Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Yamato potansiyeli çok yüksek karakter. Oden gibi tayfada biraz durup ayrılmazsa harcanır bence. Zoro bi yana sanji’yi bile geçmemesi lazım pozisyonlarından dolayı.

Oni ırkı var. Kral hakisi var. Mistik zoan meyvesi var. Sanji’nin altında kalması için kısılması ve gelişmemesi lazım. Katılacağı kesinleşse de ilerde ayrılabilir bence. Wano veya canavar korsanlarıyla bişey yapabilir.

Bm yanında pero da düştü. Tatlı komutanları katakuri’ye kaldı. Canavar korsanlarını da Yamato alırsa son savaşta yardım edebilirler.

Ben Yamato'nun tayfa kalırsa kısılacağını düşünmüyorum.Aksine tayfada olursa aynen şu şekil olur.

lLNjk.webp

Ben Yamato'nun tayfa kalırsa kısılacağını düşünmüyorum.Aksine tayfada olursa aynen şu şekil olur.
Jinbei tayfaya geldiğinde belki de 2 tane Sanji eden adamdı :D Nasıl hemen Sanji'nin altına aldılar aynısı Yamamoto'ya da olacak o değil de olan Jinbei Reis'e oldu adam 5. opsiyona gerileyecek o tecrübe ile :D

Jinbei tayfaya geldiğinde belki de 2 tane Sanji eden adamdı :D Nasıl hemen Sanji'nin altına aldılar aynısı Yamamoto'ya da olacak o değil de olan Jinbei Reis'e oldu adam 5. opsiyona gerileyecek o tecrübe ile :D
Valla haterlıktan kaynaklı olabilir ama ben hala sanji'yi Jinbe'den güçlü görmüyorum.Her ne kadar sanjiyi daha güçlü görünen taraf olsada

Birde Yamato ile Jinbe bir değil ki.Yamato daha özel bir isim jinbei'ye kıyasla.En güçlü yaratığın kızı,Mistik zoan sahibi ve saldırılarına kral haki ekleyebiliyor.Bence kolay kolay Sanji'nin(Hatta Zoro'nun bile)altına koymaz diye düşünüyorum.

ama ben hala sanji'yi Jinbe'den güçlü görmüyorum
Doğal olarak işlense zaten olmaması lazım :D Ancak öyle değil maalesef :D

Birde Yamato ile Jinbe bir değil ki.Yamato daha özel bir isim jinbei'ye kıyasla.En güçlü yaratığın kızı,Mistik zoan sahibi ve saldırılarına kral haki ekleyebiliyor.Bence kolay kolay Sanji'nin(Hatta Zoro'nun bile)altına koymaz diye düşünüyorum.
Hiç bir şey Rufi ve yancılarından daha özel değil... Zoro'nun altına düşmesi %100 zaten.

1052.bölüm spoiler

Yeni Amiral Ryokugyu Wano'ya geliyormuş.

Tek ilgimi çeken buydu spoilerda paylaşayım dedim

Wano iyi başladı, iyi bitti. Olayların işleyişi çok iyiydi sonra tutarlılık hiç olmadığı kadar iyiydi. Power uplar oturaklı ve güzel geçişliydi. Özellikle monster trio, Oda sindire sindire bu seviyelere getirdi. Bitişi de güzeldi, ne denebilir ki, tek kelimeyle muhteşemdi.

images

Zaman atlamasında da çok güzel toplamıştı fikirleri bunu kurguya çok iyi yansıtmıştı, şimdi iki kat daha fazla yansıtacak sODA reyiz.

Final vereceğini hiç düşünmezdim ama gerçi daha saga başlıyor. En az 4 arc eder, o da 11 sene sürer gibi.

Bu arada bu "Oda her şeyi 10 yıl önceden planlamış, her şey kafasında" falan diyenler :D Adamın "1 ay fikirlerimi toplamam lazım" lafına ne diyorlar acaba :D :D

Bu adam 1 ay düşünse ne olacak sanki. Adam çöp adam çizse bile gene seve seve okuyorlar .Zaten son bölümleri ile düşünme eylemini gerçekleştiremediğini
kanıtlamış oldu.Rastgele yazıyor herif.İşine nasıl geliyorsa.Parası bitmediği müddetçe de böyle yazmaya devam edecek.

Bu arada "saga" olduğu kesin değil. Final "ark" da olabilir deniyor kulislerde.

Moderatör tarafında düzenlendi: