Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

S8d06.jpg

Dragon çok büyük adam biz senden razıyız reis.İçinden bulunduğu örgütün ne bok olduğunu anlayınca direk kapıyı çarpıp çıkıp gitmiş reis.Aynısını babasından da beklerdik

Amiral olduğunu tahmin ediyordum. Belki amiral değil ama denizci çıktı bence hikaye ve mantık olarak da doğru. Durduk yere devrimci ordusu kurmamış.

Ginny son zamanlarda çıkan karakterler arasında en hoşuma giden oldu. Aplam keşke ölmemiş, yaşıyor olsa.

Dragonun bu kadar pasif kalmasını odanın beceriksizliğine yoruyorum artık.
Abi söz konusu acıklı hikaye olunca illa reisleri pasifize ediyor zaten. Oden olayında WB'yi, pek çok farklı olay da Garp'ı ve şimdi de Dragon'u.
Biraz ucuz bir yazım işte maalesef. Anahatları belirleme de Oda çok iyi ama işte o hatların içini doldurmaya gelince, kervanı yolda düzüyor öyle de olmuyor sırıtıyor işte.

Abi söz konusu acıklı hikaye olunca illa reisleri pasifize ediyor zaten. Oden olayında WB'yi, pek çok farklı olay da Garp'ı ve şimdi de Dragon'u.
Biraz ucuz bir yazım işte maalesef. Anahatları belirleme de Oda çok iyi ama işte o hatların içini doldurmaya gelince, kervanı yolda düzüyor öyle de olmuyor sırıtıyor işte.
Valla hocam şu an için tek beklentim eggheada gelip Satürn’ü paketlenmesi.Dragonun gelmesi için için ortam müsait zaten.1100.Bölümde Dragon görünecek diyorlar ama yok Satürn’ü de nika yenecekse daha bi beklentim kalmaz.

@Mihawk Dragonun bu mangada tek bir görevi var. O da Luffy büyük savaşı başlattığında dünyayı ayaklandıracak. Ben dragondan büyük savaş öncesinde bir şey beklemiyorum. Herkesde bir dragon ne zaman harekete geçecek mevzusu var. Şartlar olgunlaşmadan dragonun harekete geçmesi manasız. Ne diyordu Gol D Roger Pedro'ya ( Şu manga serisinde az yer kaplayıpta asla unutamayacağım bir karekter olan pedro) Herkesin bir zamanı vardır. İşte eichiro oda daha dragon için zamanı gelmedi diyor.

Arkadaşlar 2023 yılında yaşıyorsunuz, eskiden silahla falan devrim yapılırdı anlardık da artık devrimler klavye başından yapılıyor.
Dragon da buna ayak uydurup denden mushilerle devrim yapıyor.
Lütfen her sanat eserini kendi dönemine göre yorumlayın.
Özellikle @Nabu , hep çağının dışında konuşuyorsun. :ROFLMAO:

Son panel nereye varıyor merak ediyorum. Luffy denize açılmadan önce Kuma yeldeğirmeni köyüne geliyor. Amaç ne ? dragonla mı buluşacak ? luffyi mi gözlemleyecek? Yoksa bambaşka bir mevzu mu var? Bu bölüm zaten bilinenler açıklanıyor ancak bir sonraki bölüm bomba olacakmış gibi geliyor.