşi olabileceğini söylemiştim. Ama burada değil :D

SuC9t.jpg

Orta yaşlı cool bi karakter beklerken gelen tipe bak
senin tasarlıyacağın karaktere...

Valla son dönemki tasarılara kıyasla bu gene fena değil :D :D

Bu arada Bu adamın saçının ay gibi oluşu, Gorosei'ler gezegenler, bunlarda uyduları mı ? IMU güneş ? D.'ler de kara delikler mi ? Dedirtiyor.

Valla son dönemki tasarılara kıyasla bu gene fena değil :D :D
Bu arada Bu adamın saçının ay gibi oluşu, Gorosei'ler gezegenler, bunlarda uyduları mı ? IMU güneş ? D.'ler de kara delikler mi ? Dedirtiyor.
tabi özelikle şu son tanıtılan devrimciler ile kıyaslayınca normal duruyor.xd ama ben kutsal şövalye falan diyince şöyle bir şey bekliyordum :D

SuCPS.png

Umarım Dragon'u ay saçlıyla eşleştirmez ya. :D Dragonun bununla kapıştığını hayal edemiyorum.

İm için dünya diyorlar ama ne çıkar bilemiyorum bende.

Diğer arkadaş da ikizi işte. Babası veya klonu yerine ikiz kardeşi olabileceğini söylemiştim. Ama burada değil :D
Diğer arkadaş dediğin bu karakter (Garling) büyük ihtimalle :D

Garling Figarland Kutsal Şövalyelerin başkumandanı olarak gösterildi. Siluetlerin konumuna bakacak olursak, başkumandan olan birisi daha göz ününde (orta, ön kısımda ) bulunması gerekir. Aralarında Shanks'a benzeyen vardır ama ortadaki kılıçlı eleman başkumandan gibi duruyor.
K6A5PB3.png

Diğer arkadaş dediğin bu karakter (Garling) büyük ihtimalle :D
Garling Figarland Kutsal Şövalyelerin başkumandanı olarak gösterildi. Siluetlerin konumuna bakacak olursak, başkumandan olan birisi daha göz ününde (orta, ön kısımda ) bulunması gerekir. Aralarında Shanks'a benzeyen vardır ama ortadaki kılıçlı eleman başkumandan gibi duruyor.
K6A5PB3.png
Saçı çok benzemiyor ya, o adamın saçı daha belirgin. Tabi BM ve Kaido silüetlerinden WB'nin ilk halinden yola çıkarsak Oda bu olur ama bu kadar kısa zamanda da kendi kendini patlatmaz herhalde.

Shanks için de bu aileye mensup diyorlar ama bu Garling ile akrabalığı varsa, tabi bu ailedense illa vardır hepsiyle ama özel bağ varsa anca oğlu falan olur Garling yaşlı kaçıyor kardeş olmak için Shanks'a.

Saçı çok benzemiyor ya, o adamın saçı daha belirgin. Tabi BM ve Kaido silüetlerinden WB'nin ilk halinden yola çıkarsak Oda bu olur ama bu kadar kısa zamanda da kendi kendini patlatmaz herhalde.
Diğer gölgelere bakınca kılıçlı olan daha belirgin ve önce çizildiğinden başkumandan olanın bu olması gerektiğini düşünüyorum. Saç kısmı işi bozuyor ama biz Dragon'un zihninden görüyoruz bunları. En makul açıklama bu şimdilik.

Kılıçlı silüetin solundaki adamın Garling olma ihtimali var ama bence bu da çok düşük bir ihtimal.
[img='https://i.imgur.com/4IPaQA8.png',none,256][/img]

Shanks için de bu aileye mensup diyorlar ama bu Garling ile akrabalığı varsa, tabi bu ailedense illa vardır hepsiyle ama özel bağ varsa anca oğlu falan olur Garling yaşlı kaçıyor kardeş olmak için Shanks'a.
Garling elbette yaşlı kaçıyor Shanks ile kardeş olmak için. Sen resimdeki silüet için Shanks'ın ikizi çıkabilir yazınca ben de o silüet Garling demek istedim. Bu arada Garling ortaya çıkana kadar ben de o silüeti Shanks'a benzetiyordum.

Diğer gölgelere bakınca kılıçlı olan daha belirgin ve önce çizildiğinden başkumandan olanın bu olması gerektiğini düşünüyorum. Saç kısmı işi bozuyor ama biz Dragon'un zihninden görüyoruz bunları. En makul açıklama bu şimdilik.
Kılıçlı silüetin solundaki adamın Garling olma ihtimali var ama bence bu da çok düşük bir ihtimal.
[img='https://i.imgur.com/4IPaQA8.png',none,256][/img]

Garling elbette yaşlı kaçıyor Shanks ile kardeş olmak için. Sen resimdeki silüet için Shanks'ın ikizi çıkabilir yazınca ben de o silüet Garling demek istedim. Bu arada Garling ortaya çıkana kadar ben de o silüeti Shanks'a benzetiyordum.
Ya zaten silüet benzediği ve öyle bir izlenimi de olduğu için söyledim. Ben sadece direkt Shakns veya klonu değil olsa olsa ikizi falandır dedim. Odanın silüet failleri olmasa ben eminim ki o Garling olamaz. Ama sana bir şey demedim zaten, Odaya söyledim. Kaldı ki bu silüetlerden hiç birisi Garling'e benzemiyor zaten.

2Q.png

Anladık, Kuzan, Saul'a yaptığı sahte ölüm numrarasını yaptı. Garp'da Kuzan'ın gizli görevini açık etmemek için ona ayak uydurdu o yüzden bu tam anlamıyla gerçek bir dövüş değildi falan filan

Ancak ne olursa olsun koskoca Garp'a çizdiğin dövüş cidden bu mu ? Yani ileride Garp için çok daha epik bir dövüş çizilmeyecekse bu seride Garp'dan gördüğümüz yegane şey bu Kuzan'ın yönettiği piyes olaccaksa yuh sana Oda.

Bu adamın tek dövüşü olursa çok saçma olur. Çünkü Law, Karasakal + Tayfasının yarısına daha fazla direndi üstelik Beepo gibi bir mal onları oradan çıkartabildi. Rayleigh, kılıcını kınından çıkarıp konuşmak ve biraz kral haki saçmak hariç bir bok yapmadan Karasakal + 2 Tümen Kumandanını Geri çekilmeye zorladı.

Yakın zamanda bunlar olmuşken, Garp'ın tek yaptığı San Juan'a tek atmak ve Aokiji'yi hırpalamak olmamalıydı bu adama bir şans daha vermelisin vermezsen adam değilsin.

Zaten tüm saçmalıklarına rağmen bu seriyi 4 karakter için takip ediyorum onlara yamuk olursa artık devam etmem bu salak seriye diyordum. Bu isimler Garp, Shanks, Dragon, Mihawk idi (Ayrıca Beckman, Law, Rayleigh, Sabo da bir diğer çok umursadığım dörtlü idi). Bu dörtlüden Dragon şimdiye kadar mental olarak hiç iyi emareler sergilemedi adam pasifin pasifi oldu başıma, Mihawk desen kayıp, Shanks desen villain vibe' ıvermeye başladı. Şimdi de Garp üzerinde tehlikeli bir oyun oynuyorsun. Umarım buradan düzgün çıkarsın sOda malı.

Bu arada Egghead'e varan Marine'ler den den mushi ile Garp'a olanları öğrenirlerse Luffy'nin yanında ağzından kaçıracaklar o zaman Luffy ve Saturn ve Kizaru'nun tepkilerini merak ediyorum.

Edit: Garp geri gelene ya da Dragon sonunda bir iş yapmaya karar verene ve de o işi becerene kadar One Piece okumayacağım.

Odanın yaptığı büyük karaktersizliktir bence. Sen bize bu adamı denizci kahramanı olacak tanıtmadın mı.? Sen Bu adam zirve halinde Roger ile birlikte en güçlü korsan tayfasını yendiler diye Sengoku'nun ağzından söyletmedin mi? Nedir abi şimdi bu rezillik. Koskoca Garp 2-3 bölümde yenilecek birisi mi ya?

Neyse umarım işler göründüğü gibi değildir(pek sanmasam da)

Tüm fanbase ana bacı düz gidiyo Oda'ya. Spo takip etmeyi bıraktığımız için ne olduğuna bakmadık. Tahminimizce beğenicez bölüm gelince. shshshs

Yoldan geçene kralın hakisi verildi, o güç de çöp oldu artık.
Luffy'nin Nika meyvesinin "düşündüğü her şeyi yapabilir" özelliğinde bir meyve yedirerek Koby'e verir.
Yalnız son sayfada Luffy'nin egghead olayı yine bahsedildi ve Egghead'e geçtik artık.
Neyse bakalım, her seri gibi bu da sona geldikçe boka saracak mı anlayacağız.
Naruto ve Bleach son bölümlerden süper üper tanrısal karakterler çıkardılar ve pisi pisine bi kurgu ile yenilmeleri sağlandı.
Aynı şey tekrar edilmez umarım.